marți, 1 octombrie 2013

revistele lunii octombrie deja pe piata

Joy cu trusa machiaj
Marie Claire cu cosmetice la alegere de la Yves Rocher : sapun lichid/gel de dus/volum gloss roz ...la 12 lei
Beau Monde la 13 lei numai cu cadou
Femeia cu crema pentru ochi
Avantaje cu carte de dragoste inclusa in pret - diferite titluri/autori ...
Glamour
Viva cu articole interesante despre Cesar Milan si despre cele mai recente proteste si problema cateilor ...
Psihologie cu cd care a mai fost la JN
Tango
One cu mini-sprey Dove

reviste pt micuti cu jucarele : Scooby Doo cu penar os mov/verde fosforescent, Winnie Pooh cu 2 jucarii (Winnie parasutist si agenda "electronica"), alta revista noua cu Bob sponge acrobat cu mecanism, printesele cu cutie pt bijuterii, Winx cu cutie cu incuietoare bratara, Peppa cu purcelusa pe tobogan, etc, iar la InMedio Universitate reviste straine pt copii de la 12 lei

la Anticariatul din str. Doamnei cateva numere din masini de colectie la super oferta sigilate 10 lei, carti Jamie Oliver seria JN la vreo 2 lei, carticele fara cd muzicanti la 1 leu ...

pe 15.10 o sa apara suplimentul Animalzoo de la EVZ

in curand, la tipar acum, Pisica ...lunii ... informatie direct de la sursa de la ultima expofelina ...

tot in curand Terra cu barca puzzle 3D

iar pe 28.10. apare GLAMOUR cu CARD REDUCERI 30% VALABIL LA INCEPUTUL LUNII NOIEMBRIE IN ANUMITE MAGAZINE (New Yorker, C&A,etc)

magazinul copiilor

http://www.uniscan.ro/Magazinul-Tinkerbella/

mutrite de pisoance

http://unica.ro/blogs/coltulvesel/2013/07/30/coltul-vesel-cele-mai-haioase-mutre-de-pisica/

de la Vacante la tara

PROGRAMUL SPECIAL "VACANTE LA TARA" Editia de Toamna 2013


Ca noutate, ANAT este partener al programului, care va fi valorificat şi de către agenţiile de turism

Începând cu 15 septembrie, până pe  25 octombrie 2013 se desfăşoară cea de-a XXII-a ediţie a Programului Special „Vacanţe la ţară”. Ca în fiecare an, acest program este iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC România. Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea sp ecifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.


Turismul rural este o formă de turism care s-a dezvoltat de la zero în România, începând cu anii ’90, meritul incontestabil aparţinând ANTREC. Cele două organizaţii – ANAT şi ANTREC – au colaborat foarte bine de-a lungul timpului, însă au existat reţineri în privinţa colaborării dintre agenţiile de turism şi pensiunile rurale, care au preferat de cele mai multe ori să se adreseze direct publicului. Mă bucură că din ce în ce mai mulţi proprietari de pensiuni rurale au înţeles, în ultimii ani, rolul agenţiilor de turism ca şi  factori de promovare, de asigurare a unui flux permanent de turişti şi, nu în ultimul rând, de consultanţi. Aşa că ANAT a devenit, în premieră, partener al programului special Vacanţe la ţară, iar turiştii pot achiziţiona pachete turistice la pensiuni rurale şi prin intermediul agenţiilor de turism”, a precizat Lucia Morariu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).



Turismul rural reprezintă o oportunitate pentru români de a privi către valorile străvechi ale acestor meleaguri, începând de la tradiţii, obiceiuri şi până la frumuseţile locurilor. Prin tarifele speciale oferite în cadrul acestui program, tot mai mulţi români din toate regiunile ţării se vor familiariza cu beneficiile oferite de turismul rural, aceasta constituind o şansă pentru toţi de a ne reîntoarce cu faţa către România. Pe de altă parte, ne bucură apropierea dintre pensiuni şi agenţiile de turism, având ca finalitate creşterea gradului de ocupare al pensiunilor, implicit, a numărului de turişti care se îndreaptă către destinaţiile rurale”, a subliniat Mişu Chiruc, preşedintele executiv al Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Pachetul de cazare aferent Programul special "Vacanţe la ţară" oferă sejururi de cinci nopţi/ şase zile la tarifele recomandate:

  • pensiuni de 2 margarete la preţul de 175 lei/ persoană.*
  • pensiuni de 3 şi 4 margarete la preţul de 225 lei/ persoană*.
  • pensiune de 5 margarete la pretul de 290 lei /persoana*.

În acest tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va incheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun. 
http://vacantelatara.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1328:programul-special-lvacane-la-arr-ediia-de-toamn-2013&catid=38:stiri-interne&Itemid=55

drepturi calator fara bilet

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/drepturi-calator-prins-fara-bilet-ratb-464700.html

ziua varstnicilor cu catei si Vier Pfoten

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151621898956644.1073741881.302068656643&type=1

VIER PFOTEN sarbatoreste seniorii de Ziua Varstnicilor (22 photos)
Terapy dog Tibi dancing a tango with a nice lady from the Floare Rosie elders center in Bucharest, on the International Day for Older Persons.

@George Nedelcu/VIER PFOTEN

recomandari

http://webcultura.ro/10-fotografii-in-ploaie/

http://www1.digi24.ro/Media/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Cercetati+pentru+cruzime+impotriva+animalelor+in+urma+unei+campa

adoptii de la Robi

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.551319558273938.1073741997.140044309401467&type=1
www.4animals.ro
asociatia.robi@gmail.com

Acum aproximativ o luna preluam familia de patrupezi, din drumul nostru spre adapost. Avand in vedere ca in adapost nu sunt conditii optime pentru pui atat de mici, am fost reticenti in a-i propune spre adoptie.

Dar a venit momentul ca micutii si, de ce nu chiar mamica, sa primeasca ceea ce merita - un camin calduros si sigur. Sunt patru baietei si o fetita, jucausi si dragalasi, de talie medie.

Daca va intereseaza vreunul dintre ei, va rugam sa ne scrieti pe adresa asociatia.robi@gmail.com si sa ne atasati poza cu catelul dorit.

Multumim.


 
Update 01.10.2013
Dupa aproximativ doua saptamani Enuka s-a lasat mangaiata si chiar luata in brate, fapt pentru care a avut norocul de a ajunge in foster. Spre surprinderea tuturor Enuka s-a comportat exceptional in casa, s-a acomodat imediat cu pisicutele, se joaca si se dragaleste cat e ziua de lunga.

Tot ce ne mai trebuie pentru a ne declara misiunea indeplinita, este un stapan responsabil care s-o iubeasca si sa o ocroteasca.

........................................................................

Este fetita si foarte, foarte sperioasa. Am reusit s-o conving sa manance din mana mea, dar nu se lasa mangaiata, iar la cel mai mic gest sau sunet mai puternic se refugiaza in "pestera". O sa o vizitez in continuare sa ne mai imprietenim. Dar asta nu va fi de ajuns.

Enuka are nevoie de un foster pana la adoptie. Doar asa o vom putea face sa isi recastige increderea in oameni.

Pentru detalii: asociatia.robi@gmail.com




www.4animals.ro
asociatia.robi@gmail.com

Portocala este un motanel in varsta de 2 luni si jumatate, salvat de sub rotile masinilor ce asteapta cu mare interes sa ajunga ACASA.

Pentru detalii: me_myself_and_i2785@yahoo.com

pisa baltata pt adoptie/foster

O cheama, temporar, Sticky, pentru ca este mega lipicioasa, cum pui mana pe ea, toarce. O cunosc de vreo saptamana (e de pe strada, o hraneam pentru ca mi-era mila de ea si in zona de Nord nu prea are optiuni - sunt birouri, oamenii nu prea merg pe jos, slabe sanse sa se opreasca cineva sa po hraneasca). ieri, pe ploaia infernala si pe frig, a venit la usa firmei unde lucrez, tremurand, plouata si mieunand. Am luat-o acasa, am deparazitat-o, dar nu o pot pastra pentru ca motanii mei nu reactioneaza deloc bine, trebuie sa ii tin in camere separate.
Are in jur de 4 luni, e foarte cuminte si torcacioasa.

Contact: Emilia - 0723 386 246 / emilia.ursachi@gmail.com

sa ajutam 1 catel cu piciorusul zdrobit de 1 autoturism

Catel cu piciorul zdrobit de masina in cautarea unei solutii.

Catelul are nevoie de - transport, vizita la cabinet, tratament, cazare pe perioada tratamentului, iar apoi, cu putin noroc si un stapan.

In cazul in care puteti ajuta cu oricare din cele de mai spus (fie ca e vorba de sustinere materiala, fie de ajutor fizic), va rugam sa il contactati pe Silviu Radulescu - silviu.radulescu@hostway.ro...

pisoanca roscata pt adoptie

Micuta din imagine a fost salvata din ploaie. Plangea foarte tare. E fetita, torcareata si iubareata. Are aproximativ 3-4 luni, e vorbareata si frumoasa foc! Din pacate noi mai avem doua pisici si nu o putem tine sub nicio forma, insa nici sa o lasam pe nebunia de afara nu am putut. Daca exista doritori pentru adoptia ei, sa lase un mesaj!

Foto: https://www.facebook.com/valentin.bosioc/media_set?set=a.668129399873433.1073741827.100000291386073&type=1

solutie pt catei ... de ce nu?!

http://adev.ro/mtz7r3

pin

CuteDogPix.com's 

Type "YES" if you support animal adoption!

Show your support with this awesome pin, only $5
http://bit.ly/HomesPin

catelul AKI asteapta alta familie, stapana actuala e foarte bolnava

Aki are nevoie urgenta de un alt stapan! Distribuiti va rog!

Catelusul Aki, in varsta de 10 luni, risca sa ramana pe strazi. Stapana lui este intr-o stare de sanatate foarte grava si nu-l mai poate ingriji. Este un catelus de talie medie, vesel, jucaus si foarte lipicios, sociabil cu oamenii, dar si cu alte animale: caini/pisici. Adoptati-l va rog, nu-l lasati sa moara, viata lui este in mainile voastre. Are carnetel de sanatate, este deparazitat si vaccinat. Contact: Catalin 0727.249.593; Nick 0735.511.911
 

reuniri

10 AMAZING reunions between owners and dogs lost in the Oklahoma tornados!

These will touch your soul!

See here ►► http://ilovedogs.ws/DogsReunited

2 pise in cautarea unei familii

Doua pisicute abandonate au nevoie urgenta de o casuta. Au aproximativ 5 luni, sunt deparazitate, educate la litiera si extrem de tandre si jucause. Se iubesc foarte mult si ar fi ideal sa fie adoptate impreuna. Va rog distribuiti! Bucuresti roxana.bruckner@yahoo.com - 0735325399

parada de la Vogue

Le défilé Chloé printemps-été 2014 est à redécouvrir en vidéo http://bit.ly/1fF8YNi #SS2014 #PFW

 Live: Suivez en direct Le défilé #ElieSaab sur Vogue.fr http://bit.ly/19bHP14 #PFW #SS14 http://bit.ly/19bHP14

adoptii Streetcats

Streetcats invită pisicile străzii, abandonate cel mai des în cutii de carton în diverse arii urbane, să își găsească un cămin permanent prin participarea la cel de-al doilea eveniment de adopții pisici al toamnei. Așteptăm intenția de participare de azi printr-un mesaj pe pagina Streecats. Data și locul evenimentului vor fi comunicate o dată ce numărul de pisicuțe salvate de pe stradă va fi complet. Start înscrieri pisicești!

apelul unui catel salvat temporar

In aceasta dimineata ( 1.oct ) a fost salvat acest catel
de niste oameni care il bateau incercand sa il alunge
deoarece sta de 2 zile in ploaie la ei in fata portii
l-a luat cineva si l-a bagat in masina
nu poate sa il duca acasa deoarece are deja 5 caini
are nevoie urgenta de un stapan
STA DE 2 ZILE IN PLOAIE
si este frumusel foc , foarte iubitor
Va rog ajutati-l , fiecare SHARE conteaza pentru el
cu cat mai repede cu atat mai bine , deoarece nu poate sa il tina mult timp in masina si se va intoarce pe strada in ploaie
Contact 0744 311 884 /0723 203 695 Bucuresti

apel Blind Cat Rescue and Sanctuary, Inc.


Would you like to help the cats and stock up Blind Cat Sanctuary with just a few clicks of the mouse? Check out our Amazon Wish List! This week we're in need of wet food (We use 120 cases per month!) . See how you can easily purchase those items and much more HERE: http://www.amazon.com/gp/registry/wishlist/14VUTQST8F5XH Thank you for helping! Please share

recomandare La Blouse Roumaine


Haina de surugiu din Muntenia. Probabil din colectia MTR.
Pe vremuri surugiul era persoana care conducea o diligenta, un postalion sau o trasura boiereasca, stand calare pe unul dintre cai.
Foto: Costin Popescu
http://costinpopescu55foto.ro/2012/01/09/cultura-populara-romaneasca/

citate

http://citate.unica.ro/2008/03/16/citate-despre-fericire/

pisicuta Dalma vrea acasa

Dalma este o pisicuta de 2,5 luni care astepta cuminte sa gaseasca pe cineva care sa ii dea o sansa. Am strigat-o de la distanta si a venit alergand, a sarit in brate si...asta a fost tot Este corcitura cu persana, motiv pentru care are...un ochi de persana si unul european :)) Defectul va putea fi operat peste cateva luni, insa credem ca face parte din farmecul ei personal Este cuminte, jucausa, iubitoare si desteapta foc, si speram din tot sufletul sa isi gaseasca pe cineva care sa o iubeasca mult, mult, mult, asa cum este. Deparazitata intern extern, educata la litiera, etc.
Cu aceeasi rabdare cu care astepta sa fie luata in casa de cineva, asa asteapta si mailurile pentru adoptie la adresa oana1a_cnrv@yahoo.com. Pls share, pls adopt!!

Dogs are family



I stood by your bed last night, I came to have a peep.
I could see that you were crying, You found it hard to sleep.
I whined to you softly as you brushed away a tear,
"It's me, I haven't left you, I'm well, I'm fine, I'm here."

I was close to you at breakfast, I watched you pour the tea,
You were thinking of the many times, your hands reached down to me.
I was with you at the shops today, Your arms were getting sore.
I longed to take your parcels, I wish I could do more.

I was with you at my grave today, You tend it with such care.
I want to re-assure you, that I'm not lying there.
I walked with you towards the house, as you fumbled for your key.
I gently put my paw on you, I smiled and said " it's me."


You looked so very tired, and sank into a chair.
I tried so hard to let you know, that I was standing there.
It's possible for me, to be so near you everyday.
To say to you with certainty, "I never went away."
You sat there very quietly, then smiled, I think you knew...
In the stillness of that evening, I was very close to you.

The day is over... I smile and watch you yawning
and say "good-night, God bless, I'll see you in the morning."
And when the time is right for you to cross the brief divide,
I'll rush across to greet you and we'll stand, side by side.
I have so many things to show you, there is so much for you to see.

Be patient, live your journey out...then come home to be with me....

recomandare

http://chelliusbee.deviantart.com/

foster pt 1 pisoi

Urgent FOSTER pentru un pisoi de o luna si jumatate, cu infectie la ochi

contact: a_nn_e47@yahoo.com

"L-am gasit azi in fata blocului tremura in ploaie si nu m-a lasat inima sa-l las acolo.am nevoie urgent sa I gasesc un stapan deoarece il tin in boxa nu pot sa-l urc in casa ,cainele meu nu suporta pisicile. cred ca este baietel maxim 1 luna jumatate .are probleme mari cu ochii i am luat un tratament de 5-6 zile."

impresionant ... intre specii ...

Poveste impresionanta! In San Francisco, Koa, o femela labrador de 6 ani, a gasit doi iepurasi orfani intr-o padure si i-a adoptat, desi nu avusese niciodata proprii catei.

Merita un LIKE din partea noastra! http://www.digi-animalworld.tv/

alt articol util

http://www.cyfer.ro/blog/2013/09/11/caini-maidanezi-si-copii-vegetarieni-raspunsuri-la-comentarii-si-alte-precizari/

despre uciderea cateilo=-afacere= profit

http://xnici.wordpress.com/2013/10/01/uimitor-uciderea-cainilor-o-afacere-mai-banoasa-decat-fni-ul/

pana pe 6.10.2013 promotii la Iris Titan Mall

www.iristitan.ro
extrageri pe 5 si 6.10.2013
cumperi de minim 50 lei, depui talonul in urna si pastrezi bonul ... bafta!

propunerea Ilincai

ma gandesc sa bag o mare parte din banii obtinuti din targ in adoptii la distanta care sunt oferite de sectorul 2. Am putea astfel obtine timp pentru cativa catei si sa-i promovam pt. adoptia definitiva. Ce parere aveti? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201372892583070&set=pcb.10201372979145234&type=1&theater

*Secretele de sănătate ale medicilor* primite prin mail

 Oncologul:
** Ai grijă la greutate!"Majoritatea oamenilor știu că surplusul de greutate sporește riscul de boli cardio vasculare sau diabet, însă grăsimea poate fi și un factor declanșator al cancerului (la sân, la colon, la uter, la pancreas, la esofag, la rinichi, la vezica biliară), întrucât țesuturile grase produc mai mulți hormoni care cresc riscul apariției cancerului", spune dr. Jodie Moffat, dela Institutul de cercetări oncologice din Marea Britanie.
 Medicul de familie:
** Ai grijă cu antibioticele!"Dacă iei antibiotic pentru toate bolile, sistemul imunitar nu se va dezvolta corespunzător și nu va mai putea apăra în viitor organismul de diverse infecții. Dacă vorbim despre o infecție minoră, de obicei aceasta trece de la sine, fără ajutor medicamentos. Vor avea grijă anticorpii de ea. Antibioticele se utilizează doar în cazul unor infecții grave, precum pneumonia, de care organismul scapă mai greu de unul singur", spune dr.Clair Rushton, președintele Asociației Medicilor de Familie din Regatul Unit.
 Dermatologul:
** Vitamina D îți protejează pielea." Vitamina D este esențială pentru sănătatea pielii. În plus o va menține mai mult timp tânără. Tot ce trebuie să faceți este să o protejați cu o cremă împotriva ultravioletelor și luați Vitamina D. Rugați medicul de familie să vă prescrie doza zilnică necesară", spune dr. Nick Lowe, consultant dermatolog la Clinica Cranley din Londra.
 Ginecologul:
** Fă-ți testul Papanicolau până în 25 de an. "Femeile active din punct de vedere sexual trebuie să-și facă prima dată testul Papanicolau până să împlinească 25 de ani. Foarte multe cazuri de cancer în zona genitala pot fi evitate dacă se depistează din vreme vreo problemă", susține Paul Carter, consultant ginecolog la Spitalul St. George,din Londra.
 Nutriționistul:
** Mănâncă ciocolată în fiecare zi, ca să fii fericit. "Ciocolata face foarte bine sănătății mintale. Conține serotonină și feniletilamine, două substanțe cu un rol determinant în crearea bunei dispoziții. Acestea se găsesc în mod natural în creier și sunt eliberate în momentul în care suntem fericiți sau îndrăgostiți. Vestea bună e că nici nu trebuie consumată foarte multă, sunt suficiente 30 de grame de ciocolată neagră (70%)", spune dr. Amanda Ellwood, nutriționist la Asociația britanică de nutriție.
 Psihologul:
** Îmbrățișează-te în fiecare zi!"  Deși mulți nu cred, starea emoțională contribuie din plin la starea de sănătate a întregului organism. Pentru a preîntâmpina depresia și a avea o dispoziție excelentă în fiecare zi nu trebuie să apelați la cine știe ce tratamente medicamentoase. E suficientă o singură îmbrățișare. Contactul fizic este foarte important pentru menținerea unei stări de bine", spune Jones, psiholog și lector la The Open University din Marea Britanie.
 Fizioterapeutul:
** Omega 3 și 6 îmbunătățesc sănătatea. Omega 3 și 6 nu fac bine numai creierului, ci întregului organism pentru că au efect antiinflamator. Pentru a vă asigura aportul zilnic necesar trebuie să consumați cel puțin de două ori pe săptămână ulei de pește și să includeți în dietă, nuci și ouă.
 Chirurgul ortoped:
** Poartă pantofi cu toc. " Vă vine să credeți sau nu, pentru unele afecțiuni precum durerile de gambă sau tendonite, tocurile înalte sunt remediul. Dați uitării miturile că tocurile fac rău picioarelor. În general, problemele legate de talpa piciorului sau glezne sunt ereditare și n-au nici o legătură cu ce încălțări purtați", spune Ioan Tudor Jones, chirurg ortoped și consultant traumatolog la Clinica de chirurgie ortopedică a spitalului Lister din Londra.
 ORL-istul:
** Nu bag niciodată în ureche ceva mai mic decât cotul. "Sună ciudat, dar e o regulă generală. Problemele apar foarte frecvent pentru că oamenii au obiceiul să-și bage în ureche tot felul de chestii pentru a-și curăța ceara (de la bețigașe, la creioane). Ca să evitați deteriorarea ireversibilă a timpanului și a urechii în general nu vă băgați nimic în ureche. Absolut nimic. Ceara e acolo ca să vă protejeze", dr. Paul Darroch, ORL-ist britanic.
 --
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
 

vremea se schimba brusc ... am constatat pe pielea noastra azi ...

http://stireazilei.ro/vremea-se-schimba-brusc-de-maine-vezi-cu-cat-vor-scadea-temperaturile-in-toata-tara/

promotii crownfashion.ro

In perioada 30 Septembrie - 15 Octombrie reduceri promotionale .
Va invitam pe www.crownfashion.ro si in Bucuresti  la Magazinul Crown Fashion din Bd.Mihail Kogalniceanu nr.3.
Zeci de produse sunt reduse cu pana la 50% ....
Pe site viziteaza pagina de Promotii
Promotia se desfasoara in limita stocului disponibil.

despre SPAM

   La ora actuală SPAM-ul ( adică trimiterea de mesaje electronice nesolicitate ) reprezintă o problemă majoră cu care se confruntă organizaţiile din orice colţ al lumii. S-a încercat şi se încearcă reglementarea juridică a acestei probleme şi, cu toate că există sancţiuni severe ( în state precum SUA dar şi în UE ) atât pe latura penală cât şi pe latura civilă pentru cei care fac SPAM în INTERNET, rezultatele se lăsă încă aşteptate. În ceea ce ne priveşte, problema este că un utilizator din ADRB-I poate deveni “sursă” de SPAM fără să intenţioneze acest lucru (!) dacă nu respectă nişte reguli minimale referitoare la prevenirea SPAM-ului. Aceste reguli minimale sunt următoarele :
  1. NU deschideţi din Inbox mesajele primite de la persoane NECUNOSCUTE ! ;
  1. NU folosiţi opţiunea de retrimitere a mesajelor (FORWARD / REPLAY sau REDIRECŢIONARE / RĂSPUNS) către un alt utilizator FĂRĂ A ŞTERGE  lista de e-mail-uri ataşată ( selectaţi lista cu mous-ul apoi apăsaţi tastă Blank=Spaţiu ) ! În cazul în care doriţi trimiterea mesajului şi către alţi utilizatori folosiţi opţiunea Bcc a clientului de e-mail ;
  2. NU deschideţi link-urile CIUDATE, NECUNOSCUTE, primite pe e-mail, chiar dacă au drept expeditor persoane cunoscute Dvs. ! ;
  3. NU utilizaţi adresa DE E-MAIL de serviciu pentru înscrierea pe site-uri de comerţ electronic, forumuri de discuţii, pe site-uri folosite la transferul de fişiere, pe site-uri care vă propun descărcarea de produse software freeware ( de regulă antiviruşi , antispyware, registry cleaner etc ),  pentru log-area pe site-urile reţelelor de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn etc), sau ca adresă alternativă pe site-uri folosite pentru crearea unei adrese private. Folosiţi adresa de e-mail DOAR pentru corespondenţa cu beneficiarii serviciului dvs, cu instituţiile colaboratoare şi cu colegii de serviciu !   
  4. Marcaţi cA SPAM un mesaj nedorit folosind bara antispam a aplicaţiei antivirus instalată în computerul Dvs. ( clic pe masajul SPAM şi apoi clic pe butonul “Este Spam” din bară )
  5. Sesizaţi telefonic sau în scris  orice problemă legată de apariţia unui număr mare de mesaje de tip SPAM sau a mesajelor ( multe la număr ) trimise de către Mail Delivery Sistem cu titlul Mail Delivery failed : returning message to sender primite în Inbox de la server !
    Nerespectarea regulilor minimale expuse mai sus poate duce la : periclitarea securităţii sistemului informatic  prin crearea unor breşe de securitate, la pierderea datelor sau “furtul” de informaţii din computer, la ingreunarea traficului de date în reţeaua internă şi cea externă precum şi la pierderea de către utilizator a unui timp preţios pentru curăţarea Inbox-ului. În plus, adresa Dvs. de e-mail poate intra pe o listă neagră (blacklist) din INTERNET şi, în ultimă instanţă, NU O VEŢI MAI PUTEA FOLOSI ( de aici toate consecinţele neplăcute legate de cearea unei adrese noi ! ). Reţineţi că, în cazurile extreme, există riscul ca întregul domeniu  să fie suspectat de SPAM şi să intre la rândul său pe o listă neagră cu consecinţe DEZASTRUOASE asupra traficului de date prin conturile de e-mail !!!
  Aşadar, vă rog să conştientizaţi faptul că SUNTEŢI PE DEPLIN RĂSPUNZĂTORI privitor la acţiunile ( activităţile ) Dvs. de natură informatică ! NErespectarea regulilor minimale legate de securitatea sistemului informatic la locul Dvs. de muncă poate avea repercusiuni asupra ÎNTREGULUI SISTEM INFORMATIC  !  

evenimentele toamnei cu Orasulm.eu

http://orasulm.us6.list-manage1.com/track/click?u=f9f577b2bb52628cdec97126e&id=e502608e99&e=6fdebb0009

alergia la animalute ... recomandare articol util

http://www.blog.petz.ro/alergiile-oamenilor-la-animale/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+animaledecasa+%28Blog+Animale%29&utm_content=Yahoo!+Mail

bancuri casnice


 
Incep ziua cu glume pentru ca as vrea sa stiti ca vreu sa va doresc sa va mearga bine azi si-n fiecare zi ....
G

Un barbat distins, in varsta de 80 de ani, ii cere mana unei domnisoare de 20 de ani:
 - Domnisoara, ati binevoi sa acceptati sa deveniti vaduva mea? 
Casatoria a fost prima forma de leasing: adica iei ceva de care te bucuri si platesti toata viata... rar se mai gaseste cineva care sa iti preia leasing-ul... 
Fiecare barbat de succes are in spatele lui o femeie.
Daca succesul continua, mai apar si altele... 
 
- Cum a fost noaptea nuntii, fata mea ?
- Eh, am avut si mai bune...

 
 
Matrimoniale:
Doresc sa fac cunostinta cu 3-4 barbati pentru relatii serioase!

 

 
- V-aş recomanda, pe cât posibil, o viaţă sexuală regulată. Sunteţi căsătorită sau aveţi un prieten?
- Şi soţ, şi prieten, domnule doctor, dar se cam lasă unul pe altul!..

 
  
Cum arată diavolul?
- Câteodată atât de bine, încât îl ceri de nevastă...

 
Oamenii de ştiinţă britanici au stabilit ca iepuroaicele niciodată nu apucă să spună că le doare capul!...
 
- Nu vreau să par nepoliticos, dar aş face sex cu tine....
- Nu vreau să par curvă, dar sunt de acord!...

 
  
 O profesoară, mai chioară de felul ei, strigă:
- Hei tu, cel de acolo din spate de lângă calorifer, recită poezia! V-am rugat pe toţi să o învaţati!
- Îmi pare rău, dar nu pot.
- Pot să te întreb ce ai făcut aseară? întreabă profesoara.
- Am băut câteva halbe cu colegii mei, am jucat un poker, am tras câteva linii de coca şi am făcut dragoste cu prietena mea.
- Incredibil!! Încep să mă întreb de ce te-ai mai deranjat să vii azi la şcoală!
- Păi eu sunt aici ca să vă repar caloriferul...

 
Aseară m-am culcat cu soţia celui mai bun prieten al meu. Dimineaţa m-am simţit îngrozitor....
Cred că era răcită sau ceva...

 
Sexul surpriză este cea mai buna metodă de trezire, asta dacă nu eşti în puşcărie...
 
Un tip intră cu soţia într-un bar, o aşează pe ea la o masă şi merge să cumpere ceva de băut. În timpul ăsta o prostituată se apropie de soţia lui şi-i şopteşte la ureche:
- Ăstuia să-i ceri banii înainte să faci sex cu el, are obiceiul să nu plătească...

 
 
 
Ea cumpără pentru el o duzină de chiloţi de aceeaşi culoare.
El: De ce de-aceeaşi culoare? Ca să spună lumea că nu-mi schimb niciodată chiloţii?
Ea: Care lume?
Tăcere…

 
 
Ştiaţi că fraza “vino la mine să ne uităm la un film” determină fetele să se epileze?
  
 
- Care-i diferența dintre copilul tău și soț?
- Aproape niciuna, doar că pe soț nu poți să-l lași singur cu bona!...

 
.
 
După ce termină spovedania, preotul îi spune blondei:
- Mergi cu Domnul!
Privind derutată în jur, blonda întreabă:
- Cu care dintre ei?...

topul prostiei de pe mail


(adevarate)
 
LOCUL 5
Un tip da o spargere la un magazin.Dupa ce a luat toti banii, hotul a vazut o sticla de Scotch pe un raft si i-a cerut vanzatorului s-o bage si pe aceasta in punga.Vanzatorul a refuzat, motivand ca nu crede ca hotul are varsta legala pentru a-i putea da alcool.Hotul a insistat ca are varsta, insa vanzatorul a replicat ca de fiecare data ca nu-l crede fara dovezi. Drept urmare hotul a scos permisul auto si i l-a aratat vanzatorului pentru a-si dovedi varsta.Tipul a
studiat bine actul, dupa care a recunoscut ca nu are dreptate si i-a dat hotului sticla.Dupa ce hotul a parasit magazinul, vanzatorul a sunat la politie si le-a dat acestora numele si adresa din permis.Hotul a fost arestat dupa doua ore.
 
LOCUL 4
Un automobilist a fost prins de un radar care i-a inregistrat viteza si i-a fotografiat si masina. A primit apoi prin posta o amenda de 40$ si o fotografie a masinii. In loc sa plateasca, automobilistul a trimis la politie o poza cu 40$. Cateva zile mai tarziu, a primit o scrisoare de la politie care continea o alta fotografie, de data aceasta fiind
fotografiata o pereche de catuse. Soferul nostru a achitat imediat amenda.
 
LOCUL 3
Este o poveste adevarata din San Francisco: Un barbat care vroia sa jefuiasca Bank of America a intrat intr-o sucursala si a scris pe o foaie de depozit: "Acesta este un jaf armat. Pune toti banii in aceasta punga". In timp ce astepta la coada pentru a da biletul discret functionarului, s-a gandit ca cineva l-ar fi putut vedea in timp ce scria biletul si ar fi putut anunta politia. Drept urmare, a iesit din banca si a intrat in sucursala bancii Wells Fargo de peste drum. Dupa ce a ajuns la ghiseu, i-a dat nota functionarului, care i-a raspuns ca nu poate da curs cererii deoarece mesajul este scris pe un bilet al Bank of America , si ca trebuie ori sa scrie mesajul pe un bilet Wells Fargo ori sa se intoarca la Bank of America . Dezarmat, tipul a zis doar "OK" si a plecat. A fost arestat cateva minute mai tarziu, in timp ce statea la coada in sucursala Bank of America .
 
LOCUL 2
La inceputul acestui an, cativa angajati ai firmei Boeing s-au hotarat sa fure o barca de salvare pneumatica de la un Boeing 747. Au reusit sa o scoata din avion si sa o aduca acasa. La putin timp dupa aceea, au plecat intr-o excursie pe rau. Nu a trecut mult si au observat un elicopter al Pazei de Coasta care survola imprejurimile. Se pare ca semnalul radio de urgenta incorporat in astfel de barci a pornit automat atunci cand s-a umflat... Nu mai este nevoie sa mentionam ca respectivii nu mai lucreaza la Boeing.
 
LOCUL 1
Un student la medicina care efectua practica intr-un centru de toxicologie povesteste cum ca a fost sunat
la un moment dat de o doamna foarte panicata care i-a spus ca si-a surprins fiica mancand furnici. Studentul
a linistit-o, spunandu-i ca furnicile totusi nu sunt toxice si ca nu este nevoie sa o aduca pe fetita la spital. Calmata , doamna i-a mai povestit ca oricum luase masuri, si ca-i daduse copilului otrava pentru furnici, pentru a omori insectele pe care aceasta le inghitise deja. A fost momentul in care studentul i-a spus s-o aduca imediat la spital...
 
SI MARELE PREMIU:
Stire la radio: un pasionat de bungee-jumping a sarit de la 30 m cu o coarda elastica de 60 m .
 

my dog ...


I Just Realized Something:
My dog sleeps about 20 hours a day.
He has his food prepared for him.
His meals are provided at no cost to him.
He visits the Dr. once a year for his checkup and again during the year, if any medical needs arise.
For this he pays nothing, and nothing is required of him.
He lives in a nice neighborhood in a house that is much larger than he needs, but he is not required to do any upkeep.
If he makes a mess, someone else cleans it up.
He has his choice of luxurious places to sleep.
He receives these accommodations absolutely free.
He is living like a king and has absolutely no expenses whatsoever.
All of his costs are picked up by others who earn a living.
I was just thinking about all this, and suddenly it hit me like a ton of bricks ~
 
MY dog is a CONGRESSMAN!!!

OFERTA HUSSE primita prin mail

suport@husse.ro  , www.husse.ro, si pe Facebook
Buna ziua,

De peste 3 ani oferim sutelor de clienti din toata tara cele mai bune servicii si produse pentru cainii si pisicile lor.
Va invitam sa accesati magazinul nostru online: www.husse.ro

Beneficii:
* Cele mai mici preturi/kg la mancarea super premium
* Produse fabricate exclusiv in SUEDIA
* Livrare Gratuita
* Mostre GRATUITE ( incerci mancarea uscata gratuit - atat mostra cat si livrarea sunt gratuite )
* Gama variata de mancare uscata, umeda, snacks, accesorii si cosmetica
* Platesti atunci cand primesti produsele.
* Promotii, oferte si preturi speciale

RED PANDA SI ADOPTIA LA DISTANTA

avem 12 padocuri unde cazam cateii ori individual daca sunt de talie mare, ori cate 2-3 daca sunt de talie mica sau pui. In medie avem in jur de 25-30 de catei. Adoptia la distanta ne ajuta sa avem grija de catei pana cand isi gasesc familie. Avem catei care stau perioade mai scurte de timp, altii cu probleme (speriati, traunatizati) stau perioade mai lungi. O sa facem un album cu cateii veterani care au nevoie de adoptie la distanta. Donatiile se pot face in contul asociatiei sau prin paypal. Asociatia Red Panda CIF: 29856924 IBAN Account: RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000 Piraeus Bank, suc. Rahova sau paypal - donate@red-panda.ro. Multumim frumos!

curiozitati primite prin mail

 
Unele dintre statisticile de mai jos vi se vor parea amuzante in timp ce altele sunt cat se poate de serioase. Absolut toate sunt menite, insa, sa ne arate cat de putine lucruri cunoastem despre lumea care ne inconjoara. Demersul nostru include statistici din absolut toate domeniile de interes, de la date geografice si zoologice, pana la cele politice si militare... un melanj de informatii mai mult sau mai putin inedite, care sa va descreteasca fruntile si sa va permita cateva momente de reflectie...
 
1. Furnicile nu dorm niciodata. Cu toate acestea, in zorii zilei, furnicile se intind asemenea oamenilor pentru a se dezmorti.

2. Aproximativ 90% din populatia intregii planete locuieste in emisfera nordica.
3. Cimpanzeii si cotofenele sunt singurele animale care isi pot recunoaste imaginea intr-o oglinda.

4. Barajul Hoover din SUA a fost proiectat ca sa reziste pentru cel putin 2.000 de ani. Cimentul folosit la ridicarea impresionantei constructii nu se va intari complet decat peste 500 de ani.

5. In ciuda aparentelor, doua treimi din suprafata intregului continent african se afla in emisfera nordica.
 
6. Daca tii un caras auriu intr-o incapere lipsita de lumina, acesta va deveni, in cele din urma, alb.

7. Irlanda este singura tara europeana in care nu exista serpi.

8. In provincia Alberta din Canada au fost ucisi absolut toti soarecii. In prezent, este singura provincie din lume in care nu exista asemenea rozatoare.

9. Ochiul unui strut este mai mare decat creierul acestei pasari.

10. Pentru fiecare om de pe Terra exista circa 200 de milioane de insecte. Numai termitele ne depasesc intr-un raport de 10 la 1.

11. Balena albastra este animalul care produce cele mai puternice sunete (pana la 188 de decibeli). Un astfel de sunet poate fi receptat prin apa, la o distanta de pana la 850 de kilometri.

12. Te-ai gandit cata benzina ti-ar trebui ca sa poti inconjura planeta cu propriul automobil? Ei bine, in rezervorul unui avion Boeing poate incapea suficient combustibil incat sa poti face acest lucru, de patru ori.

13. Stiti care sunt cei mai mari consumatori de Coca-Cola din lume? Daca ati raspuns islandezii, ati dat raspunsul corect...

14. Stiti care este apetitul unui furnicar sud-american? Ei bine, acesta poate ingera pana la 30.000 de furnici... pe zi.

15. Cei mai tineri parinti din istorie ( doi copii cu varste de 8, respectiv 9 ani) au trait in China . Copilul lor s-a nascut in anul 1910.
 
16. Vreti sa stiti care este regiunea cu cea mai scazuta criminalitate? Incercati Quebec , Canada . Rata criminalitatii in aceasta zona este similara cu cea inregistrata intr-un parc Disney World, aproape 0.

17. Se estimeaza ca in lume exista circa 1 miliard de vite. 200 de milioane dintre ele traiesc numai in India , acolo unde sunt considerate animale sfinte.

18. In urma cu 5 ani, 60% dintre cumparatorii din supermarketurile lumii plateau cu bani gheata. Astazi, procentul este de doar 50%. Se estimeaza ca in anul 2011, doar 39% dintre cumparatori vor mai plati cu bani gheata in detrimentul cardurilor.

19. Pe suprafata unui corp uman traiesc mai multe vietati decat oameni pe intreaga planeta.
 
20. Bufnitele sunt singurele pasari care pot distinge culoarea albastra.

21. Mamiferele sunt singurele specii vii care prezinta lobi ai urechilor.

22. Prefixul telefonic pentru Antarctica este 672.

23. Desi nu pare, Chicago este mult mai aproape de Moscova, decat este de Rio de Janeiro .

24. Lungimea unui elefant este egala, aproximativ, cu lungimea limbii unei balene albastre. De asemenea, limba unei balene este mai grea decat un elefant adult.

25. Limba unui crocodil este imobila. Ea este atasata de cerul gurii acestui animal.
 
26. Un om uita, in medie, circa 80% din tot ceea ce a invatat intr-o zi.

27. Durata care ii ia unui fulg de zapada ca sa ajunga de la nori pana pe suprafata Pamantului? Cel putin o ora...

28. Cei mai mari iubitori ai carnii de porc sunt danezii. In Danemarca exista de doua ori mai multi porci decat intreaga populatie umana a acestei tari.

29. Girafa este singurul animal care isi poate introduce limba in ureche. Limba unei girafe adulte masoara peste 50 de centimetri.

30. Biblioteca Universitatii din Indiana , SUA, se scufunda in fiecare an cu circa 2,5 centimetri. Acest fenomen se datoreaza unei erori a constructorilor care au omis sa calculeze si greutatea cartilor care vor fi depozitate in uriasa cladire.

31. Cele mai numeroase vietati de pe Terra sunt artropodele. Ca un exemplu, pana in prezent au fost descoperite circa 70.000 de mii de specii... de paianjeni.

32. De peste 4.000 de ani, nicio specie animala nu a mai fost domesticita.

33. In prezent, pentru prima data in istoria planetei, numarul persoanelor cu varste de peste 60 de ani il depaseste pe cel al copiilor cu varsta sub 5 ani.

34. Credeti ca Romania este o tara saraca? Ganditi-va ca una din cinci persoane de pe Terra traieste cu mai putin de 1$ pe zi.

35. In Santa Fe, New Mexico, legea impune ca animalele de casa sa poarte centura de siguranta in masina.
 
36. O singura vaca poate produce intr-un an mai mult lapte decat poate consuma un singur om... circa 200.000 de pahare pline cu lapte.

37. Plajele de nudisti pot fi periculoase pentru navele care circula in apropierea lor. Recent, un iaht cu 60 de persoane la bord s-a rasturnat pe tarmul texan al Golfului Mexic, dupa ce toti pasagerii s-au ingramadit pe aceeasi parte a navei, pentru a vedea nudistii de pe o plaja din apropiere.

38. Stiti cate emailuri se trimit zilnic in toata lumea? Peste 35 de miliarde...

39. Pentru fiecare tona de peste prins in oceanele lumii, oamenii arunca trei tone de gunoi in aceleasi ape.

40. Cea mai mare caracatita descoperita vreodata cantarea 4 tone. A fost vanata in anul 1878, in nordul Oceanului Atlantic.

41. Cea mai mare meduza observata vreodata avea un diametru de 2,3 metri. Tentaculele sale se intindeau pana la 36 de metri.

42. In statul american, Dakota de Nord, nu s-a inregistrat niciodata un cutremur.

43. Hawaii se apropie de Japonia, cu aproximativ 10 centimetri in fiecare an.

44. Rechinii sunt singurele animale despre care se stie ca nu se pot imbolnavi de cancer.

45. La Paz, Bolivia , este orasul cel mai sigur din punct de vedere al prevenirii incendiilor. Data fiind altitudinea ridicata la care se afla (peste 3.000 de metri), cantitatea de oxigen din aer de abia poate sustine un foc.
 
46. Tot in La Paz , temperatura medie este de doar 10 grade Celsius. Si cu toate acestea, niciodata nu s-a inregistrat o temperatura de 0 grade. Situatia este identica si in Punta Arenas , Chile sau Stanley , Insulele Falkland .
 
47. Absolut toti crevetii se nasc masculi. Unii dintre ei devin femele la maturitate.
 
48. Daca vreti sa fiti in siguranta in fata unor nisipuri miscatoare, intotdeauna sa calariti un catar. Daca magarii sau caii se scufunda in nisipurile miscatoare, un catar nu o va face niciodata.
 
49. Chiar si astazi,90% din teritoriul Statelor Unite ale Americii este format din terenuri neamenajate sau ferme.
 
50. Numai marea piramida a lui Keops contine suficienta piatra incat sa poate fi construit un zid inalt de 50 de centimetri care sa inconjoare planeta la Ecuator.
 
51. Cel mai mare sarpe veninos din lume este Cobra Regala. Aceasta poate atinge lungimi de pana la 5,5 metri.
 
52. O gaina poate depune, in medie, pana la 19 oua pe an.
 
53. Cel mai mare restaurant McDonalds se afla in... Beijing, China . Acesta se intinde pe o suprafata de 2,6 kilometri patrati si are nu mai putin de 29 de case de marcat.
 
54. Vreti sa stiti in ce tara se acorda cele mai lungi concedii? Ei bine, in Franta statul asigura angajatilor 5 saptamani de concediu pe an. Cei mai multi francezi primesc, insa, doua luni de concediu annual.
 
55. Un cal adult poate consuma intr-un an o cantitate de hrana ce depaseste de 7 ori propria sa greutate.
 
56. Stiti care sunt cei mai mari consumatori de fast-food de pe planeta? Raspunsul corect este... chinezii. 41% dintre chinezi mananca cel putin o data pe saptamana, la un restaurant fast-food. Doar 35% dintre americani fac acest lucru.

57. In randul elefantilor africani, atat masculii, cat si femelele, poseda fildesi, in vreme ce la elefantii asiatici doar masculii se pot lauda cu fildesi.

58. Exista mai multi oameni care invata limba engleza in China , decat cei care o vorbesc oficial in Statele Unite (peste 300 de milioane).

59. Oasele membrelor inferioare ale unui liliac sunt atat de subtiri, incat niciun liliac nu se poate folosi doar de ele, pentru a se deplasa.

60. Cea mai spectaculoasa evolutie a preturilor pe piata imobiliara s-a inregistrat in Irak. Daca inaintea razboiului o casa din Bagdad nu se vindea cu mai mult de 15.000 de dolari, astazi pretul a urcat pana la 150.000 de dolari.

61. Numai in SUA exista aproximativ 7.000 de tigri tinuti ca animale de casa.

62. In anul 2004, un studiu arata ca una din sase fetite intra in perioada de pubertate la varsta de 8 ani. In urma cu un secol, doar o fetita din 100 atingea pubertatea la aceeasi varsta.

63. Pana in prezent, Congresul american a alocat o suma de 152.600.000.000 de dolari pentru razboiul din Irak. Suma ar fi fost suficienta pentru a ridica 17.500 de scoli.

64. Media zilnica a produselor care sunt oferite spre vanzare pe Ebay este de 18 milioane.

65. Doar 5% din suprafata acoperita de oceane pe Terra a fost cartografiata.


66. Va ganditi sa jucati la loterie? Atunci ar trebui sa stiti ca exista mult mai multe sanse sa muriti in drum spre o reprezentanta a loteriei, decat sa castigati marele premiu, la oricare dintre loteriile lumii.

67. Adezivul de pe timbrele din Israel a fost tratat astfel incat sa fie considerat "kusher".

68. Daca vorbiti la telefonul mobil timp de o ora, numarul bacteriilor din urechea voastra va creste de cel putin 700 de ori.

69. Anvergura aripilor unui Boeing 747 este mai mare decat distanta parcursa de fratii Wright, in primul lor zbor.

70. Circa 12 copii sunt oferiti zilnic, in maternitati, altor mame decat cele naturale. Aceasta statistica include toate tarile lumii.

71. O femela de dihor poate muri daca, odata intrata in calduri, nu isi va gasi un partener mascul.

72. Absolut toti copiii se nasc fara rotule. Ele se formeaza complet in intervalul de varsta de 2-6 ani.

73. O persoana are in medie 1.460 de vise in fiecare an.

74. Un om, consuma, in medie, de-a lungul vietii, o cantitate de hrana egala cu greutatea a sase elefanti maturi.

75. In spatiu, astronautii nu pot plange. In lipsa gravitatiei, lacrimile nu pot curge (nici flatulenta nu este posibila in stare de imponderabilitate).
 
76. Aproximativ 6.000 de fulgere lovesc Pamantul, in fiecare minut.

77. In Bangladesh exista o lege care le permite autoritatilor sa aresteze elevii cu varste mai mari de 15 ani, care copiaza la examene.

78. Cel mai intalnit nume barbatesc de pe planeta este Mohammed.

79. Pana in anul 1796, in SUA a existat un stat pe nume Franklin . Astazi, el este cunoscut sub numele de Tennessee .

80. Ati considerat vreodata ca proiectul romanesc "laptele si cornul" are prea multe hibe? Intr-o scoala din Virginia , SUA, elevii cu varste intre 7 si 10 ani au fost serviti, in cadrul unui proiect asemanator, cu cockteiluri margaritas. In urma scandalului de proportii care s-a iscat, a reiesit ca distribuitorii produselor confundasera limonada cu celebrele cockteiluri.

81. In Anglia este interzis prin lege ca vanzatoarele din magazine sa isi serveasca topless clientii. Exceptie fac doar magazinele de pesti exotici din Liverpool .

82. Doar o singura persoana din 2 miliarde va atinge varsta de 116 ani.

83. Februarie 1865 este singura luna din istorie in care nu a fost inregistrata luna plina.

84. In fiecare an, mai multi oameni sunt ucisi de magari, decat in accidente aviatice.

85. Numele original al Bancii Americii a fost Banca Italiei.
 
86. Cea mai mare piata de desfacere pentru limuzinele BMW 760Li este China . Pretul unei astfel de masini poate urca pana la 200.000 de dolari, mai mult decat castiga majoritatea cetatenilor chinezi intr-o viata.

87. In fiecare an, 60 de milioane de litri de petrol si ulei sunt deversate in rauri si fluvii pana in oceane. Cantitatea o depaseseste pe cea pierduta de petrolierul Exxon Valdez in anul 1989 (unul dintre cele mai mari dezastre ecologice din istorie). Statistica se refera numai la Statele Unite ale Americii.

88. Michael Jordan, celebrul baschetbalist american, castiga anual din reclamele pentru compania Nike, mai mult decat toti muncitorii din fabricile Nike, luati la un loc, din Malaezia.

89. Cele mai mari nave transoceanice platesc cate 250.000 de dolari, de fiecare data cand strabat Canalul Panama. Trebuie spus ca o treime din economia acestui stat este sustinuta de acest canal.

90. Un singur avion Boeing 767 este format din nu mai putin de 3.100.000 de piese diferite.

91. Durerea are si ea o unitate de masura. Aceasta se numeste"dol" iar instrumentul menit sa masoare durerea se numeste dolorimetru.

92. Se estimeaza ca in Rusia exista mai multe bancnote de 100 de dolari, decat pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

93. V-ati intrebat ce a fost mai intai, oul sau gaina? Biblia a raspuns deja la aceasta intrebare. Conform Genezei 1:20-22, gaina a aparut inaintea oului.

94. In absolut toate tarile lumii, indiferent de cultura, religie sau zona geografica, soldatii executa salutul numai cu mana dreapta.

95. Intr-un studiu cu privire la relatiile interfamiliale, 80% dintre barbatii casatoriti au declarat ca si-ar lega destinele de aceeasi femeie, daca ar putea da timpul inapoi. Doar 50% dintre femei au declarat acelasi lucru.
 
96. 90% dintre speciile de pasari sunt monogame. Doar 3% dintre mamifere au aceleasi preferinte.

97. De fiecare data cand linge un timbru, un om consuma 1/10 dintr-o calorie.

98. Un sfert dintre oasele unui organism uman se afla numai in picioare.

99. In urma cu 3.000 de ani, majoritatea egiptenilor antici nu traiau mai mult de 30 de ani.
 

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini