sâmbătă, 29 iunie 2013

Duminica Fashiongraphy Summer in the city in club Fabrica de pe str. 11 iunie de la 12 la 23

În sfârșit,a venit!Este chiar ea,vara!Anotimpul culorii turcoaz, al mirosului de piele bronzată și al vacanțelor.Pentru că tot Bucureștiul s-a retras la mare,noi am ales să aducem marea la noi.Astfel încat am creat a treia ediție a binecunoscutului eveniment Fashiongraphy : Summer in the city.

Am ales aceleași ingrediente savuroase pentru a realiza un eveniment carismatic.Cei mai noi designeri de handmade,bijuteriii și accesorii somptuoase,colorate cu design grafic și video menit să însuflețească starea de spirit.

Pentru a sărbători impreună acest anotimp special, Les Debutantes te așteaptă la ediția de vară a târgului FASHIONGRAPHY.Artiștii invitați la eveniment promit să vă încânte cu obiectele handmade pline de măiestrie,toate,sub forme vaporoase si răcoroase.

Deoarce suntem fanii zilelor colorate și degajate,ne dorim să petrecem împreună o duminică relaxantă,sub aripa frumosei terase a clubului Fabrica,cu iz de briză și miros de Mojito.Pentru a răspândi vestea unei ediții deosebite,voi,artiștii,sunteți așteptați să expuneți în număr cât mai mare!
Astfel încât,duminică,30 iunie 2013, iubitorii de creații originale sunt invitați să admire sau să cumpere, între orele 12.00 – 23.00,în club Fabrica (strada 11 iunie).

Pentru cei care nu au luat parte la primele evenimente,reamintim că Fashiongraphy îmbină design-ul, fotografia și segmentul de accesorii, toate patronate de o atmosfera feerică.

Vă așteptăm astfel la cea de-a treia ediție!Aceasta aduce cu sine o serie de noutăți față de evenimentul precedent: un nou spațiu de desfășurare,artiști noi și surprize pe măsură!

INTRAREA este LIBERĂ iar periplul acestora printre standuri va fi acompaniat de ritmuri alese de Dj Eko.

Pentru mai multe detalii și informații trimiteți un email la dgrigore@lesdebutantes.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini