duminică, 24 februarie 2013

adrese pentru martisoare din Libertatea

Amelie breslo.ro
breslo.ro/shop/ancybijoux
bijuteriiania.ro
martisorart.blogspot.ro
circulmagic.blogspot.ro
breslo.ro/shop/saibh
dacartmontessori.ro - participa si la DAlles, au si decoratiuni, cutiute muzicale, maimutoi plus etc
breslo.ro/shop/raresucul
Foxylina breslo.ro
Famous Cupcake breslo.ro
MuresanRita breslo.ro
facebook.com/braceletslove

nahoot.blogspot.ro - absolut minunate, creatii din fimo nemaivazute atat de reusite incat par adevarate

All Fashions And Gossip: Fashion - Tory Burch spring-summer 2013 collection...

All Fashions And Gossip: Fashion - Tory Burch spring-summer 2013 collection...:  Three trends we love in the spring 2013 Tory Burch collection: tribal and ethnic motifs, the shorts and jacket outfits and the hair.

Circul Magic Shop: good morning, it's watch a cute cat video time!

Circul Magic Shop: good morning, it's watch a cute cat video time!

NU UITATI 2 MARTIE EVENIMENT CARITABIL RINGSTAR PET HOTEL

Sambata, 2 martie, editia cu nr. XVII a Save&Shop, Care&Give isi deschide portile!

Va asteptam cu drag, la Ringstar Pet Hotel, alaturi de prietenii dragi de la asociatiile ROBI, A Doua Sansa, GIA - Group Initiative for Animals, APAM Arad si Anda Murgu - Suflete Dragi.

Sute de hainute, pantofi, bijuterii, obiecte de decor, cosmetica, jucarii, accesorii vestimentare si alte lucrusoare frumoase, la preturi foarte, foarte mici (5-15 lei in medie) asteapta sa isi schimbe propietarii, in timp ce de banutii stransi din vanzarea lor vor beneficia direct catelusii si pisoii aflati in grija asociatiilor participante.

Cititi mai multe despre evenimentul nostru pe www.sscg.ro.

Va asteptam cu drag!

MARTISOARE DE LA ROBI IN BENEFICIUL CODITELOR DIN ADAPOST

Mai sunt cateva zile pana pe 1 Martie, asa ca venim in intampinarea dumneavoastra cu 2 modele de martisoare. Pretul unui martisor este de 5 lei, iar rezultatul costa in multe codite bucuroase.
Daca doriti sa achizitionati aceste martisoare, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la asociatia.robi@gmail.com cu numarul de bucati dorit si modelul, urmand sa stabilim o intalnire in Bucuresti pentru a va da martisoarele.
Speram sa fiti alaturi de blanosii Robi si in acesta primavera, care sa va aduca numai bucurii. (A.E)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.570364722974376.130939.100000025606721&type=1
 http://www.4animals.ro/

ANIMALUTE ADOPTABILE

Aki este un ciobanesc Malinois de aproximativ 2-3 ani (nu ii stim varsta exacta), gasit pe camp, in zona Tunari, intr-o conditie jalnica (scheletic, mort de foame, cu o sarma la gat pe post de zgarda si ingrozitor de speriat de oameni). A fost lovit de o masina si a avut piciorul drept din spate fracturat, urmeaza ca in curand sa i se scoata tija si sa fie sterilizat. De cand a fost gasit si pana acum, s-a recuperat din punct de vedere medical si emotional, a fost educat in casa, socializat cu alti caini (femele), vaccinat si deparazitat.
Aki este un catel timid, supus si bland, in mod vizibil intimidat de oameni (suspectam ca a fost batut in repetate randuri si tinut intr-un spatiu foarte stramt de fostul sau stapan), care are nevoie de spatii largi (merge in cerc intr-o curte mica, de exemplu), de un om cu experienta, timp si rabdare (cand devine exuberant are tendinta sa se loveasca de obiecte, colturi, oameni, etc). Nu stie sa mearga in lesa si nu se intelege bine (deocamdata) cu alti masculi.
Aki este oferit spre adoptie unui om care ii poate oferi toate acestea. De asemenea, daca nu il puteti adopta definitiv, dar il puteti ajuta cu cazarea temporara pana la adoptie, in conditiile descrise, l-ati ajuta foarte mult!
Contact: oana.dinu@gmail.com
Mai multe detalii despre procedura de adoptie: http://www.facebook.com/notes/adoptie-distanta/procedura-de-adoptie-in-romania/408692179149126


 Eu sunt Norocel si sunt un catel de numai o luna. Dupa cum puteti vedea in fotografii, sunt tare frumusel si vreau sa stiti despre mine ca sunt un puiut cu personalitate, plin de energie si foarte jucaus. Cred ca voi creste de talie medie spre mare si as fi bucuros de o curte unde sa alerg si sa fiu un vajnic aparator al casei, dar pentru ca sunt mic ma voi obisnui in orice casuta cu un stapan iubitor; Sunt deparazitat si mi se va asigura si primul vaccin. Am uitat sa va spun de ce ma cheama asa:am fost salvat dintr-un tomberon, si priviti-ma acum, ce chipes si frumos sunt !
As vrea ca toata viata numele Norocel sa mi se potriveasca, dar asta e imposibil fara ajutorul vostru.
Contact: damaschin.anca@yahoo.com (A.E)http://www.facebook.com/media/set/?set=a.570331806311001.130934.100000025606721&type=1


 http://macheamagrecu.ro/cine-o-adopta-pe-seli-3/

 Abandonat pe str Grivitei, la scara de bloc din spatele magazinului Domo, nu pare a avea mai mult de 2 luni. Va rog, redirectionati, poate se gaseste cineva care sa il adopte, macar temporar..http://www.facebook.com/Ileana.Secareanu

 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.613180525364782.154996.100000185218737&type=1
 CONTACT: catalina.gherghina@gmail.com

Moody e o pisica tanara, in varsta de aproximativ 2 ani, sterilizata, vaccinata si deparazitata.

Din ziua in care ne-am cunoscut a fost clar ca e o pisica cu personalitate: a intrat in camera de hotel, a hotarat ca ii place si ca ramane cu noi. :)

Cel mai probabil Moody a fost abandonata, ea fiind invatata cu viata de apartament.



 Blacky este o catelusa frumoasa si jucausa care s-a pripasit prin spatele blocului meu in martie/aprilie 2012. Era micuta(acum are aproape un an). Am hranit-o, iar cand a venit iarna i-am facut si cotet. Din pacate majoritatea vecinilor o urasc pt ca latra la straini dar si la vecinii care n-o iubesc. Pe noi, cei care o hranim si ne jucam cu ea, ne adora si este f blanda cu noi, dar cu ceilalti este ‘salbaticutza’, asa cum i-am zis eu. E o catelusa f jucausa si cu personalitate, nu oricine ii intra in gratii, dar daca ii arati prietenie si afectiune, pur si simplu te va adora, si tu la randul tau o vei adora. Va rog ajutati-ma sa ii gasesc un stapan pana nu e prea tarziu, pt ca unii vecini deja i-au pus gand rau. Multumesc! 0731770017, 0722567640 sau theena_z@yahoo.com http://www.facebook.com/diana.burciu.3

 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151434656722432.504887.677982431&type=1
pisicuta alba oarba http://www.facebook.com/andreeahuszar
 
 
Iubi este o fetita mica si afectuoasa. Are doar doua luni si jumatate, talie medie, este deparazitata intern si extern. Un biped fara suflet a abandonat-o intr-o padure, ca sa moara de frig si foame impreuna cu fratiorii sai.Din fericire, niste oameni buni i-au vazut si i-au salvat, iar acum Iubi este in siguranta, intr-un padoc din Otopeni, unde asteapta sa fie dorita intr-un camin adevarat. Contact: madalinacristea@ymail.com

CAMPANIE STERILIZARE CU RED PANDA 3 VET ORIGINAL PROJECT SI PRAXIS LIFE


Asociatia Red Panda Romania impreuna cu Dogs Adoption Netherland ofera sterilizari gratuite pentru cainii comunitari cu sau fara stapan. Sterilizarile se fac la cele doua cabinete partenere: 3vet Original Project si Praxis Vetlife. Campania include si o noapte de cazare post-operator gratuita pentru cateii de pe strada. Nu se asigura transportul. Programarea la unul din cele doua numere de telefon este obligatorie.

 http://www.facebook.com/RedPanda.Romania

APEL AJUTOR ANIMALUTE RANITE

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152541817310405.955265.525465404&type=1
Apelez la bunavointa iubitorilor de animale care cred ca pot ajuta un caz social al unei cateluse ciobanesc german.
Faptele sunt urmatoarele:
-acum ceva timp, un frumos animal, catelusa lup, aproximata la o varsta de 3 anisori, a fost gasita de o persoana binevoitoare, legata de un copac cu o sarma, in mijlocul campului. Norocul lupitzei s-a numit Lusiana Cornei, ce a recuperat-o si a pus-o pe picioare dupa multe eforturi, ulterior un alt iubitor de animale angajandu-se sa aiba grija de animalut, avand in vedere si perimetrul din jurul casei ce-i confera catelusei numita Tessa spatiul mai mult decat util de manifestare. Caracterul jovial, empatic, cheful de viata ce de multe ori ti-l insufla si tie au facut-o pe aceasta lupitza sa se intremeze si sa se adapteze complet la noul mediu ambiant, in conjunctura afectiunii neconditionate cu care a fost intampinata. Asta pana in ziua de sambata a saptamanii trecute, atunci cand obisnuita sesiune de atentionare din partea cainelui, care anunta batand cu labuta in geamul ferestrei cum ca a sosit ora tainului zilnic, a disparut din program! Tessa devenise apatica, refuzand orice mancare, iar curtea indica multe semne de voma din partea ei. A doua zi dimineata, duminca, a fost transportata la o policlinica, unde rezultatele consultului si ale ecografiei nu au relevat nimic
suspect, parametrii generali fiind normali. Abia marti dupa-amiaza, dupa alte sesiuni de radiografii cu bariu ce indicau un blocaj in partea de jos a intestinului, a fost operata, diagnosticul fiind unul alarmant: necroza a intestinului subtire in 3 locuri, cauzata de un corp strain, dovedit a fi o bucata dintr-o jucarie de cauciuc pentru caini uzuala in comert, intepenita pe traiect. I-a fost amputat mai bine de jumatate de metru din intestin, in prezent aflandu-se la aceeasi policlinica, cu drena in cavitatea abdominala, refacerea decurgand anevoios, dar pronosticurile sunt favorabile. Catelusa se afla la o clinica din Strada Mihail Sebastian, nr. 211C, Sector 5, iar cine considera ca poate ajuta, material sau de orice alta natura (inclusiv mancarea dietetica speciala este binevenita!) aceasta situatie delicata ce a implicat si implica cheltuieli de ordinul mai multor sute de euro (analize, ecografie, radiografii, anestezie, interventie chirurgicala, tratament post-operatoriu, perfuzii, gazduire, dieta etc.) este binevenit in a lua legatura sau cu Nicu Badescu (telefon: 0724968706) si Lusiana Cornei (telefon: 0721223371, e-mail: lusy_1976@yahoo.com), ce se ocupa efectiv de situatie, dar cu puteri financiare ce devin la un moment dat limitate. Contactul clinicii Biovet este urmatorul telefon: 021/4100226, Dr. Bobe Georgian


http://www.facebook.com/media/set/?set=a.455377651200586.102374.376586535746365&type=1
www.4animals.ro
Conatct : asociatia.robi@gmail.com

Bozo, motanelul din acest album a avut nesansa sa nimereasca sub rotile unei masini. In urma impactului s-a ales cu rani serioase si greu de vindecat. Azi a fost operat de dr. Aurora Sasu care incearca sa-i salveze labuta strivita . Refacerea labutei va dura foarte mult si vom avea nevoie de ajutor constand in cazare temporara din partea cuiva care locuieste in zona Halei Traian /Foisorul de Foc, deoarece motanelul va trebui dus zilnic la bandajat la City Vet. Daca ne puteti ajuta va rugam sa ne contactati la asociatia.robi@gmail.com.
Va reamintim de asemenea conturile in care puteti dona daca doriti sa-i ajutati pe micutii gasiti in situatii limita.
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro )
Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam.
(MC)


ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini