marți, 20 august 2013

alte adrese interesante

www.wildsanctuary.com
www.mystyle-rules.com
www.sleepyti.me
www.carrefour-online.ro

nu ratati

Strumpfii - colectie noua dvd-uri - Gazeta Sporturilor din 26.08.2013 la vreo 12 lei

a revenit Madagascar revista+magnet la 9 lei tot cu Gazeta Sporturilor

la Mega Image promotie tacamuri Alessi

la Real colectia 1 Gomu 6 radiere la vreo 7 lei, iar colectia 2 de la peste 20 lei setul; catelusi de colectie in punguta la vreo 6 lei de la Simba (la mare aveau si pisicute); cutie cadou 3 catelusi/pisicute cu cotet breloc+drajeuri os/peste+carnet+autocolante la vreo 12 lei

magnetii cu strumpfi pentru 30 lei cheltuiti la Penny XXL ...

ce "spun"picioarele despre noi ....

De multe ori, nu ne prea dam in vant sa ne admiram picioarele . Uite, ca unii o fac. Stiintific, chipurile ...
Oricum, ceva interesant, de week-end.

Ce spun picioarele tale despre tine
Stim cu totii ca exista persoane care iti pot citi intreaga viata in palma. Dar si despre picioare putem spune ca au multe lucruri de spus despre tine. Picioarele pot indica atat probleme de sanatate, pot vorbi despre personalitatea ta sau despre mostenirea ta culturala.
Jane Sheehan, autoarea cartii “Hai sa ne citim picioarele”, dezvaluie in cartea sa cateva din aceste secrete ascunse in picioarele noastre. Autoarea spune ca atunci cand oamenii sunt in depresie au tendinta de asi pune toata greutatea pe varfurile picioarelor atunci cand merg. Asa ca la acesti oameni vom gasi anumite pete negre pe buricele degetelor de la picioare.
Un alt lucru usor vizibil este sa ne comparam culoarea de pe labele picioarelor cu culoarea pielii de deasupra gleznelor. Daca labele picioarelor au o culoare usor palida fata de pielea de deasupra gleznelor, acest lucru indica circulatie proasta a sangelui si epuizare . Culoarea palida de galben este un semn ca cineva s-a saturat. O batatura pe partea de jos a degetului mic indica faptul ca cineva duce in carca prea multa responsabilitate.
Adevarul este ca atunci cand experimentam sentimente profunde, intreg corpul le scoate la iveala. Suntem obisnuiti de exemplu cu felul in care tensiunea se reflecta in zona gatului, capului sau chiar la nivelul stomacului. Dar de multe ori aceste sentimente puternice sunt reprezentate si la nivelul picioarelor. Stiati de exemplu faptul ca atunci cand suntem jenati, degetul mare de la picioare se inroseste?
Jane Sheehan spune ca putem spune multe lucruri despre o persoana doar uitandu-ne la degetele sale.

Degetul mare

Daca este mult mai mare decat celelalte degete esti inteligent si ai o gandire creativa. Gasesti adesea solutii ingenioase pentru a rezolva problemele. Gasesti mereu un raspuns si poti vedea lucrurile din unghiuri diferite. Pe de alta parte poti avea probleme cu concentrarea si cateodata nu iti duci proiectele la bun sfarsit.
Daca degetul mare este mai mic acest lucru arata ca esti foarte bun la multi-tasking. Esti eficeint si iti folosesti sarmul pentru a convinge oamenii de ideile tale.

Al doilea deget

De exemplu, al doilea deget dupa degetul mare, de la piciorul drept arata ce iti doresti in viata. Daca reusesti sa atingi acel lucru, atunci degetul va atinge podoaua. Daca nu atinge podeaua sau daca este o distanta intre acesta si al treilea deget, acest lucru indica faptul ca incerci sa te separi de sentimentele tale.
Daca al doilea deget este mai lung, acest lucru indica calitati de lider. Conducatorii din egiptul antic aveau degetele acestea lungi. Aceste persoane simt nevoia sa fie la conducere.
Daca degetul al doilea este mai mare decat restul: esti dependent, conservativ si iti tii sentimentele sub control. Te descurci bine in domenii precum medicina sau stiinte.
Cu cat este mai mare degetul al doilea cu atat mai multe calitati de leader ai . Esti dinamic si plin de resurse.
Daca al doilea deget este insa mai mic asta nu inseamna ca esti usor de dominat . Aceste persoane pun mult pret pe armonie si nu incearca sa isi impuna parerea.

Al treilea deget

Daca ai un deget al treilea mare esti mai capos , imprevizibil si cu un temperament care se poate declansa in orice moment.
Chinezii asociaza energia, puterea, vointa cu al treilea deget. Daca este mai mare inseamna ca esti incredibil de energetic si plin de resurse mai ales in cadrul muncii tale. Cu cat este mai mare acest deget cu atat vei reusi mai bine in cariera ta.
Esti perfectionist si poti atinge mari succese prin determinarea si energia ta. Pe de alta parte exista riscul sa te lasi atras prea mult in munca si sa uiti de dragoste , familie si de distractie.
Daca degetul este mic, inseamna ca esti genul care se bucura de placerile vietii. Iti place sa te relaxezi si nu te agiti pentru nimic. Altii te pot acuza ca esti lenes insa tu esti genul care le vei spune ca viata este scurta si ca trebuie sa te bucuri de ea.

Al patrulea deget

Al patrulea deget este legat de relatiile amoroase. Incercati sa vorbiti cu cineva despre o persoana mai mult decat apropiata si veti vedea ca orice discomfort se va manifesta prin scarpinarea involuntara a celui de-al patrulea deget. Nu se stie exact de ce, probabil o strangere instinctiva a tendoanelor.
Daca al patrulea deget este drept si lung inseamna ca familia joaca un rol crucial in viata ta . Esti un foarte bun ascultator , ai un suflet mare si te afecteaza foarte mult lipsa de armonie din familie. Iti este foarte greu sa nu te amesteci sentimental in treburile altora.
Chinezii ar spune ca esti un suflet bland usor de ranit.
Un deget scurt inseamna ca familia si relatiile sunt mai putin importante pentru tine.

Degetul mic

Daca este foarte mic acest lucru indica o natura copilaroasa jucausa si distractiva.
Te abati de la responsabilitate , te plictisesti cu rapiditate si cauti mereu sa te distrezi. Esti o companie foarte placuta, sociabil si istet insa personalitatea ta “Peter Pan” te poate atrage in multe probleme, cu totii trebuie sa ne maturizam la un moment dat.
Si daca iti poti misca separat degetul mic fata de celelalte degete, inseamna ca esti impulsiv, aventuros, sarmant si ti place sa flirtezi. Daca nu iti poti misca degetul seperat atunci esti un om caruia ii place rutina si loialitatea .
Labele picioarelor late
Daca ai labele de la picioare late esti muncitor cu valori familiale puternice si bine inradacinat in comunitate.
Labele picioarelor inguste
Daca ai labele picioarelor inguste esti tacut, timid, genul care nu vrea sa atraga atentia catre el.
Daca ai degetele lungi faci parte din ganditorii lumii. Scriitorii , filozofii si marii conducatori ai lumii au sau aveau degetele lungi.
Felul in care degetele sunt alaturate iti poate indica descendenta

Nici una din aceste informatii nu se regaseste in manualele de medicina conventionala si multe sunt catalogate ca si “prostii” insa Sheehan a scris doua carti despre asta si tine multe clase despre cum te poti cunoaste mai bine “citindu-ti” picioarele.
“Nu stim nici pe jumatate cate lucruri se gasesc in pantofii nostrii” spune autoarea. “ In total, avem 26 de oase si 3000 de terminatii nervoase in picioare. Practic sunt mult mai multe lucruri care se intampla acolo jos de care nu stim.”

sa ne distram cu legile feminine atribuite lui Murphy ...


Crezi ca tot ce e rau ti se intampla doar tie? Sau nu stii cum sa iesi dintr-o incurcatura? Ei bine, pentru asta au fost create legile lui Murphy pe principiul “daca ceva poate sa mearga prost, atunci cu siguranta o va face”. Insa noi iti propunem sa ne destindem putin si sa ne amuzam cu cele mai tari legi ale lui Murphy, dedicate sexului frumos.
Legile frumusetii
-          Pana si de cea mai frumoasa femeie s-a plictisit cineva.
-          In ziua in care iti faci suvite, nu va observa nimeni. Daca totusi o va face cineva, ti se va spune ca sunt demodate.
-          Niciodata nu trebuie sa ai indoieli asupra frumusetii tale si nici certitudini.
-          Toti cei care iti spun ca esti frumoasa dupa ce plangi sunt niste ipocriti.

Legi generale ale feminitatii
-          Daca esti bucuroasa si vrei sa ii comunici asta prietenului tau, nu va avea semnal la telefon.
-          Daca incerci sa il faci pe iubitul tau sa se schimbe, te va schimba el pe tine – cu alta!
-          Poti fi fericita cu orice barbat, cu conditia sa nu il iubesti.
-          Daca ati avut o discutie in contradictoriu si crezi ca argumentele tale l-au convins pe iubitul tau, acest lucru se petrece doar in imaginatia ta.
-          Imediat dupa ce ai facut curat, iubitul tau va scapa saculetul plin cu praf al aspiratorului pe covor.
-          Barbatii sunt dispusi sa vorbeasca serios despre o relatie numai cand urmeaza sa anunte ca vor sa se desparta.
-          Indiferent ca esti pieton sau sofer, ii vei enerva pe toti barbatii din trafic.
-          Daca ai o idee originala si i-o vei comunica sefei tale, se va astepta ca pe viitor sa ai doar idei originale.
-          De fiecare data cand schimbi poseta, in cea veche vor ramane acte de care aveai nevoie azi.

Legile garderobei
-          Daca vrei cu tot dinadinsul o poseta, ti-o poti cumpara. Vei constata apoi ca puteai gasi acelasi model in alte doua magazine, dar mult mai ieftin.
-          Daca esti atenta la tendinte si iti schimbi toate hainele, luandu-ti unele albe, a doua zi se va purta numai verde.
-          Toate hainele pe care le primesti sunt cu un numar mai mare sau mai mic.
-          In ziua in care porti prima oara o pereche de sandale, constati ca te strang si ploua torential.
-          Gravitatia nu poate fi facuta responsabila pentru ca iti patezi cu cafea rochita la prima purtare.
-          Cand pleci la cumparaturi, gasesti numai haine pe care nu ti le mai doresti.

Legile dietei
-          Slabeste! Slabeste mult! Infometeaza-te! Vei constata ca iubitul tau te placea mai mult inainte.
-          Intotdeauna te decizi sa tii regim doar inainte de sarbatori.
-          Dupa ce ai devenit vegetariana, toate reclamele de la televizor mediatizeaza doar mezeluri.

album nou LICITATIA ILINCAI MACARIE IN BENEFICIUL ANIMALUTELOR CONTINUA

cand aveti putin timp uitati-va aici: obiecte noi si preturi noi: https://www.facebook.com/ilinca.macarie/media_set?set=a.627348077310382.1073741831.100001055867695&type=3

Târg de gustar III pentru a nu aglomera obiectele care sosesc in numar mare, am mai facut un album cu noile articole donate ...

TARGURI 08-09.2013

anticari - in fiecare weekend la Sutu, iar in saptamana cu 8 septembrie in parcul Obor si ulterior la Romexpo - a se consulta pagina Romexpo

retro - Picanterii de Bucuresti - 30.08-01.09.2013 Sutu

hand-made la ceainaria Serendipity - 22.09.2013


de la Vacante la tara - Festivalul “Tarafuri şi Fanfare”, Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti”, Bucuresti 31 August – 1 septembrie 2013
Asociaţia Mişcarea de rezistenţă şi Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” organizează, în perioada 31 august -1 septembrie 2013, cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Tarafuri şi fanfare, o adevărată sărbătoare a muzicii ţărăneşti.

Festivalul Tarafuri şi fanfare, ediţia a VIII-a, a fost selectat de Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN), în cadrul concursului de proiecte culturale, desfăşurat la începutul anului 2013, fiind clasat pe locul I la aria Patrimoniu imaterial, fiind, aşadar, un proiect cultural finanţat de AFCN.
Amfitrionul manifestării este, ca de fiecare dată, începând cu cea de-a doua ediţe, muzicianul Grigore Leşe. A VIII-a ediţie se întoarce în 2013 în Bucureşti, în frumosul sat de la Şosea, - Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti- unde va fi creată o atmosferă autentică a satului românesc, cu lăutari bătrâni dar iscusiţi, care n-au uitat ce au învăţat de la părinţii lor, filtrând cântecul prin sufletul lor, brodând versurile după cum le-au fost rânduite de cei care, în mod testamentar, le-au lăsat moştenire.

calendar evenimente de la Vacante la tara 

- 23 - 25 August – Festivalul Dulceţii, Izvoarele, Prahova
- 23 – 25 August – Festivalul Brânzei şi Ţuicii, Răşinari, Sibiu

SEPTEMBRIE
- 5 - 7 SeptembrieFestivalul Multietnic Mangalia -  sub sloganul " Un sigur loc ,mai multe culturi", Mangalia - Eveniment ANTREC
- 6 – 8 Septembrie - Târgul de Turism Rural, Albac, Alba-  Eveniment ANTREC
- 7 - 8 Septembrie - Zilele Comunei Turia si Festivalul International al bulzului si gatitului - Eveniment ANTREC
- 7 – 8 Septembrie – Festivalul Plăcintelor, Oituz, Bacău - Eveniment ANTREC
- 6 – 9 Septembrie – Festivalul Borşului de Peşte, Tulcea - Eveniment ANTREC
- 28 – 29 Septembrie – Răvăşitul Oilor, Festivalul Brânzei si Pastramei, Bran (Platoul de la Inima Reginei), Brasov- Eveniment ANTREC

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini