vineri, 16 noiembrie 2012

APEL COLECTA PENTRU ADAPOST ANIMALUTE ASOCIATIA SF.FRANCISCIN PARCUL IZVOR

Dragilor, va rog ajutati, ei fac o treaba minunata la adapost, au 300 de catei care au nevoie de hrana, ajutati, fiecare gram de mancare conteaza mai ales ca a venit frigul, trimiteti si mai departe!



 
Dragi prieteni,
Ziua colectei lunare de hrana pentru animalele adapostului SF.Francisc se apropie ! (ca de obicei, in a treia sambata din luna)
 
Folosim acest prilej pentru a va multumi (niciodata multumirile nu sunt indeajuns pentru faptele bune) pentru tot ce ati facut pentru noi pana acum si pentru a va ruga sa ne faceti cunoscute actiunile si evenimentele prietenilor si cunostintelor dumneavoastra.
 
Va trimitem mai jos mesajul standard si va invitam cu toate cele 300 de inimoare sa ne vizitati sambata aceasta la Parcul Izvor pentru o vorba si un zambet.
Mai mult ca niciodata va rugam sa ne ajutati, trecem printr-o perioada foarte trista, sunt zile intregi in care nu reusim sa adunam un minim de hrana pentru ei si ne punem mari sperante in colecta lunara.
 
Cu drag,
Voluntarii Asociatiei Sf.Francisc
 
COLECTA DE HRANA PENTRU ANIMALELE DIN ADAPOSTUL SF.FRANCISC
CAND? SAMBATA 17 NOIEMBRIE 2012 INTRE ORELE 13.00 SI 15.00
UNDE? LA INTRAREA IN PARCUL IZVOR ( in fata intrarii statiei de metrou Izvor)
 
Asociatia noastra are in grija 250 de caini si 50 de pisici, toti salvati de pe strada si preluati in adapostul asociatiei. Aici au primit o sansa si conditii de supravietuire prin sacrificiul zilnic al fondatorului Marin Stefan. Fiecare zi este o lupta continua pentru a procura hrana necesara acestor suflete nevinovate si acum, mai mult decat oricand ( toate eforturile fiind indreptate catre construirea noului adapost), e nevoie de ajutorul iubitorilor de animale prin participarea la colecta lunara de hrana.
De aceea, apelam la voi si luna aceasta. Sunteti singurii care puteti ajuta. Bobitele si painea pentru cei mari, conservele si orezul pentru cei mici, vor fi binevenite pentru aceste animale.Daca aveti cunostinte printre voi care au contact cu fabrici de paine, magazine, restaurant, cantine, nu ezitati sa ne sunati.
Daca nu puteti ajunge, puteti ajuta donand intr-unul din urmatoarele conturi:
ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR SF. FRANCISC
CIF 28955962
CONT RON : RO 20 BRDE 441 SV 9706 9084 410
CONT EURO : R0 42 BRDE 441 SV 4668 1994 410
SWIFT CODE: BRDEROBU -13 SEPTEMBRIE- BRANCH
Telefon contact : 0727 470 951
 
CU UN GEST MIC POTI SALVA O VIATA! VA ASTEPTAM!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini