duminică, 3 noiembrie 2013

in atentia adoptatorilor

or fi EUTANASITAI daca nu sunt ADOPTATI LA DISTANTA! Adoptati si distribuiti!!!

In adaposturile sectorului II de la Butimanu si Cernica sunt peste 800 de caini, majoritatea sunt catei abandonati de stapani, unii adusi chiar de acestia la adapost, unii sunt educati, foarte metisati sau rase pure, si 650 dintre ei vor fi eutanasiati daca nu sunt adoptati la distanta, nu pentru ca oamenii de acolo vor ci pt ca asa a hotarat statul roman, si este adapost de stat! SUnt catei cu mari sanse de adoptie, mai au nevoie de timp ca sa poata ajunge la familii iubitoare!

Pot fi vizitati fara frica de traume, sunt ingrijiti,hraniti, vaccinati, sterilizati, microcipati, ingrijiti de oameni care iubesc animalele,sunt doar tristi ca le-a fost luata iubirea omului! Inca 650 de catei va asteapta sa ii adoptati la distanta pentru a nu fi eutanasiati!
EU am fost acolo inca de acum o luna si am adoptat 9 catei la distanta! Azi am mai adoptat unu, total 10! I-as adopta pe toti dar efectiv nu am cum, sunt doar 77 lei/luna pentru o viata!!!

Au nevoie de adoptie la distanta pentru a nu fi eutanasiati. Cu 77 lei pe luna ii puteti salva pana gasiti un adoptator definitv care sa ii duca acasa. Daca nu aveti posibilitatea de a plati 77 lei/luna atunci puteti fi 2 care sa adoptati un singur catel!

Pentru adoptie sunati pe dna doctor director al adapostului Cecilia Nicolicescu 0726761830 - va raspunde si va da detalii inclusiv in week end! Daca ajuta cu ceva si simtiti nevoia ma puteti suna si pe mine la 0737094705.
Primiti contractul pe eamil, faceti plata prin banca, este foarte simplu, lipsa timpului nu este o scuza!

Comuna Butimanu este foarte aproape de Bucuresti, dupa Buftea si Crevedia. Cernica stie toata lumea unde este! Daca nu va puteti deplasa puteti primi poze pe email de la birouri sa va alegeti catelul. Daca nu aveti timp sa alegeti din poze adoptati oricare catel si mergeti apoi sa il vedeti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini