joi, 25 aprilie 2013

Fwd: Ce am fost intr-o viata anterioara, primit prin mail

Astfel (*;) Clin d’œil), ma gândesc ca, poate, fostul avea dreptate când îmi spunea ... Fidel (Castro)!!!
O saptamâna frumoasa!
 
Pentru multe culturi din lume, reincarnarea este un lucuru cat se poate de posibil. Astfel, exista credinte potrivit carora fiecare dintre noi a avut cel putin o viata anterioara.
Mai mult decat atat, astrologii antici, cei care au realizat primele interpretari dupa stele ale horoscopului, au ajuns la concluzia ca ne putem da seama de ceea ce am fost intr-o viata anterioara, dupa semnul zodiacal care ne reprezinta azi.
 
BERBEC
Berbecii sunt cei care sunt foarte ambitiosi si au dorinta de a se realiza mai intai pe plan profesional. Ei nu accepta ideea de a se afla pe locul doi si incearca de fiecare data sa castige fiecare lupta in care se baga. Totodata, berbecii sunt adeptii dreptatii si datorita acestui lucru incearca de fiecare data cand sunt pusi in fata unei probleme sa ii gaseasca rezolvarea justa.
Astfel, intr-o viata anterioara, nativii acestei zodii au avut functii de magistrati, judecatori, comandanti de armata sau politisti.
 
TAUR
Taurii sunt foarte atrasi de afaceri, investitii si au un simt economic foarte fin. Isi asuma riscul de a pierde foarte mult dar sunt consitenti ca nu pot sa stranga avere daca nu investesc pe masura. Pe parcursul vietii, Taurii fac si pierd cel putin doua averi insa de fiecare data invata si mai bine cum sa-si gestioneze banii.
Astfel, intr-o viata anterioara, nativii acestei zodii au fost bancheri, negustori, camatari, jucatori de diverse jocuri de noroc, investitori, boieri.
 
GEMENI
Gemenii sunt unii dintre nativii care, spre deosebire de ceilalti, au foarte multe trasaturi de caracter din vietile anterioare acumulate in ei. Sunt cei care si-au dat seama ca este foarte important sa comunice si sa isi duca viata perindandu-se printre oameni, avand in vedere ca sunt educati si filosofi.
 
Astfel, intr-o viata anterioara, Gemenii au fost exploratori, artisti, scriitori, filosofi, cercetatori. Dupa ce au considerat ca au acumulat cunostintele necesare, s-au dedicat impartasirii lor tuturor celorlalti, devenind profesori.
 
RAC
Racii sunt cei care se sacrifica cu buna stiinta pentru cei din jur. Ei respecta familia si doresc sa aiba grija de toata lumea, chiar daca exista riscul sa isi distruga propria persoana pentru a face acest lucru. Insa, sunt oameni foarte nobili si inteligenti, ceea ce le ofera si multe satisfactii pe parcursul vietii.
Astfel, intr-o viata anterioara, Racii au ocupat functii de primari, clerici, administratori, medici, voluntari de razboi.
 
LEU
Leii se aseamana cu Gemenii numai ca nu reusesc sa isi mentina cunoastintele dobandite in viata anterioara, in cea actuala. Astfel, au inclinatii foarte puternice spre arta, in ciuda faptului ca sunt persoane foarte mandre, tocmai din cauza faptului ca par a fi deseori cu capul in nori.
Astfel, intr-o viata anterioara, Leii au fost poeti, cantareti, actori, menestrei, lautari, amanti.
 
FECIOARA
Fecioarele au simturi foarte bine dezvoltate atunci cand vine vorba de observarea detaliilor. Au un simt innascut al datorieri si al onoarei insa, pe de alta parte, le plac foarte mult si banii. Fecioarele nu isi schimba caracterul foarte mult de la o viata la alta.
Astfel, intr-o viata anterioara, Fecioarele au avut functii de tehnicieni fini, medici, vraci, bijutieri, orice meserie presupunea mare atentie la detalii.
 
BALANTA
Balantele au dorit mereu sa isi dedice viata unor lucruri marete. Din cauza insa ca nu au reusit sa gaseasca singuri aceste lucruri marete, nativii acestei zodii au incercat mereu sa se afilieze unor cercuri cu importanta mare. In viata actuala, Balantele cauta sa se faca indispensabile intre cei care-i inconjoara si simt nevoia sa apartina unui grup, cu orice ret.
Astfel, intr-o viata anterioara, Balantele au facut parte din oridnele de cavaleri, au facut parte din armate semnificative sau din uniuni de persoane care au luptat pentru drepturile lor.
 
SCORPION
Scoprionii simt nevoia nativa sa aiba totul sub control si nu se sfiesc sa impuna acest control prin orice mijloace. Sunt manati de lacomie si de dorinta de a avea foarte multi bani iar calea luptei li se pare cea mai scurta si profitabila pentru a obtine ceea ce vor.
Tocmai de aceea majoritatea nativilor acestei zodii au ocupat functii care au legatura cu armatele de cucerire sau cu grupurile de acaparare economica sau teritoriala. 
 
SAGETATOR
Sagetatorii sunt obisnuiti sa isi dedice viata cunoasterii interioare, indiferent de experientele pe care considera ca este necesar sa le aiba pentru a face acest lucru. Sunt obisnuiti sa incerce sa isi descopere limitele si nu le este frica sa faca acest lucru, in ciuda riscului ca ar putea sa ajunga sa nu le prea placa ce descopera. Totodata, le place sa observe lumea din jur si sa se compare cu toti cei care-i inconjoara, acest lucru ajutandu-i mult sa se autodescopere.
Astfel, intr-o viata anterioara, Sagetatorii au fost exploratori,cercetatori, marinari, nomazi, cautatori de comori, calatori sau negustori.
 
CAPRICORN
Capricornii sunt cei care sunt cel mai bine atinsi de energia terestra. Datorita faptului ca isi dau seama de acest lucru, incearca instinctiv sa impartaseasca ceea ce simt si celor din jur, chiar daca acest lucru este foarte greu de facut.
Astfel, intr-o viata anterioara, nativii acestei zodii au fost fie vraci, fie au facut parte din grupurile de intelepti ai vremii fie au fost adevarati guru ai cunoasterii. Insa, daca au obesrvat ca invatatura lor nu este apreciata, s-au retras in cele mai multe cazuri devenind sihastri.
 
VARSATOR
Varsatorii sunt oameni carora le place foarte mult sa fie independenti. Iubesc mult viata si sunt de parere ca trebuie pretuita si imbogatita. Combinanad aceste lucruri, varsatorii incearca mereu sa isi gaseasca meserii care sa aduca deopotriva beneficii oamenilor dar si fericire interioara.
Astfel, intr-o viata anterioara, Varsatorii au fost fie filosofi, scriitori, astrologi, fie medici, chimisti, alchimisti, ingineri, fizicieni, descoperitori, inventatori.
 
PESTI
Pestii au incercat sa propovaduiasca invatatura religioasa in marea majoritate ale vietilor anterioare. Au fost calugari, misionari, profesori sau tamaduitori.
Cu toate acestea, nu au avut mare succes si in multe dintre vietile trecute au ajuns la sfarsit de drum cu parerea ca nu au realizat nimic. Tocmai din aceasta cauza, pestii alterneaza ciclic preferintele. Astfel, dupa ce isi dedica viata propovaduirii binelui, urmatoarea viata este posibil sa o traiasca doar pentru ei si sa calce pe capete pentru a obtine ce vor cu adevarat.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini