marți, 30 decembrie 2014

metisi de lup pt adoptie

Cristina Icleanu added 42 new photos to the album Metisi de lup pentru adoptie urgenta!!! — with Dana Cuta and 21 others.
Un alt caz de maxima iresponsabilitate umana, care ne arata cum nu sunt deloc sanse, cu actuala abordare, sa se rezolve problema cainilor fara stapan. In acest loc, intr-o curte a unei institutii, anul trecut trecut erau 2 cateluse. In acest moment sunt 14 catei. De ce? Pentru ca nimeni nu a dorit sa castreze aceste catele si mai mult decat atat, nu mi s-a permis nici mie sa o fac. Rezultatul: 14 caini. Acum sunt intrebata de acei paznici "ce facem doamana cu cateii? sefii au zis sa aruncam puii".
Sa nu mai spun ca toate probleme medicale aparute au fost rezolvate de mine sau de o prietena. Poate va mai amintit de Toto https://www.facebook.com/CristinaIcleanu/media_set…, care in prezent se afla tot in acest loc.
Sefii trimit un sac de boabe pe luna pentru toti cateii, 4 adulti (cele doua catele plus doi pui din generatia de anul trecut), doi pui de aproximativ 4 luni, iar acum cei 8 puiuti de lup.
Puiutii sunt foarte frumosi, sanatosi, cu mama lupoaica si tata necunoscut. Trebuie insa sa fie urgent luati de acolo, in adoptie sau daca macar in foster pana la adoptie. Eu personal sunt total depasita si fac un efort enorm sa-i hranesc si pe ei in fiecare zi.
Va rog ajutati-ma sa-i distrubui, poate le putem gasi familii.
Contact: Cristina Icleanu 0722.146.953.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini