marți, 24 septembrie 2013

28.09.2013 ZIUA EUROPEANA A LIMBILOR LA CARTURESTI

ZIUA EUROPEANĂ A LIMBILOR – LINGUA FEST 2013
28 septembrie 2013, 11.00 – 17.00, Grădina Verona – în incinta librăriei Cărturești
(str. Arthur Verona 13-15, Sector 1, București)
Ziua Europeană a Limbilor adună anual, pe 26 septembrie, milioane de oameni în toată Europa. Începând cu anul 2001, se organizează evenimente care au scopul de a sensibiliza publicul față de plurilingvism în Europa, de a cultiva diversitatea culturală și lingvistică și de a încuraja învățarea limbilor străine de către toți europenii, la școală și în afara acesteia.
Pe 26 septembrie, Reprezentanța Comisiei Europene din București va găzdui ceremonia de acordare a Certificatelor lingvistice europene și Cafeneaua literară cu tema « Cetățenia europeană și dialogul intercultural ».
Institutele culturale și reprezentanțele diplomatice membre ale Clusterului local EUNIC vor organiza pe data de 28 septembrie, de la 11.00 la 17.00, la Grădina Verona, cursuri de limbi europene, jocuri și concursuri cu premii atractive și își vor prezenta activitățile la standurile proprii.
Delegația Valonia-Bruxelles va organiza un mini-curs de limba franceză în intervalul orar 14.30-15.00 în librăria Cărturești, jocuri lingvistice și va oferi la standul său informații despre Valonia-Bruxelles și oferta culturală, educativă, turistică și gastronomică.
Vă invităm să petrecem pe data de 28 septembrie o zi plină de activități și de diversitate europeană !
Programul evenimentului : www.facebook.com/ZiuaLimbilorBucuresti
Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați: Gabriela Dobre, gabrielawbb@rdsmail.ro și tel.: 021 314 06 65.
LA JOURNEE EUROPEENNE DES LANGUES – LINGUA FEST 2013
le 28 septembre 2013, de 11h à 17h, à la librairie Cărturești – jardin Verona
(13-15 rue Arthur Verona, Sector 1, Bucarest)
La Journée Européenne des Langues rassemble annuellement, le 26 septembre, des millions de gens dans toute l’Europe. A partir de 2001, on organise un peu partout des événements dans le but de sensibiliser le public au plurilinguisme en Europe, de cultiver la diversité culturelle et linguistique et d’encourager l’apprentissage des langues étrangères par tous les Européens, à l’école et en dehors de l’école.
Le 26 septembre, la Représentation de la Commission Européenne de Bucarest accueillera la cérémonie de remise des Certificats linguistiques européens et le Café littéraire avec le thème « La citoyenneté européenne et le dialogue interculturel ».
Les Instituts culturels et les représentations diplomatiques membres du Cluster local EUNIC organiseront le 28 septembre, de 11h à 17h, au Jardin Verona, des cours de langues européennes, des jeux et des concours avec des prix attirants et présenteront leurs activités sur leurs stands.
La Délégation Wallonie-Bruxelles organisera un mini-cours de langue française de 14h30 à 15h00 dans la librairie Cărturești, des jeux linguistiques et offrira sur son stand des informations sur Wallonie-Bruxelles et son offre culturelle, éducative, touristique et gastronomique.
Chaleureuse invitation à tous pour passer ensemble une journée remplie d’activités et de diversité européenne !
Le programme de l’événement : www.facebook.com/ZiuaLimbilorBucuresti
Plus d’information : Gabriela Dobre, Délégation Wallonie-Bruxelles, gabrielawbb@rdsmail.ro et tél.: +40 21 314 06 65.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini