duminică, 6 octombrie 2013

se cauta o catelusa pierduta

Otopeni, pierduta Va rog din suflet, cu lacrimi in ochi scriu, catelusa mea Bishon este gri cu labutele cafenii, raspunde la numele Pufi si are in jur de 2 ani. In zona Otopeni undeva spre marginea orasului a fugit de undeva de la un garaj de macarale. Este o poveste lunga cum ajuns acolo avand in vedere ca eu locuiesc in Giurgiu. Va rog mult daca o gasiti sunati la nr 0736992213. Multumesc! Mirela Dinu (https://www.facebook.com/mirela.dinu.7568)

recomandari handmade

https://www.facebook.com/Louloush.Accessories
 https://www.facebook.com/notes/louloush-accessories/cum-puteti-comanda/197420260426071

Amuse Bijoux pe facebook

ADOPTIE LA DISTANTA DE LA ADAPOSTUL BUTIMANU SECTOR 2

Acestia sunt cativa dintre cateii aflati in adapostul Primariei sectorului 2, aflat in comuna Butimanu, nu departe de Buftea. Pot fi adoptati, fie luandu-i acasa, fie adoptandu-i la distanta, pe baza unui contract de adoptie. Suma lunara ce trebuie platita in cazul adoptiei la distanta este de 50 lei si poate fi achitata lunar, trimestrial sau anual, depinde cum decideti in momentul semnarii contractului. Plata se va face intr-un cont deschis de catre institutie, cont ce va fi comunicat in cel mai scurt timp. Pentru alte detalii legate de adoptie sau adoptie la distanta, sunati cu incredere la numerele de telefon 0728.980.840 / 0726.761.830 sau trimiteti un mail la adresa cecilianicolicescu@yahoo.com.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10201373216031156.1073741827.1196628704&type=1

BILANT SAVE&SHOP CARE&GIVE a 22-a editie

Ne-am bucurat astazi 5 OCTOMBRIE de o zi insorita de cumparaturi intre prieteni Bilantul editiei de astazi este:
Asociatia A doua sansa - 584 RON
Asociatia Robi - 745 RON
Anda Murgu - Suflete Dragi - 815 RON
Pusculita Animalelor - 660 RON
Apam Arad - 200 Ron
Totalul editiei este de 3004 RON, va multumim tuturor!!!
 http://www.sscg.ro/
 Vizitati www.sscg.ro pentru mai multe detalii si urmariti pagina noastra de facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutati!
  - recomand ceasurile de mana, majoritatea nepurtate, cateva chiar de marca Bijoux Therner din Duty Free, doar baterii le trebuie unora ... mai este 1 ceas de masa electronic negru  functional de marca cu bateria aferenta ... incaltari si haine stare f. buna, decoratiuni ... etc

nr nou FORMULA AS

Dragi cititori, un nou număr al revistei "Formula AS" este disponibil online. Vă dorim lectură plăcută!

---> http://www.formula-as.ro/2013/1087

1 pisoanca isi iubeste taticul biped

http://lovemeow.com/2013/10/kisya-the-cat-loves-her-human-dad/

catelul indurerat de moartea stapanei

IMAGINI CUTREMURĂTOARE. Câinele ŢINTUIT de DURERE la mormântul STĂPÂNEI GALERIE FOTO EMOŢIONANTĂ: http://bit.ly/1hu8AwY

o pisonca abandonata de fostul stapan cauta casa noua

Mesaj distribuit
O pisica superba isi cauta stapan. A fost abandonata de fostul proprietar..si acum sta pe strada. Este o pisica afectuasa care are nevoie de un om responsabil.
Contact: https://www.facebook.com/eduard.farcas.7
(A.E)

adevarat!

Uite de ce iubesc eu 99 % dintre oameni MAI PUTIN decat animalele : "Zilele acestea am tot auzit, din gurile celor care susţin uciderea maidanezilor, acelaşi argument "zdrobitor", în viziunea lor: "Nu poţi compara câinii cu oamenii". Culmea, au dreptate! Nu poţi compara câinii cu oamenii din următoarele motive: - Câinii au viaţa de şapte ori mai scurtă decât a omului. - Căţeaua, după ce dă viaţă puilor ei, nu-i aruncă la closet sau tomberonul de gunoi, ci este gata să-şi dea viaţa pentru ei! - Câinele care a primit mîncare este recunăscător şi nu muşcă mâna care l-a hrănit. La oameni, cunoşteţi proverbul: "Bună ziua ți-am dat, belea mi-am căpătat." Dar este unul mai tranaşant, chiar dacă-i vulgar: "Facerea de bine este f...re de mamă." - Câinele, spre deosebire de om, nu-şi părăseşte prietenul când acesta dă de greu. - Câinele iubeşte necondiţionat, nu are importanţă dacă stăpânul său este bogat sau sărac, urât sau frumos. -Câinele îi rămâne credincios stăpânului şi după moartea acestuia."
O căţeluşă frumoasă foc, docilă, fără noroc în viaţă! Bobiţa este căţeluşa de la blocul unde locuiesc. O hrănim atunci când avem cu ce şi o băgăm în seama şi eu, şi Nikky. Mi-e drag tare de ea, dar deja suntem patru suflete în garsonieră, iar cele două pisici cred că s-ar adapta greu la o viaţă mai aglomerată decât este deja. Sau poate noi, oamenii. Irelevant. Ce este cu adevărat relevant este că mi-ar plăcea să o ştiu într-un loc mai bun, cu stăpâni care să o iubească şi să o merite. Acum cred că este foarte răcită pentru că fornăie, respiră greu şi ochiul stâng îi curge şi abia şi-l ţine deschis. Sincer, cu mâna pe inimă, nu am bani în această clipă să îi plătesc un tratament, de aceea apelez la oamenii care pot, la cunoştinţele mele, la oamenii din lista mea de prieteni de pe facebook ce lucrează cu asociaţii ce ocrotesc animăluţele aflate în aceeaşi situaţie ca Bobiţa: haideţi să îi găsim o casă şi pe cineva care să o trateze. Ea a mai fost accidentată la un picior, cu ceva timp în urmă, dar s-a refăcut, probabil nu complet, pentru că o văd şchiopătând uneori, dar pe cuvântul meu că e o frumuseţe de căţeluşă. Are "cercel", cum bine se poate vedea în una din poze, deci probabil a fost sterilizată. Vă rog să daţi share, care puteţi şi vreţi! Mulţumesc!

apel donatii pt analize catelusa metis teckel ranita

Catelusa metis teckel gasita sangerand in zona gatului si cu o labuta rupta . Are nevoie urgent de radiografii si probabil operatie. In acest moment nu avem fonduri pentru acoperirea cheltuielilor medicale necesare pentru Jolly. Va rugam sa o ajutati. GIA - Group Initiative for Animals Banca Transilvania - Sucursala Marriott, IBAN RON: RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX, IBAN EUR: RO44 BTRL 0640 4205 E803 48XX, SWIFT: BTRLRO22BB2, Paypal: office@gia-ro.org
Teckel mix found in the street bleeding in the neck area, with a broken leg needs medical care. She urgently needs xray and probably surgery soon. Right now we cannot afford the costs. Please help her! GIA - Group Initiative for Animals Banca Transilvania - Sucursala Marriott, IBAN RON: RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX, IBAN EUR: RO44 BTRL 0640 4205 E803 48XX, SWIFT: BTRLRO22BB2, Paypal: office@gia-ro.org
Jolly - metis teckel ranit / teckel mix found hurt in the street

Cesar Milan explica motivele pt care trebuie sa adoptam catei maidanezi

http://www.eva.ro/maia/maidanezi/cesar-millan-5-motive-pentru-care-trebuie-sa-adopti-un-maidanez/

 http://www.animalzoo.ro/cesar-millan-se-implica-opriti-masacrul-din-rom/

apel Sperantapentruanimale donatii pt taxe si pasaport catelusa Fetita

UPDATE:FETITA IS SAFE SHE WILL GO AFTER HER FRIEND IN GERMANY AT THE END OF NOVEMBER BUT WE NEED TO PAY HER TICKET AND HER PASSPORT.WE NEED 120 EURO FOR THE TRANSPORT AND 20 EURO FOR THE PASSPORT, IF YOU CAN DONATE FOR HER HAPINESS HERE IS THE PAYPAL: sperantapentruanimale@yahoo.com with the mention" FOR FETITA`S TIKET" .THANK YOU!

catelusa adoptabila

Sandy is still looking for a home.. please take me with you, I promise to be a good girl. I have been abandoned on the streets when i was 1 month old and now i'm in a foster home in Romania (in Timisoara). But I still need a loving family who will take care of me forever. I am four months old and all ready to travel: vaccinated, dewormed, microchipped and I also get along well with other dogs. Wish i could be in my forever home before Christmas. Please make my wish come true.
Here's a video of me: http://www.youtube.com/watch?v=zTItTjw8A40
If you would like me to be a part of your family contact my foster mom through a private message here on facebook or mail at cristinadanciumaria@live.com. Thank you.
— with Adoptii Catei and 4 others in Timisoara, Timis.
 
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=513164395443319&set=a.487498788009880.1073741826.100002492905520&type=1
https://www.facebook.com/cristina1311 

pt potentialii adoptatori ai cateilor din adaposturi

Atentie!!Cei ce doresc sa adopte dintr un ecarisaj mai mult de un caine dar li se refuza acest drept sau li se cere o taxa-va rog sunati la 0800800877 unde va va raspunde o pers.pe departamentul adoptii-ASPA si rugati l/insistati sa va faca legatura la superior pt.a face o sesizare in acest sens!!Eu am facut de dim.un astfel de demers la sesizarea unei iubitorare,am vb.cu superiorul de la acel departament si a ramas sa fiu sunat imediat ce termina de verificat acesta sesizare!!Bombardatii cu astfel de sesizarii!!nu se poate asa ceva,noi ne incarcam cu cainii lor iar scabele ne mai cer si bani sau nu suntwm lasati sa i salvam!!Cu drag,elena honceriu.

1 om al strazii cauta camin pt 1 catel in carucior

De cateva ore, de cand am facut poza cu telefonul, ma gandesc cum sa scriu povestea asta? Ce poti sa spui mai intai? Un om al strazii plimba de sfoara un catel paralizat imobilizat intr-un carucior cu rotile!!! Il cheama Bursuc. Si are 5 luni. Si o pofta de viata ireala! Ce carucior!? E o nebunie! De cand se stie, traiesc amandoi. De fapt toti 3, pentru ca Bursuc nu e singur la parinti. Mai e si Vulpoi, un catel pitic si calin. E jumatatea calma a perechii Bursuc - Vulpoi.
Tatal lor stie ca isi va petrece iarna sub cerul liber. Nu va fi prima data si, in plus, are "o gaura" unde il "lasa sa intre". Singura lui teama, pentru care a trebuit sa ii promit astazi ca voi face tot ce pot - este sa nu ramana Bursuc in strada iarna asta. De la 3 suflete MINUNATE - adoptati-l pe Bursuc!

https://www.facebook.com/adelina.toncean
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200733532005176&set=o.1378600142372999&type=1

de ziua internationala a animalutelor 4 OCTOMBRIE

http://www.vier-pfoten.ro/proiecte/animale-fara-stapan/romania-2/compasiune-i-umanitate-de-ziua-internaional-a-animalelor-/

Dacă tot sărbătorim  Ziua Internaţională a Animalelor, măcar să ştim de ce o facem: data a fost proclamată oficial de Organizaţia Internaţională pentru Protecţia Animalelor în anul 1931, în memoria Sfântului Francisc de Assisi (1182-1226), întemeietorul Ordinului Franciscan şi protectorul animalelor, canonizat la 4 octombrie 1228. "Internaţională" a devenit abia după cel de-al doilea război mondial.
Primele lucrări privind drepturile şi protecţia animalelor au fost publicate abia în secolul al XVIII-lea. Prima lege pentru protecţia animalelor s-a numit "Martin's Act" şi a fost votată de Parlamentul britanic la 22 iulie 1822.
Şi pentru că soarta nu se dezminte cu ironiile sale, într-o lume încrâncenată pe subiectul protecţiei animalelor tot azi se marchează şi Ziua Mondială ca Zâmbetului (World Smile Day), ca să nu uităm să fim oameni (cică suntem singura specie care zâmbeşte). Aniversată în prima zi de vineri a lunii octombrie, ziua a fost iniţiată de către americanul Harvey Ball, creatorul imaginii "smiley face - faţa zâmbitoare" în 1963. Imaginea creată de Ball a devenit în decursul anilor simbolul cel mai uşor de recunoscut pe planetă, pentru stările de bunăvoinţă şi voie bună. Ball a ales prima zi de vineri a lunii octombrie pentru a aniversa Ziua mondială a zâmbetului, tradiţia fiind iniţiată în anul 1999, în oraşul natal al lui Smiley din Worcester, ea a continuat să fie aniversată şi în anii următori, devenind cunoscută în întreaga lume.

1 catel sponsorizat cauta camin

Cine doreste sa adopte acest caine,eu ma ofer sa ofer 70 lei persoanei care doreste sa il adopte lunar va rog frumos daca nu puteti sau nu aveti conditii sa distribuiti mai departe va rog frumos
https://www.facebook.com/bogdan.dragancostel

ica 1 catel salvat are nevoie de camin permanent


In seara zilei de 30.09, in scara blocului parintilor mei era acest sufletel mic, speriat, ud si trist. M-am apropiat si 2 ochisori verzi ma priveau speriati. Nu o puteam lasa acolo, am luat-o , am deparazitat-o intern si extern si acum este la mine, dar nu pentru mult timp. Am 3 caini de talie mare foarte teritoriali si nu este in siguranta decat in cusca. Are nevoie de o familie, ofera multa iubire la schimb.
PS: este de talie foarte mica, acum are aprox 2 luni si 2 kg.
0767949618

Av. Coltuc pe avocatura despre avocatul animalutelor

http://www.avocatura.com/infiintarea-institutiei-avocatul-animalelor-av-coltuc-avem-nevoie-de-100-000-de--s8566.html

ADAPOST VINDEM PISE DIN LEMN PT AJUTORAREA CATEILOR

Pisoi din lemn,pret minim 10 ron.Intreaga suma va fi folosita pentru ajutorarea cateilor fara stapan din adapostul Ema.O masa buna de Mos Nicolae pentru 300 de catei si pisici.
Si pentru cadourile copiilor de la gradinita din comuna Baneasa,Giurgiu. — with Ilinca Macarie and 48 others.
 https://www.facebook.com/newlaila.shelter

 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=541308502608497&set=a.541301832609164.1073741934.100001880553437&type=1
 

STREETCATS 26 OCTOMBRIE LA MINE-N COPAC cafe


Mițulină disponibiă pentru adopție la eventul Streetcats, 26 octombrie, ora 14:00, La Mine-n Copac
Cat2-Jolie(Mitzi) - deparazitata x2, vaccin x 2, salvata din intersectia Unirii,foarte finuta , vesela tot timpul, cuminte, educata la litiera. Sterilizarea si interventie pt hernie ombilicala se va face in aprox 1 luna si va fi acoperita financiar.Varsta - aprox 4,5 luni.

15 OCTOMBRIE SALVAM 1 CATEL LA TEATRU

http://iqool.ro/salveaza-un-catel-mergand-la-teatru/

cafe La Mine in Copac str. Lipsacani nr. 43 intrare pasaj Selari

cazuri:o prietenie neobisnuita si o prietenie speciala

http://www.dogheirs.com/misst/posts/2346-unlikey-best-friends-a-wild-fox-and-cat-know-that-sharing-is-caring-video

After being rescued off the streets, a cat meets his future best friend in a gentle dog. There's nothing better than their loving snuggle

VIDEO: http://www.wimp.com/interspecieslove/

APEL DISPERAT : NECESITATE HRANA peste 100 ANIMALUTE ADAPOST

https://www.facebook.com/events/477041559048933/permalink/526937237392698/

Am nevoie de ajutorul vostru sa strang banii pentru vaciinuri macar pentru pisici ,frigul a venit prea devreme si noi nu am reusit sa strangem nimic pentru iarna va rog prieteni pentru ei si pentru redut care nu a mai apucat sa vada ca eu ma lupt pentru ei ...

recomandari de la Health Digest

Like, Share & Tag Your Friends #health and #wellness
READ ALSO
Kale and Apple Salad : Healthy Recipe - http://bit.ly/174E0Ef
Top 10 Easy-to-Eat Potassium Rich Foods - http://bit.ly/18ULcHO
Simple Home Remedy for Colds - http://bit.ly/1g8Ya82

impresionant

Dying Man Gets his Wish to Spend his Final Days with his Dog

Video >>> http://bit.ly/18yUYhY

salvati Fluke (nu doar soldattul Ryan, daca va amintiti filmul ...)

MESAJ DISTRIBUIT
CONTACT:https://www.facebook.com/andreea.mesteacan
Salvati-l pe Fluke! Merita o sansa! Nu a simtit niciodata ca il iubeste cineva, a trait in curtea unui camin studentesc unde a reusit sa supravietuiasca din resturile de la gunoi. Salvati-l de la moarte! Pentru relatii, timiteti un mesaj privat la https://www.facebook.com/andreea.mesteacan

catelusul va asteapta la GIA

Joey - very sad and sick puppy from Bucharest streets (12 photos)
At the vet, hoping to get well and to have a home soon. GIA - Group Initiative for Animals Banca Transilvania - Sucursala Marriott, IBAN RON: RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX, IBAN EUR: RO44 BTRL 0640 4205 E803 48XX, SWIFT: BTRLRO22BB2, Paypal: office@gia-ro.orgJ

1 inger in cautarea unei familii

www.4animals.ro
MESAJ DISTRIBUIT
CONTACT: https://www.facebook.com/andreea.mesteacan
Ma numesc Angel, sunt extrem de bland si pasnic, insa am fost ranit si maltratat de oameni rai si de aceea ma sperii relativ repede. Uita-te in ochii mei! Nu-i asa ca vezi un prieten? Te rog, ajuta-ma! Stau in apropierea unui camin studentesc si in curand voi intra in ghiarele mortii, stiu asta! Nu vreau sa plec de pe aceasta lume fara sa cunosc caldura unui camin adevarat! Momentan sunt in libertate, dar va fi mai complicat sa ma salvati daca ma prind hingherii. Grabeste-te, suflete, adopta-ma! Pentru relatii, timiteti un mesaj privat la https://www.facebook.com/andreea.mesteacan

apel Robi pt catelusa Chiara salvata

www.4animals.ro
Contact : asociatia.robi@gmail.com
UPDATE : 4 10 2013 Chiara a fost externata azi si a ajuns in adapost. Suntem un pic ingrijorati pentru ca am auzit-o stranutand si ne este teama sa nu fi racit cat timp a stat in ploaie. Speram sa nu fie nimic grav. Asteptam solicitari de adoptie pentru frumoasa Chiara la adresa : asociatia.robi@gmail.com.
-----------------------------------------------
De cateva zile doi catei au fost abandonati intr-o margine de comuna. Ieri am vazut doar catelusa, uda, tremurand si incercand sa intre intr-o curte, oriunde numai sa se poata adaposti sa scape de ploaia rece care o facea sa tremure. Am chemat-o si a venit imediat, m-a lasat s-o iau in brate si desi masina era plina cu transportoare cu alte animalute a stat cuminte pe transportoare si pana in Bucuresti n-a scos o vorba.
Micuta a fost sterilizata azi si peste cateva zile va primi primul vaccin. Daca va place catelusa ( e de talie mare, foarte blanda si e tanara ) va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com.
Pentru ca suntem intr-o situatie financiara foarte rea va amintim conturile in care puteti dona pentru a ne sustine activitatea :Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro )
Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam.(MC)

Ringstar Club Dresaj Canin/Pet Hotel cauta spatiu mutare ...

Hai sa cautam impreuna ! Ringstar Club Dresaj Canin, se muta !
Daca va place munca noastra, si vreti sa fiti alaturi de noi, ajutati-ne sa gasim un teren cu o constructie (hala, casa, vila, etc), care sa poata fi amenajata ca si Pet Hotel.
Preferam in zona de nord, sau DN1, centura, dar primim si sugestii in alte zone.
Detalii la tel.0722.722.959 sau info@ringstar.ro

cateii - prieteni de nadejde

Cainii sunt prieteni de nadejde si animale extrem de utile in munca pe care o fac Ii admiram impreuna, de la ora 21! http://bit.ly/GzIsp0

mesaj de la Robi

www.4animals.ro
Contact : asociatia.robi@gmail.com
La ce visam? Visam sa le putem construi micutilor nostri un adapost in care sa se simta minunat, care sa arate bine si sa fie usor de intretinut. Deocamdata am reusit cu ajutorul dumneavoastra sa reamenajam cele cateva spatii existente. Staturile de beton turnate de-a lungul timpului au cedat si am fost nevoiti sa gasim o solutie de durata. Nu am terminat inca amenajarile dar speram s-o facem curand. Vom reveni cu fotografii cand vom finaliza tarcurile.
Daca doriti sa ne sprijiniti activitatea o puteti face donand in contul :
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro )
Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam.(MC)

GIA BOUTIQUE in fiecare Sambata si Duminica


In fiecare Sambata si Duminica va asteptam in str. Aurel Vlaicu nr. 68, sector 2, Bucuresti la GIA BOUTIQUE.
Ajuta si tu un ANIMALUT, cumparand unul din produsele noastre.

Banii incasati vor fi folositi pentru a ajuta animalutele din adapostul DOG RESCUE SHELTER. https://www.facebook.com/GIAGroup.



Am mai fost, intrarea se face prin curtea imobilului apoi prin spate-lateral ... urmariti afisele cu semne ... si urmele porumbeilor ... au si cabina de proba ...Merita ... Ne distram, ne largim garderoba si facem si fapte bune .... Lucrurile sunt noi, unele chiar de marca si minunate, deosebite ... eu mi-am luat 1 pulover cu pisoance, mama si-a luat 1 cardigan Pull&Bear ... mai au genti, pantofi, rochii - inclusiv de seara/chiar de mireasa, pantaloni, etc

EVENIMENTELE LUNII OCTOMBRIE DE MARCAT IN AGENDA

11-13.10.2013 BODY MIND SPIRIT FESTIVAL la SALA PALATULUI detalii pe Roreiki ...

FESTIVALUL CEAIULUI SI CAFELEI IN DIFERITE LOCATII - DETALII www.tea-coffee.ro
14.10. seara indiana la Agra Palace
15.10. seara braziliana in parcul Coltea
16.10. seara japoneza la Tete-a-Tete in parcul Herastrau
17.10. seara chineza la Serendipity
18.10. seara british la Godot Cafe centrul vechi Blanari si seara italiana la Mille Sapori din Baneasa Shopping City
19.10. seara argentiniana cafepedia Romana de pe Verona, ziua copiilor la cafe Dárthe din Popa Nan
20.10. seara ruseasca la Verona si seara turca la Bhoemia Tea House vis-a-vis de conservator in Poiana Narciselor
18-20.10. la Dalles sala 1 in paralel cu Asia Fest expo ceai, cafea si delicatese

din 12.10. targ handmade si anticari la Sutu

15.10. salvam 1 catel mergand la teatru La Mine-n Copac in centrul vechi
REFORMA GARAGE SALE #2 
Saturday, October 19 at 11:00 am - Sunday, October 20 at 6:00 pm at PAVILION UNICREDIT.ATENTIE! MODIFICAT IN 12-13.10.2013 ACEEASI LOCATIE SI ACELASI ORAR 3 LEI INTRAREA



















 

19.10.2013 YARD SALE by Gabi Urda la demisolul Dianei4 10-18.30


Streetcats, 26 octombrie, de la ora 14:00, La Mine-n Copac in centrul vechi


pana pe 31.10.2013 TARG CARITABIL pt ANIMALUTE DE BRUMAREL - LICITATIA LUNARA a ILINCAI MACARIE pe facebook - obiectele se pot viziona pe: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.564054833639707.1073741827.100001055867695&type=1
si
https://www.facebook.com/ilinca.macarie/media_set?set=a.619963681382155.1073741830.100001055867695&type=1
şi: https://www.facebook.com/ilinca.macarie/media_set?set=a.627348077310382.1073741831.100001055867695&type=3



GIA BOUTIQUE

In fiecare Sambata si Duminica va asteptam in str. Aurel Vlaicu nr. 68, sector 2, Bucuresti la GIA BOUTIQUE.
Ajuta si tu un ANIMALUT, cumparand unul din produsele noastre.

Banii incasati vor fi folositi pentru a ajuta animalutele din adapostul DOG RESCUE SHELTER. https://www.facebook.com/GIAGroup.


Lada cu comori de citit de pe internet - variate domenii - circula prin mail


Daca n-ai timp liber, fa-ti repede timp liber ca sa poti citi macar cateva din cartile de mai jos.. In lada cu comori ai o literatura selectata. Totul este gratuit.  Dar din dar se face rai! Multumim celor care au facut efortul de a le aduna si selecta si de a le trimite.

Lada cu comori de pe internet: carti de terapie, cunoastere, religie, istorice, documentare, etc., timp s-avem, sa le parcurgem!!!
 

*Produse Calivita
 

*Tratamente si remedii naturiste*
 
*Despre plante medicinale*

*Despre alimentatia corecta*
"Alimentatie inteligenta" de *Eugen Radulescu* http://www.terapii-naturiste.com/gratis/carti/alimentatie-inteligenta.htm

*Despre cancer*
*Fitness si gimnastica*
Cum sa aratam frumoase - Exercitii de gimnastica http://www.terapii-naturiste.com/gratis/carti/cum-sa-aratam-frumoase.htm

*Diverse *
 
2 - Viitor deja prezent vol 1
3 - Viitor deja prezent vol 2
4 - James Redfield - Profetiile de la Celestine
5 - Viata secreta a plantelor
6 - Don Miguel Ruiz - Toltecii
7 - Tao sau arta de a iubi
8 - Mantak Chia - Secretele Taoiste Ale Iubirii
9 - Paulo Coelho - Alchimistul
11 - Jasmuheen - Radianta divina
12 - Jasmuheen - Hrana zeilor
13 - Lazarev - Karma pura
14-Lazarev - Raspunsuri la intrebari
15 - Lazarev_Transcederea fericirii
16 - Lazarev - Iubirea
17 - Lazarev - Trepte catre Divinitate
18 - Goethe - Afinitatile elective
19 - Van Helsing - Organizatii secrete
20 - Anthony Mello - Conferinte spirituale
21 - Key Karen - Transmisiunile semintiilor stelare
22 - Eckhart Tolle - Puterea prezentului
23 - Eckhart Tolle - Linistea vorbeste
24-Cartea alba
25 - Ramtha vol 1
26 - Ramtha vol 2
27 - Carlos Castaneda - Arta visatului
28 - Carlos Castaneda - Calatorie la Ixtlan
29 - Carlos Castaneda-Latura activa a infinitatii
30 - Astrologie ezoterica
31 - Prentice Mulford-In Zarea Nemuririi
32 - Al patrulea mag-vol 1
33 - Al patrulea mag vol 2
34 - Franz Bardon-Frabato magicianul
35-Franz Bardon-Initiere in Hermetism
36-Peter Moon-Soarele negru
37-M. Scott Peck-Drumul catre tine
38-Quignard Pascal-Sexul si spaima
39-Puterea extraordinara a subconstientului tau
40-Paul Ferrini-Iubire fara conditii
41-Paul Ferrini-Linistea inimii
42-Samael Aun Weor-Cartea mortilor
43-Samael Aun Weor-Cei trei munti
44-Samael Aun Weor-Ligurda
45-Samael Aun Weor-Casatoria perfecta
46-Spiritul samanic
47-Samanism si samani
48-Osho-Meditatia calea perfecta
49-Osho-Revolutia interioara
50-Osho-Meditatia-Cunoasterea de Sine
51-Spalding-Din viata si invataturile maestrilor vol 1
52-Spalding-Din viata si invataturile maestrilor vol 2
53-Spalding-Din viata si invataturile maestrilor vol3
54-Spalding-Din viata si invataturile maestrilor vol 4
55-Spalding-Din viata si invataturile maestrilor vol 5
56-Rudolf Steiner-Stiinta initiatica
57-Rudolf Steiner-Manifestarile karmei
58-Rudolf Steiner-Din cronica akasha
59-Rudolf Steiner-Fiziologie oculta
60-Rudolf Steiner-Pragul lumii spirituale
61-Aivanhov-Puterea gandului
62-Aivanhov-Determinism si nedeterminism
63-Aivanhov-Misterele lui Yesod
64-Francis Schaeffer-Dans de unul singur
65-Misterele dezvaluite ale craniilor de cristal
66-Colin Turner-Nascut pentru succes
67-Herman Hesse-Calatoria spre soare rasare
68-Arsenie Boca-Cararea imparatiei
69-Viata si lucrarea parintelui Arsenie Boca
70-Parintele Cleopa- Despre rugaciune
71-Deborah Sundahl-Orgasmul perfect
72-David Icke-Secretul suprem vol 1
73-David Icke-Secretul suprem vol 2
74-Richard Wurmbrand-Adu-ti aminte de fratii tai
75-Medicina cosmica
76-Daruim lumina si iubire
77-Gerard Majax-Magicienii
78-Paul Brunton_Egiptul secret
79-Reflexoterapia
80-Horoscopul de la A la Z
81-Falun Gong
82-Stiinta initiatica si cunoasterea astrilor
83-Dialog cu ingerul
84-Cristian Ganescu-Cosmos
85-Cristian Ganescu - 1.Forta contra forta
86-Cristian Ganescu - 2.Omul in afara trupului
87-Cristian Ganescu - 3.Marele mister
88-Cristian Ganescu - 4.In fata eternitatii
89-Kahlil Gibran-Profetul
90-Jacob Lorber-Pamantul si Luna
91-Jakob Lorber-Musca
92-Radu Cinamar - Viitor cu cap de mort
93-Radu Cinamar - 12 zile - O initiere secreta
94-Radu Cinamar - Misterul din Egipt
95-Viata maicutei Veronica vol 1
96-Viata maicutei Veronica vol 2
97-Calatorie la Ierusalim-Maicuta Veronica
98-Casa tacerii-Maicuta Veronica
99-Florence Scovell-Jocul vietii
100-Reiki intre magie si speranta
101-Neal Donald Walsh-Conversatii cu Dumnezeu vol 1
102-Neal Donald Walsh-Conversatii cu Dumnezeu vol 2
103-Raymond Moody-Viata dupa viata
104-Wilhelm Stekel-Psihologia eroticii feminine
105-Corpul eteric vol 1
106-Ramana Maharishi
107-Odette-Recurs la feminitate
108-C-tin Dulcan-Inteligenta materiei
109-Gopi Krishna-Kundalini
110-Ernst Ghunter-Hrana vie
111 -Trecerea Vrajitorilor
112 - Bedri Cetin - Energia universala - si - Daniel Roxin - Magicianul Alb
RUDOLF STEINER - CARTI ON-LINE
http://www.spiritualrs.net/index.html
 
DOCUMENTARE:
Master YUAN practicand Qigong
http://www.youtube.com/watch?v=vXi0tdwi-R4&feature=related
Magul din Java
http://www.youtube.com/watch?v=Aos0hnwiHt8 (Preview)
- documentar super despre Iisus, religie ... - minciuna sau adevar
 
1) ENDGAME - Blueprint For Global Enslavement (2007)
http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/endgame-joc-final.html
2) What the Bleep - Down the Rabbit Hole (2006)
http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/ce-naiba-tim-noi-de-fapt.html
5) BBC-The Power Of Nightmares (2004)
http://fymaaa.blogspot.com/2008/10/puterea-comarelor.html
6) THE SECRET - The Law Of Attraction (2006) http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/secretul-legea-atraciei.html
7) EVIDENCE - The Case For NASA UFOs (By David Sereda - 2001)http://fymaaa.blogspot.com/2008/12/dovada-suprem-ozn-urile-exist.html
15) 911 The Great Illusion The Endgame of The Illuminati Our Choice:Fear or Love? (2004)http://fymaaa.blogspot.com/2008/10/911-great-illusion.html
19) Secret Space - The Illuminati Conquest Of Space (2005)http://fymaaa.blogspot.com/2008/12/spaiul-secret.html
21) The Illuminati II - The Antichrist Conspiracy (2006)

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini