vineri, 14 martie 2014

Day to Day with Winchester Feline: Sunny Day

Day to Day with Winchester Feline: Sunny Day: (3) Yesterday I got up and went right to my chair. It was another beautiful day! Eventually, the sun became better on the oth...

BIJOU-BIZARR(E): Bratari speciale...

BIJOU-BIZARR(E): Bratari speciale...: 12 RON/buc

BIJOU-BIZARR(E): Va invit la un ceai...

BIJOU-BIZARR(E): Va invit la un ceai...: ...de cirese, cu scortisoara...cu flori de cires in urechi ... Set lucrat pe lut - 60 RON / set

Bo3mia: Spring gifts

Bo3mia: Spring gifts: Maybe you already know this, but I help organize the swaps for Revista Atelierul and this year I was almost out, but Andreea , as the gene...

dream-art-by-flaviana: " Alesia "

dream-art-by-flaviana: " Alesia ": Buna !!! Numele meu este Alesia. Mi-am pus straie de primavara ... o rochie inflorata si vesela, margele asortate si am codita. :) ...

Elena RoReiki.blogspot.ro: Energiile lunii martie 2014 de Jennifer Hoffman

Elena RoReiki.blogspot.ro: Energiile lunii martie 2014 de Jennifer Hoffman: In aceasta luna vom vedea foarte bine unde ne este centrata energia si vom avea timp sa facem anumite corectii de curs. Daca o situatie nu...

Zuzuflor - Romantic handmade stuff: Protection

Zuzuflor - Romantic handmade stuff: Protection: Colier realizat din agate in degrade cu nuante de maro si crem de 10mm si 4mm, pandantiv lacrima agat si elemente metalice din zamac argint...

4zampedisimpatia: Blogatto: 8 marzo: mimose, donne e gatti

4zampedisimpatia: Blogatto: 8 marzo: mimose, donne e gatti: Blogatto: 8 marzo: mimose, donne e gatti : Anche quest'anno è arrivato l'8 marzo. Noi Blogatti vogliamo approfittare di questa ricor...

targ la Sutu

azi - vineri 14.03.2014 - hand-made + cativa anticari ....
probabil si zilele urmatoare, dar nu stiu sigur ....

EVENIMENT CARITABIL

https://www.facebook.com/n/?events%2F1428247430754436%2F&aref=145978651&medium=email&mid=9880d09G5af31bdfb9b7G8b3751bGcb&bcode=1.1394479068.Ablx7G_o0mVf0YbQ&n_m=liliana.deac%40gmail.com

Save the dogs from Piatra Neamt from death. Is Urgently!!Doneaza si liciteaza pentru a salva!!

CE SEMNIFICA ANIMALUTUL VISAT

http://www.likenews.ro/poveste-mi-ce-animal-ai-visat-ca-sa-ti-spun-ce-inseamna/

ISTORIA NUMELOR DE FAMILIE

 iata si o monitorizare a numelor de familie :

COLECTA HRANA CATEI ZURBAUA

Jurnalul unui Voluntar - NECESITA hrana de animale.
 Pt. cine mai vrea sa doneze, aici linkul https://www.facebook.com/events/356570221148688/?ref=22

SAVE THE DOGS FROM PIATRA NEAMT

Va rugam mult sa ajutati aceste sufletele nevinovate care vor fi ucise in mai putin de 14 zile :(( Puteti dona hrana,banuti,orice materiale pt construirea tarcurilor ,obiecte pt caini,vase pt hrana,maturoaie,orice si mai puteti dona si lucuri personale care vor fi licitate aici.Multumim

de la N.E.RO

Vlad Dumitrescu 8:01pm Mar 12
NERO WEBSITE - COMING SOON - asociatianero.ro

Pentru cei care au uitat sau pentru cei mai noi in grup:

Despre noi / About (English below)

Asociatia NERO pentru Salvarea Animalelor a fost infiintata pe data de 23 Ianuarie 2014, de catre fondatorii ei, Doamnele Monica Davidescu si Voichita Cociasu si Domnul Vlad Dumitrescu. Numele Asociatiei a fost ales de catre initiatorul ei, Vlad Dumitrescu, fiind numele schnauzerului urias pe care l-a pierdut pe data de 7 Iunie 2013 (poza in cover photo).

Scopul Asociatiei, declarat inca de la inceput, atunci cand s-a deschis grupul facebook ”Asociatia N.E.RO” a fost de a uni cat mai multi iubitori de animale, pentru a crea o forta sociala, o voce puternica si reprezentativa a iubitorilor de animale.
Ne-am propus sa reprezentam cu decenta si cu un discurs echilibrat, sa reusim sa convingem Romania si lumea intreaga ca problema cateilor fara stapan se poate rezolva intr-un mod decent, ca nu se poate aspira la civilizatie prin metode barbare, prin uciderea in masa a celor mai buni prieteni ai omului. Problema cateilor fara stapan inca exista in Romania pentru ca a fost tratata superficial de catre autoritati timp de 20 de ani, campaniile de sterilizari fiind inconsistente iar banii care s-au consumat de la Bugetul de Stat sau local fiind mult prea multi. Acum, multi catei platesc cu viata ignoranta autoritatilor si a romanilor care nu si-au sterilizat la timp, macar femelele.

Iar campania uciderii in masa a cateilor fara stapan NU VA DA REZULTATE, este un fapt dovedit simplu, matematic. Sa luam ca exemplu Capitala. Capacitatea de prindere - adapostire - ”eutanasiere” a autoritatilor nu poate depasi 3000 de catei pe luna. In sase luni, pot omora MAXIM 18,000 de catei. Dintre cele MINIM 10,000 de femele ramase nesterilizate in Bucuresti, se vor naste MINIM 30,000 de pui. Deci populatia canina din Capitala se va inmulti continuu. Calculele acestea sunt facute si de autoritati, stiu si le convine sa lucreze inca mult timp la aceasta problema, sa consume multi bani din bugete, din banii nostri. Afacerea genocidului cateilor este una profitabila in Romania secolului 21. Si asta se intampla in fata noastra si a copiilor nostri, ingroziti de ceea ce vad si aud ca se intampla cu prietenii lor.
Planul de actiune al Asociatiei noastre este de a construi un adapost, o mini rezervatie, in care cateii sa nu fie incarcerati, sa poata fi liberi pe spatii mai largi, grupati in functie de comportamentul fiecaruia. Campaniile de adoptie vor fi pasul urmator, cel mai important fiind sa reusim sa le gasim stapani iubitori acestor fiinte care au suferit deja prea mult. Vor urma si alte adaposturi, in alte localitati, in momentul in care Asociatia va creste.

Totodata, pentru a putea elimina cauza inmultirii cateilor fara stapan, trebuie sa organizam campanii de sterilizare a cateilor (cu clinici mobile) si de educare a detinatorilor de catei, tinute in orase dar mai ales in sate.
Avem nevoie de sustinere in primul rand prin extinderea continua a numarului de membri. Fiecare iubitor de animale poate fi membru al Asociatiei NERO, avand drept la vot in Adunarea Generala a Asociatilor, care se reuneste anual. Membrul poate sa fie activ sau doar sustinator, participarea lui la actiuni depinzand total de acesta. Dar importanta cooptarii a cat mai multi membri este importanta atat pentru forta sociala pe care o dobandeste Asociatia, cat si pentru forta financiara a acesteia. Cotizatia de membru este una modica, 10 lei/luna, insa la un numar mare de membri suma stransa poate fi importanta.

Inscrierea membrilor se poate face prin accesarea sectiunii ”Fisiere” de pe acest grup, unde puteti gasi Cererea de Adeziune.
Este totodata importanta sustinerea companiilor din Romania, care pot fi atrase ca sponsori/parteneri, si a organizatiilor de aparare a animalelor din intreaga lume.

Toate cele enumerate mai sus trebuie realizate insa cu decenta si echilibru. Extremismului i se raspunde tot cu extremism, ura are ca raspuns tot ura! Exista un lucru comun intre iubitorii si neiubitorii de animale. Nimeni nu vrea cateii pe strada! Locul lor nu e pe strada, fara stapan, este alaturi de om, pe care il iubeste. Unora le e frica de catei si trebuie sa-i intelegem. Daca nu o facem, nu suntem cu nimic mai presus decat cei care ne sunt opozantii extremi. Intelegand oamenii echilibrati care au o temere vis-a-vis de catei, reusim sa intelegem mai bine situatia si chiar sa ni-i apropiem pe cei care sunt, sa zicem, impartiali.

Cainele este animalul care depinde de om, de afectiunea lui, cel care isi da viata pentru om si totodata cel ce se stinge odata cu stapanul lui. Cateii nostri au nevoie sa fie aparati, au nevoie de ajutor, au nevoie de cat mai multi prieteni.

HAIDETI SA FACEM IMPREUNA O REALA DIFERENTA IN VIATA CATEILOR SI IN GENERAL A ANIMALELOR DIN ROMANIA!!!

About

NERO Association for Saving Animals was founded on the 23rd of January 2014, by Mrs. Monica Davidescu (Actress at the National Theatre in Bucharest and well known animal activist), Mrs. Voichita Cociasu M.D. and Mr. Vlad Dumitrescu (both animal lovers with no prior activist record). The name of the Association was chosen by its initiator, Vlad Dumitrescu, being the name of his Schnauzer, lost on the 7th of June 2013 (photo in News Section).

The scope of the Association, declared since the start, when the Facebook group ”Asociatia N.E.RO” was founded, was to unite as many animal lovers as possible, to create a real social force, a powerful voice, representing the animal lovers.

We are aiming to represent the animal lovers with decency and an equilibrated speech, to show Romania and the whole world that the stray dogs problem can be solved in a civilized manner, that a country cannot aspire to civilization by using barbaric methods, by killing the best friend man has. The stray dogs problem persists in Romania because it was treated superficially by the authorities for 20 years, the spay and neuter campaigns were treated lightly though the funds consumed were consistent. Now, the dogs are paying with their life the ignorance of the authorities and Romanians, who have not at least spayed the females.
This barbaric campaign of killing the stray dogs is not even efficient, it is mathematically easy to prove. Let’s take Bucharest as an example. The rate of catching-sheltering for 14 days-killing of the Bucharest authorities is at maximum 3,000 dogs. In 6 months, MAX 18,000 dogs will be killed. In the meantime, we have at least 10,000 not spayed females in Bucharest, which will give birth to AT LEAST 30,000 puppies. Therefore, the canine population of Bucharest will continue to grow. These calculations are known by the authorities and they seem happy to work on this problem for a long time, to consume lots of funds from our tax money. Killing dogs seems to be a great business in our days, in Romania, 21st century. And all this happens in front of us and our children, traumatized by what they see and hear about their best friends, the dogs.

The action plan of our Association is to build our own shelter, in Bucharest area, a small reservation, where the dogs will not be incarcerated, they can freely stay in larger areas, grouped as they get along. Adoption campaigns will be the next step, most important is to find loving owners for these poor souls that have suffered enough already. Later on, we will build also other shelters, in other areas of Romania, as the Association will grow.

To be able to solve the stray dogs problem, we need to go to the roots of it, to stop their birth, to organize spay and neuter (by mobile clinics) and educational campaigns, held mainly in the rural areas around the big cities.

We need support first by continuous increase of the number of members. Each animal lover, from Romania or abroad, can be a member of NERO Association, with the right to vote in the General Assembly of the Associates, held yearly. The member can be active or just to support the cause, each of you can choose to be an activist or not. It is extremely important to gather as many members as possible for the social power the Association gets but also for the financial strength of it. The membership tax is very small, 10 lei/month (approx. 2.2 EUR/month), but by being many the raised funds can be substantial.

You can join us by visiting ”Files” section of this group, where you can find ”IMPORTANT – Cerere de Adeziune” – the joining file translated in English. The details for donations are available in the first post of the group.
It is also important to find partners, companies from Romania and international animal protection organizations.

All of the above can be achieved with decency and equilibrium. To extremists, others respond with extremism, hate asks for hate! There is a common idea between the animal lovers and non-lovers. Nobody wants the dogs on the streets! Their place is not on the streets, without an owner. They belong to the humans, this is the life they want and deserve. Some people are afraid of dogs and we must understand them. If we don`t, we are nothing different from the ones who want dogs killed. By understanding the balanced people who have some fear from dogs we will be able to better understand the situation and even get their sympathy, get the ”vote” of those who are impartial.

The dog is man’s best friend, it is depending on man, on his affection. The dog gives its life for the man and slowly fades away when its owner dies. Our dogs need protection, they need our help, they need as many friends as possible.

JOIN US AND HELP US SAVING THE ROMANIAN STRAY DOGS, MAKE A REAL DIFFERENCE!!!

apel ANDA MURGU PT ANIMALUTE

Anda Murgu 11:20am Mar 12
Help our shelter with only 1 euro/month by registering on the site and joining the group below. You only need a debit/credit card and 15 minutes to register. Please do it and Share! This is a cheap and effective way to help us and many other cases of your choice!

What do you need to do:
1. Click on the link below.
2. Select the language of your choice from the bottom right of the page.
3. Click on the button "Join this Group".
4. On the right of the page fill in the information requested to Sign up with Teaming.
5. After you clicked the button "Sign Up", check you e-mail address you have entered to validate the account created.
6. After you clicked the validation link from your e-mail, you will be redirected to the Last step to join the Group, where you will check the Credit/Debit Card button and will click "Join the Group".
7. Fill in the information regarding you payment card and click "Accept".

https://www.teaming.net/andamurgu-sanimalshelter-sufletedragi

util ref animalute

PREVENIREA BOLILOR INFECTOCONTAGIOASE | Lumea animalelor e44.ro
www.e44.ro
Este bine ca tratamentul împotriva teniilor, deşi se iau măsurile de precauţie amintite ...

sarea

Sarea este unul dintre acele produse – miracol care se gasesc de sute de ani in orice gospodarie, sunt ieftine, la indemana si pot fi folosite la foarte multe lucruri. Sigur, de cand s-au inventat tot felul de substante care mai de care mai parfumate, specializate, protectoare pentru maini, piele, etc, am cam uitat de beneficiile multiple ale stravechii noastre cloruri de sodiu. Acum, cand criza ne-a fortat sa ne amintim si sa invatam din nou sa savuram bucuriile simple si gratuite ale vietii, e momentul perfect sa revenim si la metodele vechi, ieftine si mai ecologice de intretinere personala sau a gospodariei. Specialistii de la Saltinstitute.org spun ca exista peste 14.000 de moduri de folosire a sarii in afara gatitului. Iata cateva dintre ele:
-1 toarna periodic in scurgerea chiuvetei de la bucatarie apa fierbinte cu sare; va impiedica acumularea grasimilor pe tevi si va anihila mirosurile neplacute;
-2 maturile vor tine mai mult daca inainte de a le folosi prima data le vei muia in apa fierbinte cu sare;
-3 daca ai varsat vin pe fata de masa sau pe covor, tamponeaza bine pata cu prosoape de hartie, ca sa absorbi cat mai mult lichid, apoi presara din belsug sare pe pata; restul de lichid va fi absorbit de sare, iar cateva ore mai tarziu nu trebuie decat razuiesti si sa aspiri sarea de pe covor sau sa clatesti fata de masa cu apa rece;
-4 ca sa indepartezi petele de mucegai sau rugina, umezeste-le cu un amestec de sare si zeama de lamaie, lasa-le la soare cateva ore, dupa care clateste rufa si las-o la uscat
-5 daca n-ai fier de calcat cu talpa cu teflon si ai pus de cateva ori fierul prea fierbinte pe rufe, poti scoate reziduurile arse de pe talpa presarand sare pe o coala de hartie si trecand cu fierul incins peste ea;
-6 ca sa albesti din nou asternuturile sau fetele de masa ingalbenite din bumbac sau in, fierbe-le o ora intr-o solutie de sare si bicarbonat;
-7 perdelele vor fi mai albe daca, dupa ce le speli, le lasi cateva ore in apa rece cu multa sare; in plus, sarea le va da si o stralucire discreta;
-8 ca sa scoti petele de transpiratie, tamponeaza-le pana se estompeaza cu un prosop muiat intr-o solutie din patru linguri zdravene de sare si un litru de apa fierbinte;
-9 daca te doare in gat fa gargara cu o jumatate de lingurita de sare amestecata intr-un pahar cu apa calda;
-10 daca te inteapa o albina, umezeste imediat locul si acopera-l cu sare ca sa reduci senzatia de durere;
-11 amesteca o parte sare foarte fina cu doua parti bicarbonat si periaza-ti dintii cu aceasta combinatie – albeste dintii, reduce depunerile de tartru si e foarte sanatos si pentru gingii;
-12 pune-ti picioarele obosite intr-un lighean cu apa calda in care ai pus o mana de sare; clateste-te cu apa mai rece;
-13 o masca abraziva si hranitoare: amesteca in parti egale sare si ulei de masline si maseaza usor amestecul pe fata si gat (ferind zona din jurul ochilor), lasa-l cinci minute sa actioneze, dupa care indeparteaza-l cu discuri de demachiat si spala-te cu apa calduta;
-14 dupa baie, cat inca esti uda, maseaza-ti viguros tot corpul cu sare, apoi clateste-te cu apa calduta – indeparteaza celulele moarte, lasandu-ti pielea matasoasa, si imbunatateste circulatia;
-15 adauga un praf de sare in vaza cu flori ca sa le tina proaspete mai mult timp;
-16 depunerile de calcar si alte minerale din interiorul acvariului dispar daca le freci cu sare; clateste bine vasul inainte sa pui apa pentru pesti;
-17 daca faci gratar si grasimea picura pe carbuni, facandu-i sa arda prea tare, arunca niste de sare peste ei: flacarile se vor mai potoli, iar carbunii nu vor mai scoate asa mult fum;
-18 freaca-ti iarna parbrizul cu un saculet de panza umezit, in care ai pus sare fina – parbrizul nu va mai ingheta si nici nu se va mai acumula atat de multa zapada pe el.

articol util pc

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini