duminică, 19 mai 2013

mascota Sighisoarei - catelul Jimmy Dogson

urmariti pagina acestuia de facebook
multumesc Libertatea gratie careia am descoperit-o

festivalul turcesc

http://infoinsider.ro/2013/05/18/fotoreportaj-festivalul-turcesc-la-bucuresti-ismail-eram-cu-polonicu-in-cap-dadeam/

www.turkfest.ro

adrese de pe la targuri

www.phatcatcrafts.wix.com/store
www.decor-zen.weebly.com
www.magazindeantichitati.ro
www.italianvintage.ro
www.vaduvanicoletasimona.wix.com/sina
happykids facebook ref tricouri vesele
lerevedumichou facebook
www.nebs.ro
lacercei facebook
bracelets.ro facebook
peacefulpeoplehj facebook
igubijou facebook
handmadebyroxyy facebook
beatrix color facebook

Copilareste si daruieste prin sustinerea unei gradinite din Vadu Pasii Buzau de ziua copilului

Copilărește și dăruiște este un eveniment caritabil destinat celor 100 de copiii de la grădinița din comuna Vadu-Pașii, situată în județul Buzău, care au nevoie de hăinuțe, jocuri educative, jucării, cărți de colorat și de povești.

Te așteptăm să ne jucăm și să donăm unul dintre aceste lucruri pentru a-i ajuta pe cei 100 copiii de la grădinița din Vadu-Pașii. Sâmbătă de 1 iunie, orele 14:00-18:00 la Caffe D' arthe, str. Popa Nan, nr 7.

Aniversare caritabila

Dragi prieteni, mi-ar plăcea să ne întâlnim duminica aceasta, pe 19 mai începând cu ora 20:00, la ”O Aniversare Caritabilă”.

Am fost întrebată ”ce e asta?”. Ei bine, numele meu de botez este ”Elena” – lucru cunoscut doar de familie și prieteni apropiați. De data asta, voi face o altfel de aniversare. În loc de cadourile clasice, vă invit să veniți cu inima deschisă, să faceți donații pentru un copilaș care nevoie de sprijinul nostru și să vă bucurați de muzica invitaților speciali, Alexandra Ușurelu și Ovidiu Scridon.

Cadoul pe care mi-l doresc, din suflet, e să-l ajutăm pe Sargu Raul Gabriel - un băiețel de 13 ani, diagnosticat cu Tumora Parieto-occipitala dreapta (PNET) Supratentoriala.
Urmatorul tratament pe care trebuie să-l urmeze, un tratament greu, costisitor și de lungă durată, presupune 8 cure a câte 3 pastile fiecare, cu pauze de 6 săptămâni între ele (adică 24 pastile). Costul unei cutii cu 20 comprimate costa 654 euro. O cură de 3 pastile costă 100euro. Hai să îl susținem pe Raul. Donația ta reprezintă o parte din viata lui.

Daca nu veti ajunge duminica la "O Aniversare Caritabila", puteti folosi contul: RO39RNCB0074129193980001 - Merci Charity Boutique, pentru donatii. Cu specificatia - Sargu Raul Gabriel.

Alexandra Ușurelu și Ovidiu Scridon, îmi erau de mult timp dragi. Iar când au acceptat fără să stea pe gânduri propunerea de a cânta la”O Aniversare Caritabilă”, mi-au facut deja cel mai frumos cadou.

Am încredere că bucuria serii de duminică va produce o și mai mare bucurie pentru Gabriel. 13 ani e o vârstă a viselor copilăriei. Trebuie să îl ajutăm să ajungă la ele. Aniversarea asta caritabilă e un vis de-al meu, care numai alături de voi se poate transforma în realitate.

Nu-mi rămâne decât să vă aștept duminică, 19 mai la ora 20:00 la Merci Charity Boutique - https://www.facebook.com/mercicharity - Strada Smardan numarul 13, etajul 1 (deasupra French Bakery), Centrul Vechi, Bucureşti.

Pentru rezervări - 0752 59 37 36

Vă promit că va fi o seară emoționantă. Astfel n-ar avea cum, atâta timp cât Alexandra - https://www.facebook.com/AlexandraUsurelu și Ovidiu – https://www.facebook.com/pages/Ovidiu-Scridon/157626794271277 vor cânta din suflet, pentru suflet.

Streetcats va asteapta la Cafe D'arthe azi 19.05. pana la ora 20

In ciuda problemelor cu RATB-ul cauzate de maraton .... pisele s-au prezentat la cafenea si ne-au asteptat ... multe, mici, dragalase, tigrate, puiote ...tot acolo putem contribui pentru sterilizarea si hranirea lor cu banuti sau cu produse ... ba chiar putem achizitiona produse donate pentru a fi valorificate in beneficiul lor ... Deja 1 pisonc alb cu negru a fost adoptat!
Cine nu a reusit inca sa ajunga are inca posibilitatea prin prelungirea programului evenimentului pana la ora 20!
Nu uitati sa consultati pagina lor de facebook.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini