marți, 14 ianuarie 2014

TRUSA URGENTE PISOANCE

http://welovepetsblog.com/how-to-make-an-emergency-kit-for-your-cat/?utm_source=jg&utm_medium=fb&utm_term=20140109&utm_campaign=how-to-make-an-emergency-kit-for-your-cat

YARD SALE 2014 PE 25 IANUARIE

Prima editie din 2013! Abia astept prima din 2014 - pe 25 ianuarie @ Dianei 4
Un an de Yard Sale s-a incheiat si suntem gata de scotoceala pentru al doilea!
Sambata, 25 ianuarie, la Dianei 4 (str. Dianei, nr. 4, zona Piata Rosetti) ne revedem, de la 9:30 la 18:00, sa gasim un sens hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiecte decorative si electrocasnice folosite.
Reciclam, adicam redam viata hainelor de care ne-am plictisit, pe care casa nu le mai incape, de care nu ne place si pe care le-am cumparat din impuls.
Scotocesti si gasesti la preturi minime adevarate comori!
Pentru ca Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricărei societati consumeriste, faci schimb, vinzi la preturi mici sau dai o alta utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neaparat fizic. La finalul fiecarei editii participantii doneaza o parte din hainele ramase nevandute unei case de plasament sau Samu Social.
Astfel, Yard Sale Dianei 4 in sambata din 25 ianuarie, de la 9:30 la 18:00, te asteapta sa scotocesti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil targ din oras.
Intrare libera!
Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de "Yard Sale - REUSE, RECYCLE!" si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.
Contact:
Gabi Urda - contact@gabiurda.ro / 0724.39.53.58 / www.yard-sale.ro

Benji in cautarea unui camin s-a 'cazat" la hotel

Benji came by himself to Ringstar Pet Hotel reception, seeking for help and shelter, after presumably being lost by his owner. He is a young (2 years), perfectly educated and balanced male dog, very clean, who is getting along perfectly with children, cats and other dogs.
He can only stay at the Pet Hotel for a week or so (because the pet hotel is relocating) and we very much hope to either find him his family or a new owner meanwhile. If you have information about a missing dog matching Benji's description or if you are interested in fostering or adopting Benji, please write us at adoptiedistanta@yahoo.com or contact the Pet Hotel at: http://www.ringstarpethotel.ro/contact.html


===

Benji a venit singurel la receptia Ringstar Pet Hotel, dupa ce a fost probabil pierdut de stapanul sau. Este un catel tanar (2 ani), educat perfect, foarte echilibrat si curat, care se intelege extraordinar cu copii, pisici si alti catei.
Poate ramane la Pet Hotel cel mult o saptamana (deoarece hotelul se relocheaza) si speram sa ii gasim in acest timp familia sau macar un stapan nou. Daca aveti informatii despre un catel pierdut care corespunde descrierii lui Benjo sau daca sunteti interesati sa il adoptati sau sa il gazduiti temporar, va rugam sa ne scrieti la adoptiedistanta@yahoo.com sau sa contactati direct Pet Hotel la: http://www.ringstarpethotel.ro/contact.html

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini