luni, 12 mai 2014

nu uitati de cei 2%

Prin directionarea procentului de 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Natura-Mostenire pentru Viitor, ne ajutati sa intretinem 350 catei salvati in adapost, 100 catei in grija noastra in zona adiacenta si 50 pisici in adapost. Salvam catei/pisici accidentati, sterilizam catei/pisici din zona, dam in adoptie in familii iubitoare de animale. www.dogshelter.ro
Nu tinem caini cu taxa, nu gazduim contracost, nu vindem caini, ne bazam pe cei ce iubesc animalele si inteleg ca pot ajuta donand mincare, bani, alte lucruri necesare bunastarii acestora.
Atasam Formularul 230 in care sunt trecute datele asociatiei. Puteti sa-l depuneti la Administratia Financiara sau sa ni-l retrimiteti si il vom depune noi, pina in 23 mai.
Cei cu venituri din salariu completeaza formularul 230, cei cu venituri din alte surse Formularul 200 obligatoriu (pe acesta completati, iar la pct III - Sustinere entitate non profit, scrieti datele asociatiei ns, aceleasi din form. atasat)
Zilnic postam activitatea noastra pe facebook The Nature – a Heritage for the Future Association sau Milobendzchi Carmen.
Ne bucuram mult sa ne vizitati, fie si pe facebook,
Multumim,
Carmen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini