miercuri, 17 aprilie 2013

Coloritoria: Va invitam la un nou targ - Piata Taraneasca si Me...

Coloritoria: Va invitam la un nou targ - Piata Taraneasca si Me...: Piata Taraneasca si Mester(Esti)!  revin, in preajma sarbatorii Sfantului Gheorghe, purtatorul de biruinta, cu un nou  targ  in cu...

10 LEI PT CATEI


10 lei pentru catei - donatii pentru adapostul Sf. Francisc Toate detaliile necesare pentru inscriere sunt disponibile aici:
http://www.facebook.com/pages/10-lei-pentru-catei-donatii-pentru-adapostul-Sf-Francisc/222818324525626?id=222818324525626&sk=info

COLECTA DE HRANA PENTRU ANIMALELE DIN ADAPOSTUL SF.FRANCISC


Dragi prieteni,
Ziua colectei lunare de hrana pentru animalele adapostului SF.Francisc este SAMBATA, 20 APRILIE   intre orele 13.00 si 15.00 la iesirea de la metrou in statia IZVOR.
Avem mare nevoie de orice sprijin cat de mic pentru ca avem de hranit si ingrijit 300 de animale, 250 caini si 50 de pisici.
NU avem sponsor in tara, nimeni nu ne asigura lunar un minim de hrana, necesarul este de 2500 klg/luna pt caini si 100 kg/luna pentru pisici. 
Este aproape imposibil sa-i hranim cum se cuvine, asa ca orice ajutor din partea dvs. este foarte pretios.

Pe langa mancare de caini si pisici primim paine uscata/proaspata, orez, oase, mancare ramasa de la cantina sau restaurant, tot ceea ce se poate da de mancare la caini.
Deparazitante externe pentru catei, vitamine pentru cei bolnavi de demodecie, seringi, o cutie metalica in care sa tinem medicamentele.
Avem nevoie de oale/cratite/ galeti de apa pentru tarcuri, litiere pt pisici, nisip pentru pisici, un dulap vechi metalic (avem soricei de camp care rod tot..), mocheta veche, jucarii si mobilier de catarat pentru pisici...sai de plastic pentru gunoi si bonuri de benzina pentru masina noastra veche care face zilnic cate 100 km din adapost in oras si inapoi.
Pentru dl. Marian care nu are nicio sursa de venit, ii puteti dona mancare si bani.
 
Folosim acest prilej pentru a va multumi (niciodata multumirile nu sunt indeajuns pentru faptele bune) pentru tot ce ati facut pentru noi pana acum si pentru a va ruga sa ne faceti cunoscute actiunile si evenimentele prietenilor si cunostintelor dumneavoastra.

De aemenea, va invitam pe pagina noastra de Facebook, aici ne puteti cunoaste mai bine, puteti afla detalii legate de actiunile noastre, puteti vedea fotografii cu prietenii nostri precum si albumele celor oferiti spre adoptie.
http://www.facebook.com/AsociatiaSfFranciscdinAssisi?ref=hl
 
Va trimitem mai jos mesajul standard si va invitam cu toate cele 300 de inimoare sa ne vizitati sambata aceasta la Parcul Izvor pentru o vorba si un zambet.
In ultimele saptamani am continuat sa ne ocupam de sanatatea animalutelor, asa ca banii veniti din donatii au fost cheltuiti pe medicamente si tratamente.
Avem mare nevoie de hrana si speram sa primim ajutorul vostru sambata.
 
Cu drag,
Voluntarii Asociatiei Sf.Francisc pentru care semneaza,
Cristina Crisitescu
  
COLECTA DE HRANA PENTRU ANIMALELE DIN ADAPOSTUL SF.FRANCISC
CAND? SAMBATA 23 MARTIE 2013 INTRE ORELE 13.00 SI 15.00
UNDE? LA INTRAREA IN PARCUL IZVOR ( in fata intrarii statiei de metrou Izvor)
Asociatia noastra are in grija 250 de caini si 50 de pisici, toti salvati de pe strada si preluati in adapostul asociatiei. Aici au primit o sansa si conditii de supravietuire prin sacrificiul zilnic al fondatorului Marin Stefan. Fiecare zi este o lupta continua pentru a procura hrana necesara acestor suflete nevinovate, iarna a venit nu tocmai blanda, mancarea e din ce in ce mai putina si mai greu de procurat, asadar avem mare nevoie de ajutorul iubitorilor de animale prin participarea la colecta lunara de hrana.
De aceea, apelam la voi si luna aceasta. Sunteti singurii care puteti ajuta. Bobitele si painea pentru cei mari, conservele si orezul pentru cei mici, vor fi binevenite pentru aceste animale.Daca aveti cunostinte printre voi care au contact cu fabrici de paine, magazine, restaurant, cantine, nu ezitati sa ne sunati.
Daca nu puteti ajunge, puteti ajuta donand intr-unul din urmatoarele conturi:
ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR SF. FRANCISC
CIF 28955962
CONT RON : RO 20 BRDE 441 SV 9706 9084 410
CONT EURO : R0 42 BRDE 441 SV 4668 1994 410
SWIFT CODE: BRDEROBU -13 SEPTEMBRIE- BRANCH
pay pal : stefan.crc@gmail.com
Telefon contact : 0727 470 951/0723.22.82.06
CU UN GEST MIC POTI SALVA O VIATA! 
VA ASTEPTAM!
DACA NU PUTETI AJUNGE INSA DORITI SA AJUTATI, VA RUGAM SUNATI-NE SI VENIM NOI SA LUAM DE LA DVS CEEA CE DORITI SA DONATI.

Lumea Dinozaurilor Mega Image in Parcul Izvor

Sambata 20.04.2013 intre 9.30-17.00 groapa arheologilor, cursa dinozaurilor, magie, concert Smiley, pictura pe fata, schimb carti ...

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini