sâmbătă, 26 octombrie 2013

Ralf despre Mihailesti

Ralf Journal:
"Ieri am fost la lagarul de exterminare de la Mihailesti, impreuna cu sotia si o prietena..pt a lua inapoi un caine ridicat de hingheri luni din Buc.Iar pt cei care inca nu stiu mare lucru despre acel asa zis adapost...simt nevoia sa le impartasesc experienta noastra de ieri...
In primul rand - Nu exista nici un fel de indicator nicaieri spre acest adapost, deci daca vreti sa salvati un caine de acolo, va trebui sa va ghidati fie dupa instict fie intreband.
- ca sa ajungi la aceasta mizerie de asa zis adapost .dupa intrarea in localitatea Mihailesti (care este dupa Cornetul) tineti pe drumul priniciapal E85 (daca nu ma insel) si exact in apropierea placutei cu iesirea din Mihailesti pe dreapta se va face un drum cu indicator spre un club de echitatie..Country Club veti avea pe dreapta pe coltul acelei strazi vreo 2 depozite de materiale de constructii...mergeti pe acea strada pana aproape de capat...apoi in dreapta pe un drum de pamant ocolind un gard de boltari.....tineti drumul care o sa va duga la o intrare cu o usa de tabla ca intr-un grajd...veti ajuzi cu siguranta plansetele, latraturile si strigatele de durere a sute de caini....Inarmati va cu multa rabadare si rugati va la Dumnezeu inainte sa va dea puterea sa rezistati in fata si inauntru unui LAGAR NAZIST! Ieri erau inauntru atat in cele 2 hale acoperite cat si afara...undeva la 1000 de caini...spre adoptie insa doar cativa zeci....De ce? Pt ca restul Citez...Nu erau inca pregatiti spre a fi adoptati....ce inseamna? ca Nu erau microcipati, castrati etc....Degeaba veti insista sa i luati Nu aveti cu cine discuta...se merge pe principiu lasati un nr de tel si va sunam noi...NU am capacitate sa pot Intelege De ce pt acei oameni care stau cu orele asteptand sa salveze un suflet...NU exista - macar o minima triere a cainilor care sunt adusi de hingheri..Cei care pot fi aoptati intr-un loc, cei care urmeaza sa fie adoptati separat etc...TOTI CAINII SUNT TINUTI PRECUM EVREII IN LAGARELE NAZISTE IN CONDITII GREU DE IMAGINAT!
-PUSI LA GRAMADA..CASTRATI CU CEI CARE NU ERAU , BOLNAVI SAU RANITI CU CEI CARE PAREAU CAT DE CAT OK...PUSI CATE 2 SI CHIAR 3 IN CUSTI DE 1M PE 1M!!!!!! Aveau loc doar sa se intoarca....SI ACESTI CAINI POT STA ASA CU SAPTAMINLE SI POATE SI MAI MULT.....NICI UNUL DINTRE CAINI NU AVEA APA, F PUTINI AVEAU MANCARE SI CA INTR-UN FILM DE GROAZA MANCAREA NU ERA IN INTERIOR CI IN AFARA CUSTII ...PUTAND MANCA DOAR CEI CARE ERAU F MICI SI LE INCAPEA BOTUL PRIN GRATII.

personal am vazut caini loviti, sau cu probleme medicale..CARE NU PRIMEAU NICI UN FEL DE ATENTIE NICI MACAR NU VB DE INGRIJIRE.

eXACT CA INTR-UN LAGAR NAZIST...Dar sa revenim Cainele pe care il cautam am reusit intr-un final sa gasim intr-o cusca afara...DAr surpriza NU am avut voie sa l luam ...indiferent de declaratiile sau angajamentele dispuse sa ni le asumam...Pt ca nu era cica castrat si identificat de catre asa zisul personal veterinar din incinta in frunte cu maimuta cu barba desi spune domnul director si specialist veterinar..de la Mihailesti. Urmand ca prietena noastra sa fie contactata telefonic...candva...

Pt ca nu am vrut sa nu plecam fara sa salvam macar un suflet l - am luat pe Norocel...asa cum saracul l am botezatin masina. Voi pune poze la acest post peste scurt timp...Un caine TRUMATIZAT COMPLET si a carui recuperare alaturi de noi consider ca va dura minim 6 -8 luni...Un caine care TREMURA CAND VEDE UN OM!!! Un caine pe CARE, CAND L AM LUAT FACEA PIPI PE EL DE FRICA, UN CAINE CARE NU MAI VEDE CU UN OCHI, UN CAINE CARE DIN PUNCT DE VEDERE PSIHIC ESTE LA PAMANT IN CEEA CE PRIVESTE INCREDEREA IN OAMENI, UN CAINE CARE ZACEA SI TREMURA INTR o BOXA cand se apropia cineva de el Murdar si PLIN DE PISAT SI FECALE ! UN CAINE PT CARE CEI DE LA MIHAILESTI SUSTIN CA A PRIMIT TOATA ATENTIA ...probabil stim noi f bine CE FEL DE ATENTIE...SI CARE EL SUNT ZECI!

Un alt fapt INFECT este modul in care Acesti caini sunt scosi din LAGAR si adusi persoanelor care il adopta ...si ii asteapta afara...CU ARCANUL efectiv trasi pe jos...Astfel incat TRAUMA SA FIE PERFECTA!!!

Norocel a fost SCOS DE MINE DIN INTERIOR DUPA CE AM FOST LA UN PAS sa mi PIERD MINTILE IERI:..Un CAine Traumatizat SCOS Insa insa in LESA de catre mine pe Propriile PICIOARE......SI ARATANDU LE ACELOR MAIMUTE INFECTE ca Orice CAINE MERITA O SANSA SA fie TRATAT Cu atentie DRAGOSTE SI MULTA RABDARE!...
NU EXISTA CAINE AGRESIV EXISTA DOAR CAINI TRAUMATIZATI !

SINCER SINGURA SOLUTIE PT ACESTE - ASA ZISE ADAPOSTURI - cum este cel de la Mihailesti probabil la fel si in ODaii si Palady este SA FIE STERSE DE PE FATA PAMANTULUI DEFINITIV SI CAT MAI REPEDE!!! NU SUNT ADAPOSTURI CI LAGARE DE EXTERMINARE FIZICA SI PSIHICA PT MII DE SUFLETE NEVINOVATE!!! voi reveni cu poze cu NOrocel...CARE VA RAMANE ALATURI DE NOI si de restul de 11 CAINI din curtea noastra....Dumnezeu spune sa Iertam pacatele Semeniilor Nostrii EU II SPUN LUI DUMNEZEU ca NU EXISTA IERTARE IN VIATA ASTA PT EXCREMENTE CA ACESTIA! Trebuie sa dispara cat mai repede de fata pamantului alaturi de lagarele lor!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini