sâmbătă, 11 mai 2013

raportul evenimentului caritabil de azi

Dragi prieteni, participanti, sustinatori si donatori, va multumim din suflet! Editia cu nr. XIX a adus 1380 lei animalutelor fara stapan, dupa cum urmeaza:
- Asociatia Robi 180 lei;
- GIA - Group Initiative for Animals 140 lei;
- Apam 120 lei
- Anda Murgu - Suflete Dragi 240 lei
- Asociatia A Doua Sansa 160 lei
- Adoptie Distanta 340 lei, la care se adauga 200 lei donatie in cont de la prietena noastra draga, doamna D.N., in total 540 lei, din care 400 de lei pentru cazarea la Ringstar Pet Hotel a cateilor ...

postare publicata de Doina Badea de la Adoptii la distanta pe G+ si probabil pe blogurile asociatiei

Juliana

http://www.juliana.ro/
http://decocadouri.blogspot.ro/2013/05/paravane-decorative-despartitoare-de.html

pe unde am fost azi

- spre pranz, cu toata familia, exceptand pisoanca, am pornit spre evenimentul caritabil de la Ring Star Pet Hotel de pe strada Garlei, unde am si donat lucruri, dar si bani, totodata achizitionand atat gablonturi, respectiv cordoane/curele, cat si decoratiuni (mai aveau haine, incaltari, carti, dvd-uri) ...; aici am cunoscut-o pe Jessie, catelusa din reclama la Aspenter, dar si alti catei printre care Bila o alta splendoare salvata de pe strada ...

- apoi am ramas prin oras cu mama la expozitia fotografica din cortul de la Universitate - 7 lei intrarea, urmata de o raita prin curtea Muzeului Bucuresti Palatul Sutu la targul anticarilor si handmade, ulterior ne-am indreptat spre Magazinul Unirea cu "halte" pe la unele magazinase de pe traseu (Kayla, Damascus) si bineinteles pe la AntiqueExLibris, iar in Unirea la MeliMelo (unde in ultima perioada au fost mici "neconcordante" - diferente de pret adica 1 pret afisat, dar altul taxat, produse defecte - ex. inele de sticla lipite ..., produse in promotie nemarcate si invers adica iesite din promotie dar inca marcate si pretuite ca atare) si la Six, ultima oprire fiind la ZoomSerie - cofetaria de la capatul tramvaiului 14 ...

TARGURI 18-19 MAI 2013

18-19 MAI LA MUZEUL BUCURESTI PALATUL SUTU I LOVE HANDMADE

19 MAI STREETCATS LA CAFE D'ARTHE DE LA PRANZ - ADOPTII DE PISICUTE SI DONATII PENTRU FELINE


TARGURI 11-12 MAI 2013

11-12 MAI - LA PALATUL SUTU MUZEUL BUCURESTI HANDMADE SI ANTICARI

MAINE DUMINICA 12 MAI INTRE ORELE 10-20 LA CASA UNIVERSITARILOR DIN DIONISIE LUPU NR.46 EVENIMENT STIL CU PARTICIPAREA AMBASADELOR SI CREATORILOR HANDMADE+TOMBOLA VIZITATORILOR

apel de la Adoptie la distanta


Bella are aproximativ 2 ani, este sterilizata si vaccinata. Este de talie mica (10 kg).
Provine de pe strada, mai exact de la niste rromi din zona, care o tineau pe strada si nu o lasau in curte, fie vara, fie iarna, fie soare, fie ploaie. La un moment dat n-am mai rezistat sa o vedem pe strada (intrase in calduri si era clar gestanta), astfel ca am luat-o si am internat-o la cabinetul veterinar Happy Pet Clinic, unde a stat aproape o luna, neavand alta solutie de cazare pentru ea, si unde a fost sterilizata si vaccinata.
Bella este speriata de oameni noi intr-o prima instanta, apoi, dupa cateva ore sau cateva zile, se transforma intr-o adevarata jucarie, un catel exuberant si afectuos, care topaie de bucurie cand este mangaiat.

Pentru Bella avem nevoie de ajutor si cu plata facturii la veterinar, care totalizeaza aproximativ 650 lei.

 
Un proiect de voluntariat: www.adoptiedistanta.ro

concert pe 18 mai

Andreas Chamber Orchestra va invita sa participati la concertul matinal de la Muzeul National al Literaturii Romane (MNLR), sambata, 18 mai 2013, orele 11 a.m.

Localizare MNLR:

http://www.mnlr.ro/ro-contact.html
Preview:

http://www.youtube.com/watch?v=_RlrE_yuLiU

de la Zelist campanie pt salvarea unui tata

Candva ai spus "tata" prima oara...
Si candva, din pacate, va fi ultima oara cand ii vei spune fata in fata, tata.
Salut,
Sunt Catalin Tenita, unul dintre oamenii de la Zelist (cu bunele si cu relele aferente).
Astazi as vrea sa te rog ceva. Si da, stiu ca mesajul e trimis la mii de oameni, si ca rugamintile nu se fac asa, insa, cu toate astea, poate merita sa citesti cateva minute.
Acum vreo luna, prin natura muncii, am avut ocazia sa ma vad cu trei oameni misto: Stefan, Andrei si Ionut de la Incandescent. Cu Stefan ma mai vazusem inainte, cu Andrei si Ionut nu. Ieri, aruncand o privire pe Facebook, am vazut la Stefan un post care m-a miscat.
Tatal lui Andrei este bolnav de leucemie. Si Andrei ar face orice pentru a-l salva. Asa cum fiecare dintre noi am face pentru tatii nostri.
Cu Andrei nu am stat de vorba decat de doua ori, maxim o ora in total. Dar iti dai seama ca e un tip foarte ok. Are 25 de ani, se pricepe la marketing, isi da doctoratul si e practic unul din oamenii aia decenti cu care ai ce vorbi si in interes de munca, si for fun.
Si sunt convins ca in mare parte e asa si datorita tatalui sau.
Vrem sa il ajutam. Stiu, sunt cazuri mult mai tragice in lumea asta. Stiu, sunt oameni care mor mult mai tineri. Si din nefericire stiu si reversul medaliei, cand tatal isi vede fiul mort. Stiu toate astea.
Si totusi, cand ma gandesc la tatal meu care a apucat sa isi vada nepotii, care se bucura de ei, care uita de dureri de spate si alte asemenea si ii ia in brate de parca ar avea 30 de ani, nu 60, ma gandesc ca si tatal lui Andrei merita sa traiasca aceste bucurii.
Sunt spitalele pline de oameni bolnavi, poate veti spune. Stiu si asta. Stiu ca pana la urma asa merg lucrurile in lumea asta, vorba lui Vonnegut. Si totusi, pentru tatal meu si pentru tatii colegilor mei de la Zelist (unii dintre ei deja plecati) si pentru tatii vostri, pentru momentele in care eram copii si ne jucam cu ei, mi-as dori sa il ajutam pe tatal lui Andrei.

Ce puteti face?

1. Donatii. Pana la urma, din pacate salvarea unei vieti este mai probabila cand exista bani. Si pic cu pic se face strop.
Puteti dona atat prin intermediul Paypal, cat si in conturile deschise la Banca Transilvania. Detalii privind conturile disponibile gasiti aici.

2. Participati la licitatia organizata de prietenii lui Andrei, in data de 16 mai, incepand cu ora 19.00, in club Modern (Str. Mihai Eminescu 127).
Electric Brother pune muzica, trupa Freeze improvizeaza iar colegii, prietenii lui Andrei si prietenii prietenilor lor isi liciteaza abilitatile.
O sa vedeti psihoterapeuti celebri care vor sa gateasca, contabili care brodeaza, PR-iste care sustin grupuri de suport pentru mame imperfecte, activisti care crosetează fulare, manageri de proiect care vor tine cursuri de limba maghiara pentru doritori, jurnalisti celebri care va spala masina sau redactori care fac prajituri geniale.
3. Raspanditi mesajul (scris de voi, acesta sau textele de pe blogul creat de Andrei) pentru ca poate astfel si alte persoane (alti fii si fiice ce au si ei un tata la randul lor) vor putea sa ajute cu ceva.
Cam asta e tot. Si multe scuze daca mesajul v-a deranjat.
Multumesc mult,
Catalin
PS Si beti o bere/ceai/limonada cu tatii vostri. Sunt momente de care ne vom aminti toata viata.

APELURI de la Anda Murgu

We created this event because of the many debts that we have! The last 2 weeks were very hard because the car was broken and we had to spent around 2000 lei (450 euro) for reparation.

If anyone can donate at least a bit it would be of a great help for us and every sum counts. Also you you are from Bucharest and want to help with donations (food, medicine, deworms or anything else) you can contact us on Facebook: Anda Murgu, Alina Murgu or on our association page: https://www.facebook.com/pages/Suflete-Dragi-Kind-Souls-Association-Anda-Murgus-animals-rescue/488989471161471?fref=ts .

The debts that we need to cover are as following:
- around 250 euro every week for dogs food;
-the car still needs a piece that cost around 500 lei (115 euro) that needs to be changes urgently;
- a debt at Praxis Vet of 600 lei (140 euro) that needs to be payed next week;
- 100 euro must be given every week at Ortovet because we have about 1000 euro debt there;
- 500 euro debt at Radius Vet;
- more than 500 euro at Onevet;
- 150 euro every month for 5 dogs that we have in foster in Popesti.

Paypal - suflete.dragi@yahoo.com

Murgu Julieta Florinela - euro
RO13 BRDE441SV5238326 4410
SWIFT - BRDEROBU
BRD - sucursala Popesti Leordeni

Murgu Julieta Florinela - ron
RO34BRDE441SV37837694410
BRD - suc. Popesti Leordeni


 https://www.facebook.com/events/290222761112832/

With 35 euro/month you can be distance parent for Gopo. He is now in a private place and he need finnancial support ! Please, help Gopo until he will be adopted ! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151347372101662.1073741831.605241661&type=1

 With 35 euro/month you can be distance parent for Sibelius. He is now in a private place and he need finnancial support ! Please, help Sibelius until he will be adopted ! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151424497946662.1073741840.605241661&type=3

danique handmade boutique: 2 pufosi

danique handmade boutique: 2 pufosi: se apropie cu pasi repezi si urmatoarea editie a targului I Love Handmade , adica in weekend-ul viitor, pe 18-19 mai 2013, de la 10:00 pana...

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini