vineri, 7 iunie 2013

1 iunie - 31 iulie 2013 expo jucarii la muzel tehnic de miercuri pana duminica

https://www.facebook.com/AsociatiaMuzeulJucariilor?ref=stream

se plateste bilet pentru vizitarea intregului muzeu, inclusiv a expozitiei 3 sau 4 lei, jumatate pentru copii, deschis de miercuri pana duminica 10.30-17.30
Muzeul National Tehnic Dimitrie Leonida - Candian Popescu nr.2 sect.4 

 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.185145828311765.1073741915.120257464800602&type=1


Expozița „Tehnica mai în joacă mai în serios. Expoziţie de jucării şi nu numai”. Această expoziție aduce multe noutăți față de cele precedente : pe lângă multele jucării veți găsi și o selecție de articole școlare, jocuri și biciclete.
În cele din urmă vă prezentăm comunicatul Muzeului Național Tehnic referitor la acest eveniment:
S.C. Electrica Serv S.A. - Muzeul Naţional Tehnic „Prof. Ing. Dimitrie Leonida” în parteneriat cu Asociaţia „Muzeul Jucăriilor”, „Spitalul de Jucării” şi „Centrul de creativitate benefică” anunţă vernisajul expoziţiei „Tehnica mai în joacă mai în serios. Expoziţie de jucării şi nu numai” ce va avea loc sâmbătă 1 iunie 2013, începând cu ora 11,30 la sediul Muzeului Naţional Tehnic din str. Candiano Popescu nr. 2, sector 4, Bucureşti. La deschidere vor lua cuvântul doamna Laura Maria Albani – director Muzeul Naţional Tehnic, domnul Cristian Dumitru – Preşedinte Asociaţia „Muzeul Jucăriilor”, domnul Lucian Marin – Centrul de Creativitate Benefică şi doamna Iuliana Ghiţă – director Coordonator Asistenţă Socială-Spitalul de jucării”.
Expoziţia se deschide cu prilejul zile copilului şi doreşte să arate că jucăria, deşi este văzută în principal ca un obiect al distracţiei, serveşte şi scopurilor educaţiei intelectuale, morale, fizice, estetice a copilului stimulându-i în acelaşi timp iniţiativa creatoare. Jucăriile fac parte din procesul de socializare a copilului. Prin imagini, reguli de joc, modul de manipulare a pieselor, jucăria îi transmite copilului sensuri care îi servesc în activitatea ludică. Putem spune astfel că joaca este „meseria copilăriei”, nu doar o activitate pe care o faci să-ti treacă timpul. 

 Expoziţia poate fi vizitată în perioada 1 iunie – 31 iulie 2013, de miercuri până duminică între orele 10,30 – 17.30, la Muzeul Național Tehnic „Prof. Ing. Dimitrie Leonida” din str. Candianon Popescu nr. 2, sector 4, Bucureşti, perioadă în care muzeul îşi aşteaptă vizitatorii şi cu alte surprize.
1 iunie a fost ziua cea mare a vernisajului expoziției Tehnica mai în joacă mai în serios. Evenimentul a fost un succes, expoziția fiind vizitată de sute de copii, părinți și mulți prieteni, deși a fost concurată o bună parte din zi de corturile cu diverse activități amenajate pe aleea centrală a parcului de Armata română. Sunt prezenți cu standuri și Asociația Macedonenilor din România și Spitalul de Jucării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini