luni, 14 iulie 2014

pisicuta Freya

Freya este cea mai dragastoasa pisica pe care am intalnit-o vreodata. Are in jur de 1 an si jumatate, este sterilizata, vaccinata complet si cu carnetel de sanatate. A fost luata de la o doamna care nu avea grija de ea si care a decis sa o dea; merita cea mai iubitoare familie asa ca va rugam sa ne ajutati sa ii gasim casuta potrivita.
Timp de 3 saptamani a fost cazata la un cabinet veterinar; avem nevoie de ajutor pentru a acoperi costurile cu cazarea, st erilizarea si vaccinarea, care se ridica la suma de 350 lei. Donatiile se pot face in contul Asociatia Red Panda; RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000, Piraeus Bank, suc. Rahova cu mentiunea "donatie Freya".
Contact 0722.261.254/office@red-panda.ro.
Va multumim!
Freya is the most loving cat we have ever met. She is around1 year and a half, spayed and vaccinated. She was taken from somebody who couldn't take good care of her and now we are looking for the best family for Freya.
We also need to cover the costs with her accommodation at the vet practice, spay surgery and vaccination - 350 RON/80 EUR. You can donate via paypal - donate@red-panda.ro with the note "donation for Freya".
Thank you!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini