luni, 24 iunie 2013

HELP LINDA! CATELUSA BATRANA DE LA USA UNUI BLOC ...

LINDA este o catea maidaneza, blanda si cuminte care sta pe strada la usa unui bloc, are 7 ani si este ingrijita tot de 7 ani de o doamna inimoasa, dar suferinda si cu posibilitati materiale f reduse.
In iarna lui 2011, in februarie,s-a speriat de un tigan care vroia s-o bata, a vrut sa sara un gard care inconjoara gradina blocului, stiti gardurile ucigase puse de primarie care nu au marginea asigurata cu o banda si in acare multi caini si copii au fost raniti?! (si unul din cainii mei era sa moara infipt in gard)
LIDA a ramas infipta in gard, sfasindu-si coapsa, burta si laba din spate. A suferit cumplit si a trecut prin mai multe operatii, s-a recuperat greu si a ramas cuminte langa "mama" ei.
In urma cu cateva saptamani a fost diagnosticata cu DIROFILARIA, este boala adusa de tantarii de la Lacul Morii, Crangasi, Bucuresti.
Este ingrijita de ani de zile de o dna inimoasa, miloasa, dar suferinda si cu posibilitati materiale foarte reduse.
URGENTA cazului este gasirea unui colt intr-o curte unde sa poata sta catelusa si primi tratament.Este foarte greu zilnic sa i se dea medicamentele pe sub masini..iar acum se simte rau si practic zace pe undeva ascunsa.

Am facut acest eveniment cunoscand-o pe Linda de multi ani si vazand neputinta, zbuciumul si amaraciunea "mamei" ei care vrea s-o salveze de la moarte si care nu are voie sa se necajeasca din cauza problemelor de sanatate pe care le are, pt ca a avut operatie pe creier...

Tratamentul lunar inseamna o suma de 390 ron:
- 4 injectii Invermectina (substanta activa): 120 Ron
- 2 pastile millbemax pentru caini peste 25 kg: 58 Ron
- Advantix caine 30 kg: 50 Ron
- Doxicilina UNIDOX:45 Ron (pt 21 de zile)
-Hepatoprotector lichid ( ca altfel nu ia): 115 Ron
TOTAL: 390 Ron/Luna
Peste 4 luni va avea nevoie de 3 fiole de Immiticide care sunt 100 Euro/Fiola. Tratamentul dureaza 6 luni.Daca nu se negativeaza, se mai continua.

Dorim sa strangem bani pentru LINDA, sa platim cu banii stransi tratamentul, fie sa gasim persoane care sa doneze medicamentele.
Daca cineva poate si doreste sa doneze o parte din medicamentele de mai sus, ajutorul ar fi minunat.

Linda este vaccinata si castrata si foarte blanda, e un catel crescut pe strada care nu a suparat niciodata pe nimeni.
Daca cineva ar dori sa o adopte, ar fi extraodinar, am ajuta cu tratamentul pe parcursul acestor luni grele pentru ea.
Tel de contact este: 0723.22.82.06

LINDA is a female stray, 7 years old, kind and friendly who lives on street in front of a block.
In winter 2011 she was scared by a gypsy who wanted to injures her.She wanted to jump a killing fence (all the town has such cutting fences put by the Citymayor). Remained stacked in the fence with belly, hip and back leg shreded.Surgeried several times and had suffered huge pains.Recovered and lived near her "mum".Vaccinated and neutered.
Some weeks ago her "mum" did tests and dicovered that LINDA has TAPE WORMS, DIROFILARIA.

I did this event as I know LINDA and her mum for years and I see the sorrow, the disperate crying of help of them. The lady had a brain surgery who do not allow to have stress or sorrows.
People who know me and my dedicated life for animal's care (having 330 animals of Sf Francisc shelter to feed and care) I want to ask kindly to HELP a little to support Linda's monthly expenses of 390 ron-93 Euros or 80 pounds for 6 months. After 4 months she will need 3 injections of Immiticide, 100 E/each.
We will post the invoices and vet bills each time, be sure the money will go to cure Linda.
Also we want to find for LINDA a good place to shelter during the time of treatment, a dog having tape worms can not be cured on street.This will be more 20 pounds/month.
My helping, loving, animal's friends who also helped me donated every month for our 330 Romanian strays for Sf Francisc shelter and for Blacky, pls give a hand to raise
the monthly amount of 116 Euros/100 pounds for LINDA.
PLS, I put the shelter's paypal for raised her money, you have to write "FOR LINDA" .

God bless everyone who want to help Linda and "mum"!
stefan.crc@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini