luni, 1 aprilie 2013

NU UITATI e venimente 6-7.04.2013 Save&Shop, dar si Sofisticat

 Sambata 06.04.2013

https://plus.google.com/events/cp1fgbintucqp91t4c2s5tmip20

a XVIII-a editie a Save&Shopshopping, fapte bune si, daca avem noroc, blanosi de smotocit ♥la RINGSTAR din Str.Garlei orele 13-17 - puteti dona + cumpara in beneficiul blanosilor



Sambata-Duminica 6-7.04.2013

Va plac pisicile? Vreti sa va pisicariti?
Clubul felin SofistiCAT va invita in zilele de 6-7 aprilie, orele 10-17 la "Marea pisicareala de primavara", eveniment ce va avea loc la Sala Palatului. Pisici din felurite rase, din tara si de peste hotare va asteapta sa le admirati gratia si frumusetea.O mare importanta o au pentru noi si pisicile oferite spre adoptie.
Alaturi de Camera cu pisici, Free Pets, Red Panda, Robi si Gia se va desfasura campania "Arata ca-ti pasa!".Cateva frumoase pisici de casa isi vor cauta stapani iubitori; de asemenea se vor valorifica in beneficiul blanoaselor obiecte din donatii (gablonturi, decoratiuni)
Picturi pe fata pentru cei mici, accesorii hand-made de inspiratie pisiceasca, mancare si nisip la preturi promotionale, felurite pisici si multa voie buna va asteapta in acel weekend centrul capitalei.

Participa pet-shop-uri, producatori de hrana + accesorii, revista Pisica ...Merita, iar intrarea costa in jur de 6 lei ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini