miercuri, 20 noiembrie 2013

de la PETVILLE

Bratari prin care puteti arata ca sustineti adoptia animalelor fara stapan. 30% din vanzarea lor vor fi alocati diverselor cazuri care necesita ajutor urgent.

Muncim inca cu drag si spor la variantele din materiale alternative sau ecologice pentru bratarele: materiale cauciucate, fetru, piele ecologica. Revenim maine cu poze si detalii. Somn usor voua si pufosilor vostri patrupezi.

Breloc aspect antichizat lucrat manual, gravura laser. Pret 17ron. Sustineti adoptia animalelor iar 25% din vanzarile acestor produse ajung la un adapost deosebit. Mai multe detalii in curand.

cateva mini brelocuri plus un suport pentru pahare. In curand preturi iar dupa-amiaza vor fi gata si primele comenzi!

In curand: bratara imitatie din piele de sarpe pentru clientii nostri "wild at heart". 17ron.

Soon: for our wild at heart customers, faux snake skin leather bracelet. 17ron.



Dragii nostri, avem o intrebare: ati prefera pentru comenzile din afara Bucurestiului, avand in vedere ca transportul pentru o bratara este de 7ron daca o trimitem ca si colet cu plata ramburs, sa trimitem in plic normal? Bratarile sunt subtirele si, puse intr-un plic rezistent nu ar trebui sa intampine niciun fel de probleme. Asta ar insemna ca voi mai achitati doar timbrele si va oferim contul firmei in care puteti depune direct banutii. V-ar scuti si de la un drum la posta. Spuneti-ne cum vi se pare. Daca nu, ramanem la varianta colet. Am zis doar sa oferim cat mai multe variante si cat mai avantajoase. O zi frumoasa si pufoasa.

SA NE CUNOASTEM:
Dragii Mosului, vin Sarbatorile, vine frigul. Datorita faptului ca anul trecut a avut asa succes paginuta noastra modesta, am decis sa o luam si anul acesta de la capat. Am reusit sa strangem aproximativ 1000 ron si cativa ...saci de papica. Mosul este de fapt un cuplu care, ajutat de alti spiridusi, a reusit sa aduca anul trecut un pic de bucurie si patrupezilor fara stapan. Anul acesta au nevoie mai mult ca oricand de noi, cazurile sunt si mai multe. Oricine poate sa doneze mancare, orice fel de mancare, o patura, 1leu, orice este binevenit. Ne lasati aici un mesaj, stabilim o intalnire si noi ridicam ce oferiti si ducem mai departe la totoshi. In tot acest timp va tinem la curent aici cu ce cumparam, unde ajung produsele, bonuri acolo unde este cazul. Va pupam si va rugam sa ne ajutati sa le oferim si lor un strop din lumina Craciunului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini