sâmbătă, 29 iunie 2013

tabara Dogtown

Astazi am inaugurat oficial si Tabara de Vara de la Dogtown!
Prietenii nostri de la Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania (A.C.T.O.R.),au purtat primii 20 de copii din Bucuresti si din comunitatea locala (Uzunu, Calugareni) intr-o calatorie imaginara prin tari ca Austria, Macedonia si Italia. Au invatat jocuri specifice acestor tari, au ascultat povesti, astfel informandu-se despre cultura acestora. Teatrul de umbre a dat nastere imaginatiei fiecaruia dintre ei, urmand apoi sa modeleze din coca unul din personajele puse in scena.
Tabara de Vara de la Dogtown organizata de Asociatia Portico si A.C.T.O.R. va functiona pana in septembrie.
Inscrierile gratuie pentru seria din 12 iulie se fac la email:contact@asociatiaportico.co, in limita locurilor disponibile.
A.C.T.O.R. este o organizatie nonprofit numai de voluntari,care are urmatoarea viziune: O societate in care exista o comunicare eficienta este cu siguranta societatea pe care o visam cu totii. Ca urmare, misiunea pe care si-a propus-o este aceea de a oferi beneficiarilor sai (copii si tineri) instrumentele care sa-i ajute sa-si comunice celor din jur ideile si sentimentele, astfel incat sa le creasca increderea in propriile puteri si sa-si gaseasca locul in comunitate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini