vineri, 15 noiembrie 2013

pt Pitesteni

Pentru Pitesti DACA VEDETI CAINI ABANDONATI , MAI ALES PUI , NU TRECETI NEPASATORI SUNATI LA AULIM! !0733929356 SAU 0735872887, NU LASATI HINGHERII SA PUNA MANA PE EI!!

Alfonso are nevoie de pasaport

Morning Alfonso`s passport is paid but he still need money for the transport.We received 30 euro and 51 pounds(approximate 60 euro), total 90 euro received.We need 60 euro more and Alfy can travel.Thank you friends for your constantly help!

https://www.facebook.com/events/222323051275907/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

deosebit

Tom Satre and his family were cruising on their boat when they saw four deer swimming towards them. What happened next will touch your heart! http://www.dogheirs.com/dogsarefamily/posts/4335-wild-deer-rescued-from-drowning-by-boaters-photos

SUNT SI EU 1 SUFLETEL

Please /share /distribuiti mai departe
We need help,the 6 puppies we found in the box the have been brought to our shelter, they need food, deworming, vaccines , any help is more then welcome, please help us to help them .
Ioana Sotir 0745 396 327
PayPAL: ioanasotir@yahoo.com
IBAN: RO18RNCB0089020869140001 BCR
Beneficiar: Vasile SotirSWIFT:RNCBROBU

MICUTA NECESITA SPRIJIN

Subway. De ce Subway? A fost găsită, abandonată cel mai probabil, la metrou. Singurică, dornică de mângâieri, fără să o bage nimeni în seamă. Când a apărut avea sânge închegat pe botic și lăbuțe, cel mai probabil „datorită” unuia care crede că dacă are două picioare este superior și are drept de viață și de moa...rte asupra celorlaltor specii. Că de, sunt inferioare. Asta nu a împiedicat-o să dea din codiță de parcă decola și să întoarcă burtica pentru a o mângâia. A doua zi, când am trecut pe la ea avea ochișorul puțin umflat, am bănuit că este conjunctivită (ceea ce s-a dovedit a fi Cherry eye).. Am fost și i-am cumpărat picături, dar când am ajuns ochiul era foarte umflat, plin de sânge și, din câte mi-am dat seama compromis (nu se mai vedea pupila, corneea, nimic, era un glob imens, roșu din care curgea sânge). Mi-am dat seama că trebuia dusă urgent la veterinar, dar nu aveam posibilitățile necesare. Bianca Teodorescu s-a oferit să acopere toate costurile și să vină cu mine la veterinar. Așa că astăzi ne-am întâlnit și, după o scurtă oprire la Isravet pentru un tratament cu antibiotic (să-și facă efectul cât mai repede, nu puteam aștepta), am mers la Ortovet, clinică la care exista și posiblitatea ca Subway, să rămână internată, sub supraveghere fiindu-i cel mai bine. După ce i-au fost făcute testele de parvo și jigodie, pe care le-a trecut, slavă Domnului, cu brio (altfel nu o internau), i-au curățat ochișorul, însă acesta nu poate fi salvat. Cel mai probabil totul a pornit de la Cherry eye, dar acesta nu evoluează în cazuri atât de grave, deci posibil să mai fi fost vreo intervenție „binevoitoare” din partea cuiva. Nu vom știi niciodată. Așa că, cea mai bună soluție în cazul ei este înlăturarea chirurgicală a ochișorului, soluție care pe mine, cel puțin, mă bucură, măcar știu că nu va fi mai rău și am încredere că se va descurca și va fi perfectă și cu un singur ochișor. Mâine la ora 15:00 va intra în operație. Costurile au fost suportate, până acum, de Bianca Teodorescu. Adevărata problemă, însă, abia acum începe! După ce trece de operație, va avea nevoie de cineva s-o iubească atât cât merită și cât își dorește. Și, credeți-mă, vrea asta mai mult ca orice, nici mâncarea nu o bagă în seamă. În schimb îți caută mâna și se bagă sub ea ca să o mângâi. După toate lucrurile prin care a trecut are nevoie de cineva care s-o facă să uite că alți oameni sunt de fapt animale. Să uite totul și să fie o cățelușă iubită. Cu cineva care s-o iubească cum nu a fost până acum, cum am încercat să-i arătăm că se poate. Pentru că nu toți suntem la fel și sunt sigură că se va găsi cineva și mai special, care să îi ofere o viață la care cred că nici nu îndrăznea să viseze. Cineva special, pentru o cățelușă specială. Și nu spun asta pentru că va avea un singur ochișor, ci pentru că EA este specială! Dacă nu puteți dumneavoastră, măcar dați un share, vă rugăm. Vă roagă Subway, are nevoie de cineva care să o ajute să treacă peste toate problemele!

APELUL ASOCIATIEI MAXDOG

Asociatia MaxDog
2 zile am avut hrana,acum suntem iar pe 0 deoarece juniorii sunt multi le trebuie hrana adecvata.Nu vor putea creste si nici nu se vor putea dezvolta normal.Cei mari saracutii maninca orice si dupa cum ati vazut arata bine.Acum ca ieri a plouat,noroiul este pina la genunchi .Au nevoie de voi de prieteni pentru hrana si amenajarea tarcurilor cat de cat,au nevoie de scanduri pentru ...custi altfel la iarna cand va veni inghetul vom avea pierderi!
Cei care doresc sa ajute o pot face in unul din conturile asociatiei Pay Pal asociatia.maxdog@rocketmail.com RO70BRDE240SV90033962400 (Romanian Lei) RO64BRDE240SV91202932400 (Euro cod swhift BRDE RO BU Iesenii pot merge cu hrana la salonul ESCAPE BEAUTY STUDIO de pe strada ARMEANA in spatele Halei Centrale sau spalatoria auto Red Hall!

TARGUSORUL LUI JOUJOU

Pentru ca doar IMPREUNA formam o COMUNITATE!!!

LIKE! SHARE! RESCUE! LOVE!!! ♥

Un alt Targusor initiat dupa modelul nostru care se afla localizat in Iasi!!! Targusor de Casa in Scop Caritabil va sprijini aceasta pagina indeaproape, pentru ...a sustine metodele alternative de ajutorare a Asociatiilor pentru protectia animalelor!

Târgușorul lui Joujou în Scop Caritabil s-a născut din dorința de a ajuta și din dragostea față de animale și își propune să susțină activitatea Asociației MaxDog prin strângerea de fonduri printr-o manieră din care fiecare are de câștigat: unii donează lucruri de care nu se mai folosesc, voi cumpărați, iar pisicuțele și cățeii de la padocul asociației se bucură de un castronel cu mâncare și de un adăpost călduros.

Impreuna pentru ANIMALE!

Impreuna pentru OAMENI!

Impreuna pentru O COMUNITATE!!!

https://www.facebook.com/TargusorulLuiJoujou

TARGUSOR DE CASA IN SCOP CARITABIL pe Facebook

SHARE! RESCUE! LOVE!

RO: Ai in lista ta prieteni care sunt iubitori de animale? Invita-i sa dea LIKE paginii Targusor de Casa in Scop Caritabil, sprijinind astfel metodele alternative de strangere de fonduri in scopul salvarii animalutelo...r fara stapan!

Va multumim pentru SOLIDARITATE!

EN: Do you have friends that are animal lovers? Please invite them to give a big LIKE to this wonderful page, thus supporting alternative fundraising methods, in order to save stray animals!

Thank you for your SOLIDARITY!
 
 

bombonici pt cutulici

https://www.facebook.com/imiplacebonbon

Vrem să ajutăm. Cumpără un pachet cu sticker iar noi vom dona 70% din venit în mod egal către trei asociații pentru protecția animalelor: Arca lui Noe, Cluj, Asociatia Trei Frati Patati și Asociatia pentru protejarea animalelor NUCA. Îți mulțumim și te așteptăm pe strada F.D. Roosevelt nr. 3 (în Piața Muzeului)

SI ANIMALUTELE SUNT OAMENI

http://www.flixxy.com/animals-behaving-like-humans.htm#.UY6o_7WThGg

PRODUSE IN BENEFICIUL ANIMALUTELOR

Voluntari "Salvati Animalele" Baia Mare7:49pm Nov 14
Medalioane, seturi si brose transformate, datorita voua, in mancare pt vagabonzii veseli! Fiecare achizitie, fiecare share, fiecare mana voluntara este o contributie valoroasa. VA MULTUMIM FRUMOS!!! ;)


https://www.facebook.com/pages/Voluntari-Salvati-Animalele-Baia-Mare/277524565682616


Pentru a COMANDA, lasati mesaj privat pe pagina (noi nu putem initia conversatii private, ca pagina): http://www.facebook.com/pages/Voluntari-Salvati-Animalele-Baia-Mare/277524565682616?hc_location=stream

ALTE OBIECTE, podoabe create de voluntari gasiti aici: (alaturati-va sa vedeti mereu cele mai actuale articole) http://www.facebook.com/events/520078808039296/

CRACIUNUL PISICUTELOR ABANDONATE

PROGRAM SAMBATA 16.11.2013

SALA DALLES - AUTHOR - BIJUTERII

DIANEI 4 - YARD SALE

RING STAR PET HOTEL  - Str. Garlei - SAVE, SHOP, GIVE - TARG IN BENEFICIUL ANIMALUTELOR


TARG TURISM ROMEXPO

TARG CORT UNIRII





ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini