duminică, 17 martie 2013

atentionari primite prin mail

Stimati consumatori, Atentie cand mergeti la supermarket: INTOTDEAUNA SA LUATI BONUL FISCALde la casa, mai ales daca platiti cash,ca sa nu riscati "sa deventi" infractori De ce? Ultima moda in materie de frauda: sa-l numim "un individ istet" pe cel  care va poate aduce in situatia aceasta, asadar individul vede ca tu nu iei bonul de la casa de marcat, il ia el, alearga dupa tine si incepe sa tipe ca i-ai furat cosul, caruciorul cu produsele cumparata. Evident, are un telefon mobil la el, de pe care suna la politie. Unui prieten i s-a intamplat acest lucru. Domnul in cauza a fost atat de socat de ce i se intampla, incat de-abia cand a  ajuns politia a realizat ca platise cu cardul si se poate verifica. In acest moment, individul a sters-o! Politia a spus ca, plata cu card a fost scaparea lui, pentru ca altfel trebuia sa-l duca la sectie etc. .......
Nu va bazati pe camerele video, ele exact cand trebuie nu functioneaza. "Frumos", nu? Fiti vigilenti!!!!!!!!

"In diverse locuri frecventate: statii de benzina, parcaje,  supermarketuri, se distribuie gratuit mici cadouri, aparent promotionale, pt. autoturism: portchei, mascote, etc.
NU LE ACCEPTA!!!!!! Ele contin un cip de urmarire, cu ajutorul caruia hotii stiu totul despre tine: unde te afli, cand esti acasa, unde-ti stationeaza masina, etc. In lipsa ta iti intra oricand in casa, te ataca la iesirea de la banca, iti fura masina, etc. Este vorba de o retea europeana de criminali, pornita din Romania , un nou sistem infractional. In Olanda  oficialitatile au apelat la mijloacele mass-media spre a informa paturi cat mai largi ale populatiei.
Informeaza-ti si tu prietenii si cunostintele!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini