joi, 25 aprilie 2013

conferinta 27-28.04 la Iasi


ÎMPĂRTĂȘIND, VOM FI MAI BOGAȚI
27-28 aprilie 2013, Iași
 
Asociația Română a Profesorilor de Limba Franceză organizează la Iași în perioada 27-28 aprilie 2013 a cincea ediție a Sesiunii internaționale de conferințe despre didactică limbii franceze ca limbă străină Împărtășind, vom fi mai bogați.
 
La colocviu si-au anunțat participarea numeroși experți în didactica limbii franceze, din România, Franța și Valonia-Bruxelles.
 
Emmanuelle Rassart, Profesor de limba franceză ca limbă străină la Institutul de limbi moderne de la Universitatea Catolică din Louvain, Belgia (UCL), va avea o intervenție cu tema « Să lucrăm pronunțarea în grup », sâmbătă, 27 aprilie, la ora 14.00, la liceul « Costache Negruzzi » din Iași.
 
Emmanuelle Rassart este Doctor în filosofie și litere. În prezent, predă la UCL cursuri de franceză cu următoarele specializări : expresie orală, trecerea de la oral la scris și strategii de comunicare profesională.
 
Programul colocviului de la Iași și informații : partagerpoursenrichir.wblog.ro
 
Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați: Gabriela Dobre, gabrielawbb@rdsmail.ro și tel.: 021 314 06 65.
 
PARTAGER POUR S’ENRICHIR
27-28 avril 2013, Iasi
 
L’Association Roumaine des Professeurs de Français organise à Iasi du 27 au 28 avril 2013 la cinquième édition de la Session internationale de conférences sur la didactique du français langue étrangère Partager pour s’enrichir.
 
Au colloque participeront de nombreux experts dans la didactique du français, de Roumanie, France et Wallonie-Bruxelles.
 
Emmanuelle Rassart, Professeur de français langue étrangère à l’Institut de langues vivantes de l’Université Catholique de Louvain de Belgique (UCL), aura une intervention sur le thème « Travailler la prononciation en groupe « , le samedi 27 avril, à 14h00, au collège « Costache Negruzzi » de Iasi.
 
Emmanuelle Rassart est Docteur en philosophie et lettres (langues et littératures romanes). A présent, elle enseigne à l’UCL le français avec les spécialisations suivantes : expression orale, de la voix à la plume et stratégies de communication professionnelle.
 
Le programme du colloque de Iasi et informations : partagerpoursenrichir.wblog.ro
 
Plus d’information : Gabriela Dobre, Délégation Wallonie-Bruxelles, gabrielawbb@rdsmail.ro et tél.: +40 21 314 06 65.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini