sâmbătă, 26 octombrie 2013

pentru autori ...interesati sa publice carti ...

Cat de uşor poţi publica o carte la Self Publishing?

Dacă ai scris o carte, ai făcut ceea ce era mai greu. Self Publishing te va ajuta sa o vezi publicată, tipărită şi pe raftul librăriilor, aşteptându-şi cititorii.

În primul rând, dacă ai cunoştinţe de Word, folosind unul din formatele Self îţi poţi pagina cartea singur. După ce ţi-ai paginat cartea şi te-ai asigurat că nu are greşeli, poţi spune că interiorul e gata de tipar. Evident, pentru a o publica ai nevoie de un ISBN, dar pe acesta ţi-l putem furniza noi.

Urmează coperta. Pe aceasta o poţi face tu sau o putem face noi. Dacă eşti la prima ta carte, chiar ai nevoie de o copertă care să atragă atenţia şi să-ţi diferenţieze titlul de miile de cărţi din rafturile librăriilor. Şi, îţi place sau nu, cititorii pot judeca o carte şi după coperta ei.

Având gata interiorul şi coperta, urmează tiparul. La Self, preţurile de tipar sunt cât se poate de mici. Iar un tiraj minim, de doar 50 de exemplare, te va costa în jur de 250 lei.

Odată tipărită cartea, îi stabileşti preţul de vânzare şi o promovezi pentru a o vinde. Evident, nu vei face acest efort singur, te vom ajuta şi noi.

La fiecare exemplar vândut, vei câştiga drepturi de autor de până la 70% din preţul unitar al cărţii. Dacă spre exemplu cartea ta are un preţ de vânzare de 35 de lei, la fiecare exemplar vândut vei încasa până la 22,47 lei.

Eşti hotărât să publici? Scrie-ne despre proiectul tău editorial pe office@self-publishing.ro Şi cartea ta se poate afla în rafturile librărilor în 30 de zile şi mai puţin.

Ai publicat deja o carte şi doreşti să o distribui prin intermediul Self? Scrie-ne despre cartea ta pe adresa distributie@self-publishing.ro

Dacă ţi se pare util acest post, dă-i un Like.

Mulţumim, Echipa Self.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini