luni, 1 septembrie 2014

27.09.2014 Anna Lucretia Popovici ne asteapta cu taraba in beneficiul animalutelor pe str. Mandrea zona Parcul National fost 23 august

Anna Lucretia Popovici posted in Ajutor pentru animalute - cumpara/liciteaza/doneaza
Anna Lucretia Popovici 11:12am Aug 25
Lume! Lume! In data de 27 septembrie 2014, va asteptam cu mic,cu mare,cu purcel,cu catel la o intrevedere alaturi de oameni frumosi. Vom servi prajiturele,vom bea un ceai sau o cafea si vom impartasi clipe minunate prin care am trecut alaturi de prietenii nostri,necuvantatoarele.
Intalnirea are ca scop relaxarea la un pahar de vorba,strangerea de donatii pentru animalute si vanzarea obiectelor din licitatie,care vor fi expuse in toata splendoarea lor. Va exista si o tombola in care se pot castiga premii simbolice,care sa aduca aminte ca animalutele au nevoie de noi in fiecare zi. Pentru participare vom avea nevoie de o confirma. Puteti veni cu mancare pentru animalute,medicamente sau cosmetica pentru animale (caini/pisici),donatii ce constau in obiecte care ulterior pot fi scoase la licitatie si bineinteles cu banuti,care pot fi lasati ca si donatie cash sau va puteti alege obiectele preferate din eveniment :)
Deci,nu uitati: Sambata,27 septembrie 2014 va asteptam.
Locatia: Dtr. Arh.Gheorghe Mandrea nr.4 (la 3 minute de metroul de la Piata Muncii). Ca sugestie de a ajunge: pe partea cu Parcul National: de la intersectia Basarabia cu Mihai Bravu de pe mihai bravu daca esti cu masina e prima la dreapta pe vasile cristescu si apoi a doua la dreapta pe gh. mandrea, sau daca esti pe jos prima la dreapta pe slaniceanu si a doua la stinga pe mandrea. Se mai poate ajunge cu autobuz (104) - piata hurmuzachi, tramvaiele nu mai merg pentru ca este in constructie intersectia.sau alternativ cu 135, 311, 330, 634 pina la maior coravu. Mai jos atasez si harta.

https://www.google.com/maps/preview?z=16&q=str.+gheorghe+mandrea+4%2C+bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini