sâmbătă, 27 decembrie 2014

trist: azi omoara 1 catel, maine ... 1 copil ...asa cum am vazut la stiri..

IASI,spiritul craciunului la unii dintre noi:Daca ai BMW alb,din'97-'98 si astazi in prima zi de craciun,ai trecut intentionat cu masina (nu aveai viteza si strada era goala)peste un catelus,in zona Podul Rosu,pe trecerea de pietoni ,atunci randurile astea sunt pt.tine:Dupa ce ai trecut peste el,a ramas lat acolo si inca dadea din codita,l-am tras pe trotuar ,de atata durere îi ieseau încet ochii din cap ,pana au iesit de tot ,atarnau!Zgarda(verde cu catelusi pe ea), ii iesise ,fara sa se deschida ,si era langa balta de sange inchegat.Pâna nu s-a scurs tot sangele din el ,pe gura,urechiuse,prin cap,nu a reusit sa moara,parca a durat o vesnicie! A oftat prelung ,cand si-a dat ultima suflare ,ii simteam bataile inimioare lui mici din ce in ce mai slabe.A opit un AUTOBUZ CU CALATORI ,iar soferul a deschis usile si a intrebat daca mai traieste si daca m-a poate ajuta!Iti vine sa crezi ca inca mai exista OAMENI?
Asa ai stiut sa te distrezi in prima zi de craciun,luând o viata si distrugand sarbatorile si sufletele a doi batrani !.Era o catelusa pechineza,avea 8 anisori,batranii o aveau de puiuţ si era pt.ei o alinare si o bucurie!ERA,pt.ca ai reusit sa faci sa nu mai fie!Saracu 'batranel nu vroia sa realizeze ce s-a intâmplat,i-a spus sotie lui sa vina cu o sacosa sa ia catelusa de pe strada!
Sper ca esti multumit si fericit!In loc sa dai unui catel necajit un colt de paine de la masa ta bogata ,a fost mult mai usor si simplu sa iei o viata,niciun deranj ! ,,Dragul meu" ,Dumnezeu e mare si bun,are grija de toata lumea ,dupa suflet,dupa inima!Ai oripilat si intristat pe toata lumea cu fapta ta;nu a existat niciun om care sa treaca pe acolo si sa nu fi fost miscat si impresionat de atata durere si suferinta! Ramane o intrbare care ma macina :DE CE?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini