joi, 14 noiembrie 2013

apel A 2 A SANSA VOLUNTARIAT + DONATII + REPARATII + CURATENIE + CONSTRUCTIE

Apel catre voluntari: MOBILIZARE GENERALA WEEK-ENDUL ACESTA!

In adapostul de caini al Asociatiei A Doua Sansa se afla, momentan, aproximativ 180 de catei. Un grup restrans de voluntari incearca din rasputeri sa le ofere acestora o viata cat mai buna, in contextul dat. Cei mai norocosi dintre ei sunt adoptati si duc o ...viata minunata, in mijlocul unor familii care ii iubesc si ii alinta, facandu-i sa uite de viata in adapost sau de faptul ca au fost alungati, batuti, loviti de masini sau aruncati pe camp in saci de rafie, cand abia s-au nascut, intr-o tara lipsita de omenie si morala.
Sa manageriezi un astfel de adapost nu este nici usor si nici ieftin, asa ca orice ajutor este bine-venit, indiferent de faptul ca este in bani, in mancare de catei, in materiale de constructie sau in forta de munca.
Tocmai de aceea facem un apel catre toti iubitorii de animale si nu numai, in speranta ca vom primi ajutor pentru a trece cu bine de iarna care este pe drum.

Week-endul acesta avem nevoie de voluntari, care sa ne ajute sa inlocuim cotetele vechi si stricate cu unele noi, sa reparam altele, sa punem paie in custi, pentru a-i proteja de frig pe rezidentii nostri cu patru picioare, sa facem diverse alte reparatii si intariri prin adapost.
In plus, avem nevoie de materiale, de la plasa de sarma la stalpi de metal (pentru a inconjura adapostul cu gard) si multe alte nimicuri, lucruri care va prisosesc prin casa sau care zac nefolosite prin depozitele firmelor in care lucrati: cateva rafturi (de lemn, de pal, de OSB, de metal) sau dulapioare de perete, pentru a le pune pe peretii cabanei, pe care sa depozitam diverse lucruri si care sa fie, astfel, la adapost de ''furia'' cateilor care stau acolo; console cu care sa prindem aceste rafturi; placi de OSB si de polistiren cu care sa captusim peretii cabanei, pentru a o putea folosi ca adapost pentru cateii mici sau bolnavi, in timpul iernii; cateva placi de gresie sau faianta si adezivul aferent pentru a inlocui placile sparte etc.
De asemenea, ne mai puteti ajuta cu bureti de vase din sarma, utili pentru a spala galetile de apa si castroanele de mancare; manusi de unica folosinta; galeti de plastic (atat obisnuite, cat si din cele negre, folosite in constructie); farase (de preferat de metal, pentru a face curat in tarcuri); mopuri si carpe de sters pe jos etc. Ne-ar prinde bine cineva mai tehnic din fire, cu bormasina, pentru a ne ajuta sa punem rafturile.

Cine poate da o mana de ajutor este rugat sa sune la 0751.29.18.05- Raluca, pentru mai multe informatii.

Va multumim si va asteptam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini