marți, 30 decembrie 2014

doneaza 2%din impozitul pe profit

Ești iubitor de animale, dar nu ai posibilitatea să adopți o pisicuță? Nicio problemă! Există și alte modalități prin care poți să le ajuți: donează! Dacă nu ai nici această posibilitate, dar dorești în continuare să te implici, o poți face extrem de simplu: redirecționează cei 2% din impozitul pe profit către organizația noastră. Tot ce ai de făcut este să descarci formularul precompletat cu datele noastre de aici (http://prieteniipisicilor.ro/user_files/Formular%20230%20-%20Prietenii%20Pisicilor%20Oradea%202014.pdf) . După ce îl completezi, va trebui să-l depui personal sau să-l trimiți prin poștă la Administrația Financiară de care aparții, iar apoi să ne anunți. Sau, pentru Oradea, ni-l poți înmâna nouă.

Poți duce lucrurile și mai departe și să-ți rogi prietenii să facă același lucru. Astfel, cu un minim de efort, puteți contribui la bunăstarea pisicuțelor noastre minunate, dar care au atât de multă nevoie de ajutor.

Poate că, deși ești iubitor de animale, consideri că sunt și alte cauze spre care ai putea redirecționa acești bănuți. Tot ce se poate. Toate ONG-urile susțin cauze importante, în care merită investit. Și atunci de ce ai ajuta niște pisici? Pentru că suntem atât de puțini noi, cei care le susținem cauza. Pentru că au nevoie de ajutorul nostru. Pentru că ne pot oferi atât de multe, pe când ele au nevoie de atât de puțin (hrană, atenție, îngrijiri). Fă-ți puțin timp și ”răsfoiește-ne” site-ul. Descoperă-le și cu siguranță îți vor spune ceva. Ascultă-le povestea și implică-te. Sunt niște suflețele care au nevoie de ajutorul tău!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini