vineri, 7 iunie 2013

recital pian 8 iunie

RECITAL DE PIAN SUSȚINUT DE OLIVIER DE SPIEGELEIR
LA ATENEUL ROMÂN DIN BUCUREȘTI
8 iunie, ora 19.00, Sala Mare
 
Pianistul belgian francofon Olivier De Spiegeleir continuă seria frumoaselor colaborări cu Filarmonicile din România. După concertele susținute la Sibiu în 2010 și la Craiova, Râmnicu-Vâlcea și Pitești în 2011, Olivier De Spiegeleir va susține un recital de pian la Sala Mare a Ateneului Român din București sâmbătă, 8 iunie, la ora 19.00.
Programul concertului : Ludwig van Beethoven, Sonata op. 2 nr. 1, 11 Bagatele, op. 119, Variaţiuni pe o temă de Diabelli, op. 120.
Olivier De Spiegeleir a studiat la Bruxelles, Louvain-la-Neuve și la Paris și este astăzi unul dintre pianiștii belgieni francofoni recunoscuți. S-a specializat în « recitaluri comentate », ceea ce face să fie solicitat în toată lumea și să se bucure de un mare succes.
A susținut concerte alături de mari orchestre și a participat la numeroase festivaluri din Belgia, Franța, Italia, S.U.A. A înregistrat până în prezent șapte CD-uri, dintre care trei cu muzica lui Beethoven.
Mai multe informații despre Olivier De Spiegeleir : www.despiegeleir.net
Programul Ateneului Român și informații despre bilete : http://fge.org.ro
 
Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați: Gabriela Dobre, gabrielawbb@rdsmail.ro și tel.: 021 314 06 65.
 
L’ATHENEE ROUMAIN DE BUCAREST
le 8 juin, à 19h00, la Grande Salle
 
Le pianiste belge francophone Olivier De Spiegeleir poursuit ses belles collaborations avec les Philharmonies de Roumanie. Après les concerts de Sibiu en 2010 et de Craiova, Ramnicu-Valcea et Pitesti en 2011, Olivier De Spiegeleir se produira en récital de piano solo à la Grande Salle de l’Athénée Roumain de Bucarest le samedi 8 juin, à 19h00.
 
Au programme du concert : Ludwig van Beethoven, Sonate opus 2/1, 11 Bagatelles opus 119, 33 Variations "Diabelli" opus 120.
 
Olivier De Spiegeleir a été formé à Bruxelles, à Louvain-la-Neuve et à Paris et est aujourd’hui un des pianistes belges francophones reconnus. Il s’est fait une spécialité des « récitals commentés » qui l’ont mené dans le monde entier et ont eu un succès unanime auprès du public.
 
Il s’est produit avec de grands orchestres et a participé à de nombreux festivals en Belgique, France, Italie et Etats-Unis. Il a enregistré sept CDs à ce jour, dont trois consacrés à l’œuvre de Beethoven.
 
Plus d’information sur Olivier De Spiegeleir : www.despiegeleir.net
Le programme de l’Athénée Roumain et information sur les billets : http://fge.org.ro
 
Plus d’information : Gabriela Dobre, Délégation Wallonie-Bruxelles, gabrielawbb@rdsmail.ro et tél.: +40 21 314 06 65.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini