vineri, 11 octombrie 2013

APEL

Totul a inceput in aprilie 2012, cand m-am mutat in cartierul Pajura. Aici am dat de 4 caini: Ochiosu`, Negruta, Gemela si Gemelu`. Totul a decurs minunat pana anul acesta (2013) inainte de Sarbatorile de Paste, cand au venit hingherii si au reusit sa-l prinda pe Ochiosu si Negruta. Dupa 10 zile de stat in „lagarul” de pe Sos.Odaii, Negruta a fost eliberata si Ochiosu` a fost adoptat de o vecina si dus la curte pe langa Bucuresti. In luna august 2013, au venit din nou hingherii si au reusit sa il prinda pe ...Gemelu`. Gemela a fost impuscata si ea, dar a reusit totusi sa fuga. Din cauza nebuniei care a inceput cu noua lege a eutanasierii si a amenzilor care sa vor da in cazul in care adopti un caine si il lasi iar pe strada, Gemelul nu a mai fost scos de acolo (imi este frica sa sun, sa nu aflu ca a fost omorat).
In prezent, pentru a evita uciderea cainilor, ne-am unit fortele cativa vecini si intr-un loc sigur, a fost construit un tarc, impartit in doua, unde intr-o parte a fost bagata Gemela si Negruta si in cealalta parte cei 3 frati si mama lor (acesti 4 caini erau din parculetul din spatele blocului, care erau tot in grija noastra si chiar a mamelor cu copii!!!).
Ceea ce ne dorim in continuare si nu putem fara ajutorul vostru, este sa imbracam tarcul contra vantului, ploii, zapezii. In momentul de fata, ii ploua, dorm pe pamantul ud si au improvizate niste custi care nu vor rezista prea mult. De asemenea, luna viitoare vor trebui deparazitati si vaccinati. Mancarea costa si ea destul de mult, fiind vorba de 6 caini de talie mare, adulti.
Cainii au si un paznic...din pacate...spun din pacate, pentru ca nu ar trebui sa existe astfel de cazuri...dar in Romania sunt la tot pasul. Nea Costica, care doarme pe strazi, a fost omul de baza in constructia tarcului si si-a mutat „resedinta” in tarcul cainilor. Au grija unii de altii, le ofera o mangaiere cainilor si protectie in cazul in care cineva „nepotrivit” ar trece pe acolo. Din fondurile care speram sa le strangem, il vom ajuta si pe Nea Costica, care trebuie si el sa supravietuiasca – din pacate – alaturi de caini. Statul nu il poate ajuta, nu are pensie si in caminele sociale CICA nu sunt locuri.
Pentru cei care doresc, din putinul fiecaruia, sa ma ajute sa pot aveam grija de un om si 6 caini (bani, mancare, materiale), imi puteti lasa mesaje sau puteti vira direct in contul cu datele: Negulescu Andreea, IBAN: RO64 INGB 0000 9999 0026 2338, ING BANK, adresa bancii: Bd. Ghe.Sincai nr.2, sect.4, Bucuresti, Romania, SWIFT: INGBROBU, COD BIC: 606410008

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini