joi, 20 noiembrie 2014

apelul Anne Lucretia Popovici pt colecta pt familii nevoiase

Anna Lucretia Popovici feeling thankful with Laza Lizuca
 
Incepand cu 1 Decembrie vom organiza o noua colecta de donatii pentru familiile nevoiase. Oricine doreste sa se alature, este binevenit. Fiecare din voi,puteti dona o eugenie sau o ciocolata. O jucarie sau o sticla cu ulei.
Familiile la care vom merge sunt familii aflate in Bucuresti, cu copii crescuti doar de mama. Au nevoie de haine, rechizite, alimente, jucarii,dulciuri etc.
Cine are pe acasa vreun brad de plastic, globulete, fundite, beteala, ornamente si alte lucruri care pot fi puse in brad sau sub brad si de care se poate lipsi, ne va fi de ajutor. Dorim ca orice copil sa aiba un bradut. Si sa il astepte pe mosu'.
Avem nevoie si de un costum de Mos Craciu si de un barbat care este dispus sa se imbrace in el si sa care "sacul"cu jucarii.
Oricine doreste sa ajute, imi poate scrie pe privat si stabilim mai multe detalii. (cam ce nevoi are fiecare familie in parte). De asemenea, in albumele mele gasiti si o parte din familiile la care vom merge (sunt 6 albume intitulate Acasa la fam. X - acolo aveti informatii si poze despre fiecare).
Zic, sa fim putin mai buni si mai darnici. Cu o floare nu se face primavara dar cu un zambet...poti dormi linistit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini