joi, 19 septembrie 2013

de la DOGTOWN

Pentru ca lucrurile sa fie clare, este bime de stiut ca in Dogtown cateii ajung in 3 feluri:
1. Adoptati de noi in nume propriu din adaposturile primariilor (caini care au nevoie de grija si promovare).
2. Caini adusi pe baza colaborarii cu alte ONGuri (cum este cazul Cristinei Topescu).
3. Caini de la persoanele fizice NUMAI in limita locurilor disponibile (fiind autorizati din absolut toate punctele de vedere, nu ne permitem sa coboram standardul de bunastare al fiecarui caine si sa ii inghesuim sau sa facem rabat de la calitatea serviciilor, oricat de pretentios pare ca suna asta).
Persoanele fizice pot aduce asadar caini in 3 feluri, la randul lor:
1. Contra cost (adoptie la distanta) pentru 100 ron/luna care includ cazare, hrana, scheme vaccinuri, sterilizari, pasaport etc. Platile se fac prin OP sau cu chitanta de incasare si se incheie un contract legal. Pentru a evita situatiile neplacute intalnite deja, in care o persoana aduce unul sau mai multi catei si dupa prima luna nu mai achita intretinerea lor (de fapt o parte din costurile reale), dupa 60 de zile in care nu a achitat din motive nejustificate, catelul este considerat abandonat si predat in bazele ASPA de unde adoptam alt caine care merita o sansa (locul nu ramane gol). Coordonatele persoanei care a abandonat cainele in Dogtown vor fi transmise autoritatilor.
2. Daca cineva nu isi permite sa achite aceasta suma lunara ne poate ajuta (in schimbul gazduirii cainelui si a intregului pachet) cu promovare pe internet, traduceri in engleza, socializare cu cateii si invatat sa mearga in lesa etc. (nu curatenie si munca fizica, avem pentru asta personal angajat cu carte de munca si asigurare medicala). De asemenea, ne poate sprijini in celelalte proiecte sociale ale asociatiei (sa faca fotografii, sa citeasca copiilor defavorizati, sa tina cursuri, sa vina voluntar la actiuni etc.). Deci orice fel de de sprijin este incurajat, pentru a gasi o formula de colaborare.
3. Daca nici asa nu poate, persoana interesata poate gasi o familie pentru unul din cateii deja pregatiti pt adoptie in Dogtown si aduce altul GRATUIT in loc, care va intra in acelasi program de sanatate si pregatire. Practic ajuta astfel doi caini odata!
Adica sunt toate variantele posibile de colaborare, pentru toate categoriile.
Mai mult, oricine adopta un catel, il ia sanatos, vaccinat, sterilizat, deparazitat, microcipat, cu pasaport international (oferite cu sprijinul Marcovet) cu mancare pt 10 zile sa treaca treptat la alta dieta, cu zgarda, lesa, bol de mancare (cu sprijinul Royal Canin), saci menajeri sa stranga in urma plimbarilor pe strada, si cu un curs de dresaj de 2 luni de zile oferit gratuit de Ringstar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini