joi, 14 august 2014

apelul Annei Lucretia Popovici


Anna Lucretia Popovici 10:37am Jul 31
Am facut acest eveniment pentru ca am vrut sa ajutam intr-un fel oamenii care au in grija animalute. Nu ne permitem financiar sa le donam tuturor. avem si noi animalele noastre de acasa,animalele noastre din foster,animalele din strada pe carle hranim. animale pentru care nu am cerut niciodata ajutor - pentru ca pana acum ne-am descurcat.
In eveniment s-au strans banuti care au ajutat partial oamenii prezentati. Insa toti pe care i-am prezentat pana acum si cei pe care ii vom mai prezenta au nevoie in continuare de ajutorul nostru. Au nevoie de voluntari care sa ajute la anumite activitati sau pur simplu care sa vina sa se joace cucateii,au nevoie de tratamente pentru animale,au nevoie de transport,de bobite,de multe lucruri utile. Puteti oricand sa luati legatura cu ei si sa va oferiti sa ii ajutati cu orice lucru,care poate uneori o sa vi se para banal. Daca aveti masini,cumparati un sac de bobite (costa 25 lei la 10 kg) si lasati-l in portbagaj. Cand vedeti un amarat pe strada puneti-i si lui un pumn. Poate nu a mai mancat de cateva zile.
Prin prisma evenimentului am cunoscut oameni minunati,oameni care au ajutat fara sa ceara nimic in schimb,oameni care ne-au fost alaturi,care au donat,au mers la intalniri,oameni care au cumparat si care ne-au incurajat.
Vrem sa multumim tuturor celor care au donat obiecte,bani sau mancare pentru animalute,celor care ne-au ajutat cu diverse activitati sau cu transportul,celor care au cumparat un obiect din acest eveniment.
De asemenea,vrem sa ne cerem scuze pentru diferite situatii de neintelegere/neconcordanta sau alte lucruri,insa si noi suntem oameni,avem familii,avem serviciu si avem o groaza de alte probleme pe cap. Daca ne va ajuta Doamne - Doamne vom avea si mai multa bataie de cap,dar inca speram ca impreuna putem sa mai salvam o parte din animalute.
Asa ca : daca mai aveti chestii care pot fi scoase la licitatie asteptam donatiile voastre. daca mai aveti timp,uitati-va in cele doua albume prezentate,poate o sa va faca ceva cu ochiul.daca urmariti evenimentul,veti vedea ca zilnic 3 produse sunt puse la reducere. Deci oricine poate sa ajute. ;)
O zi frumoasa sa aveti,oameni cu suflet frumos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini