miercuri, 12 februarie 2014

de la admin.toateblogurile


Acesta este ultimul mesaj si ultima incercare cu tema "Servere noi pentru toateBlogurile.ro".

Multumesc celor 17 membri ai portalului care au contribuit in ultimele 2 saptamani la aceasta campanie! Numele lor le gasiti in grupul dedicat acestei actiuni, un grup ce are ca rol prezentarea intr-un mod cat mai transparent a lucrurilor. Grupul poate fi vazut aici: http://www.toateblogurile.ro/grup/761

Spun ca este ultimul mesaj deoarece, asa cum ma asteptam, au inceput sa apara tot felul de articole care sugereaza faptul asta este o "teapa". Nu sunt dator nimanui (din afara portalului) cu explicatii, dar am sa spun in doar cateva cuvinte cum au stat si stau lucrurile. Ani de zile am investit, din propriul buzunar, foarte multe mii de euro pentru acest proiect. Daca e bun sau daca este rau consider ca doar utilizatorii pot sa decida, dar sa nu ai nicio treaba cu acest proiect si sa spui ca asta este o teapa e doar o meschinarie ieftina.

Nu scris niciodata celor din afara acestui portal sau celor care nu au cont in site, iar de data asta, fiind cu adevarat intr-o situatie dificila si nemaivrand sa platesc o factura uriasa pentru ca suntem pe un server inchiriat, am indraznit sa ii rog pe cei care considera ca acest site le este util sa contribuie, cu cat vor sau pot, pentru achizitia unor servere cu ajutorul carora sa scad factura de hostare.

Speram astfel sa acopar macar o parte din costurile destul de mari ale unor servere, oricum cea mai mare parte tot eu o suport. Nu, nu speram sa ma imbogatesc asa.

In alta ordine de idei, multumesc si pentru toate sfaturile, preturile si sugestiile de hostare, dar va rog sa ma credeti ca dupa atata timp stiu exact de ce resurse are nevoie acest proiect si ca atunci cand alegi un server nu faci doar in functie de trafic si numarul de unici care viziteaza site-ul.

Fac aceste precizari deoarece sunt unul dintre oamenii care stie foarte bine ce inseamna diferenta dintre "nimic" si "ceva". Stiu bine ce inseamna aceasta diferenta si stiu sa apreciez atunci cand cineva face ceva pentru mine. Stiu cat am muncit la acest proiect si mai stiu si ca voi face tot posibilul sa nu-l abandonez. In aceasta logica se inscrie si aceasta incercare.

Datorita celor 17 utilizatori, care au decis ca pot face si ei ceva pentru acest proiect, s-au adunat in 2 saptamani aproape 700 de ron. Nu este nici mult, nici putin, dar este "ceva"!


Cu speranta ca in scurta vreme am sa va pot anunta ca ne-am mutat pe servere noi si ca economiile facute astfel vor fi investite in dezvoltarea portalului, va multumesc tuturor!

Celor care au contribuit si celor care vor contribui le promit doar ca nu voi ramane dator.

Victor Catalin
admin toateBlogurile
catalin.victor.ionut@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini