joi, 28 iunie 2012

magazin nou

langa Red Shop inainte de SensiBlue Doamnei, dupa Ilotti si Tina R, pe partea de vis-a-vis de Cocor dar cam la o statie de complex, dupa pasajul pietonal si Lupoaica, a aparut 1 nou magazin cu cosmetice, genti si gablonturi la preturi fara egal valabile pana la epuizarea stocului, preturile corecte sunt cele afisate pe perete nu cele ramase pe anumite produse (ex. coliere 5,90 lei, cercei 3,90 lei, bratari 4,90 lei; genti la aproximativ 35 lei parca), firma nu era inca montata, cred ca e deschis de curand, abia ieri am mai avut drum prin zona, nu mai fusesem de vreo 2 saptamani cred, pungutele folosite poarta sigla Big Shop, dar pe bonul fiscal apare alta societate comerciala; merita, nu ratati.

portia de umor primita prin mail

Indraznetul vine beat acasa la trei dimineata, apuca un scaun si il aseaza langa pat.
– Ce faci cu asta?, intreaba nevasta trează, infuriata la culme.
- Vreau sa stau in primul rand cand incepi circul.



Opotunistul lasă un bilet pe masa din bucatarie:
“Dragii mei Optimisti, Pesimisti si Realisti, In timp ce voi va certati incercand sa demonstrati
daca sticla este pe jumatate plina sau goala, eu am baut-o.”



Q: Cum se cheama un cioban caruia lupul i-a mancat o oaie?
A: Oaierless
 
V-ati intrebat vreodata de ce vestele anti-glont nu au si gluga? Ar fi rezolvat niste probleme… 

Un soldat merge la comandantul său şi-i spune:
- Permiteţi să raportez! Printre noi sunt poponari!
- Pe ce te bazezi când afirmi asta, soldat?
- Păi, pe faptul că mi-a dispărut rujul!…

- Am auzit ca ai intrat intr-o formatie de manele!?
– Da, nu prea mi-au tinut franele…



Sfat:
Dacă soţia ta vrea să înveţe să conducă, nu-i sta în cale.
 
Soferul autobuzului opreste intre statii, intoarce capul catre pasageri si striga:
– Daca nici unul nu cedeză locul doamnei batrine care sta in picioare, sa stiti ca-i cedez locul meu !
 
Cică o partidă de sex echivalează cu 8 km de alergare!
Cine draq.. aleargă 8 km în 30 de secunde ?!?


 La o cina de afaceri a unui grup:
-Ma scuzati, sunteti cumva patronul firmei la care lucreaza sotul meu?
-Nu!
-Atunci va rog sa va scoateti mana din chilotii mei!


 Doi indivizi dormeau pe o banca in parc. Se apropie politistul comunitar:
-Ce faceti aici?
-Pai eu nu am casa, nu am serviciu, asa ca dorm aici!
-Si tu?
-La el in gazda!



Un barbat punea niste flori la mormantul mult-iubitei sale mame decedate, cand remarca un alt barbat in genunchi la un mormant.
Barbatul parea ca se roaga cu o intensitate profunda, repetand:
- De ce a trebuit sa mori? De ce? De ce? Viata nu e dreapta!
Primul barbat se apropie de el si ii spuse: Domnule, nu vreau sa ma amestec in suferinta dumneavoastra privata, dar nu am vazut niciodata atata durere. Pe cine jeliti? Un copil? Un parinte?
Indureratul isi aduna gandurile pentru o clipa, apoi raspunse:
- Primul sot al nevestei mele…

- Vai ce copil frumos ai, si ce bine seamna cu sotul tau!
- E copilul vecinei. M-a rugat sa il scot la plimbare putin…Viata trebuie traita astfel incat fiecare copil sa te numeasca “TATA” !
 
Anunt scris la o gradinita:
“Va rugăm sa nu luati in seama ce spun copiii ca fac aici,
pentru ca nici noi nu luam in seama ce spun copiii ca faceti voi acasa”



- Doamnă, arătaţi superb în această toaletă !
- Nesimţitule, închide uşa !

-Voi, barbatii, sunteti foarte brutali! Voi vreti numai sex! Noi, fetele, dorim atentie….
– Atentie !!! Acuşi o sa facem sex!

- Mamă, la uşă e un nenea care strînge donaţii pentru azilul de bătrîni.
- Bine, dă-i-l pe bunicul.

Într-un sat, un preot merge la slujbă. Lângă biserică, vede un măgar mort într-un accident de maşină şi sună imediat la poliţie.
– Sunt preotul satului. Am găsit un măgar mort.
– Şi ce, zice poliţistul ironic, vreţi să-l îngropaţi cu popă?
– Nu, zice preotul, eu doar am anunţat familia.



Nostalgia unui tigan 
Cand eram mic mi-aduc aminte ca mama ma trimitea la alimentara cu 10 Lei si venem acasa cu :
- 3Kg de cartofi, un carton de oua, un borcan de gem, o sticla de votca, 2 ciocolate si un pachet de guma de mestecat.
In ziua de azi nu mai este posibil asa ceva… imputitul de patron a umplut magazinul de camere video!!!






influenta vietilor anterioare articol netestat primit pe mail

CUM TE INFLUENTEAZA VIETILE ANTERIOARE
 
Vieţile anterioare te influenţează in prezent si tocmai de aceea e bine sa-ti cunoşti lecţia karmica. Sa ştii ce greşeli ai făcut in trecut si ce sa îndrepţi acum. Învăţând lecţiile karmice, poţi avea o  viata împlinita. Pentru asta, trebuie doar sa faci un mic exerciţiu numerologic si apoi sa iei aminte. Cifra lecţiei karmice fiecărei litere din care e format numele tău ii corespunde o anume cifra, conform tabelului de mai jos.
 
A, J, S - 1
B, K, T - 2
C, L, U - 3
D, M, V - 4
E, N, W - 5
F, O, X - 6
G, P, Y - 7
H, Q, Z - 8
I, R - 9
 
Scrie-ti numele si prenumele pe o coala alba si, sub fiecare litera, trece cifra corespunzătoare. Numele trebuie sa fie cel din certificatul de naştere, nu de căsătorie!  Sa spunem ca te numeşti  Andreea Voinescu. Cifrele corespunzătoare sunt, in ordine, 1, 5, 4, 9, 5, 5, 4, 6, 9, 5, 5, 1, 3, 3. Lipsesc 2, 7 si 8. Prin urmare, va trebui ca in aceasta viata sa îndrepţi greşelile 2, 7 si 8 din  existentele anterioare si sa urmezi exact acele lecţii karmice care sa te ajute sa faci acest lucru.
 
LECTIA 1 (NU AI IN NUME CIFRA 1)
Greşelile vieţilor anterioare: ai ratat multe lucruri din pricina lipsei de ambiţie si determinare. Ai fi putut face mai mult pentru tine si cei din jur daca nu ai fi plecat atât de des urechea la ce  spun aşa-zişii prietenii. Ce sa faci in viata asta: din cauza celor întâmplate in vieţile anterioare, ai tendinţa sa fii prea circumspecta cu cei din jur, să-i bănuieşti pe toţi ca vor sa te tragă pe sfoara. Trebuie sa te  străduieşti sa ai mai multa încredere in tine, dar sa nu te laşi influenţata de falşii prieteni. Stabileşte obiective rezonabile, pe care sa le poţi îndeplini dozându-ti ambiţia! Pe măsura ce trece  vremea, propune-ti ţinte mai importante si greu de atins.
 
LECTIA 2 (NU AI IN NUME CIFRA 2)
Greşelile vieţilor anterioare: egoism, indiferenta. In plus, se pare ca ai călcat pe cadavre ca sa-ti atingi scopul.  Ce sa faci in viata asta: eşti pusa la anumite incercari pentru a-ti putea lua revanşa. Lecţia ta este sa fii mai buna, sa ai multa rabdare si sa dai dovada de intelegere pentru nevoile celorlalti. Ai fost un munte de egoism, iar acum trebuie sa-ti indrepti greseala incercand sa lucrezi in echipa. Altfel, nimic nu va functiona cum trebuie.
 
LECTIA 3 (NU AI IN NUME CIFRA 3)
Greselile vietilor anterioare: sa iei viata prea in serios nu este neaparat o greseala, dar, cand din cauza asta iti reprimi orice bucurie, gresesti si fata de tine, si fata de cei dragi. Ei bine, asta  ti s-a intamplat intr-o viata anterioara. Ce sa faci in viata asta: ca sa-ti fie bine, ar trebui sa uiti de...perfectiune. De altfel, incercarea de a face lucrurile cat mai bine iti consuma toata energia. De aceea, lectia pe care ar trebui s-o  inveti acum si care te va ajuta este ca perfectiunea nu reprezinta calea spre fericire, ci dimpotriva.
 
LECTIA 4 (NU AI IN NUME CIFRA 4)
Greselile vietilor anterioare: ai fost imprastiata, superficiala, confuza. Practic, n-ai stiut ce sa faci cu viata ta.  Ce sa faci in viata asta: ceva parca nu te lasa sa fii spont ana . Este mai mult un antrenament pentru lectia karmica pe care ar trebui s-o inveti: fii mai disciplinata cu tine insati, nu lasa influentele  exterioare, circumstantele sa te abata de la telul tau!
 
LECTIA 5 (NU AI IN NUME CIFRA 5)
Greselile vietilor anterioare: frica de nou, teama de schimbare, lipsa de indrazneala, in sensul de a experimenta.  Ce sa faci in viata asta: sa dai dovada de mai multa initiativa si de entuziasm, sa ai spirit de aventura.. Altfel, vietile anterioare se vor razbuna.
 
LECTIA 6 (NU AI IN NUME CIFRA 6)
Greselile vietilor anterioare: ai fugit intotdeauna de raspundere. Ai pretins ca esti libera, dar, de fapt, i-ai ranit pe cei care te iubeau.  Ce sa faci in viata asta: trebuie sa inveti ce inseamna sinceritatea relatiilor, puterea de sacrificiu, capacitatea de a darui. Fara sa ceri nimic in schimb.
 
LECTIA 7 (NU AI IN NUME CIFRA 7)
Greselile vietilor anterioare: ai fost daruita cu un har anume pe care nu l-ai apreciat.  Ce sa faci in viata asta: esti obligata sa te autoperfectionezi, sa-ti cauti talentul acela pierdut, pe care va trebui sa-l valorifici.
 
LECTIA 8 (NU AI IN NUME CIFRA 8)
Greselile vietilor anterioare: banii ti se scurgeau printre degete. Ai risipit totul fara nici un fel de responsabilitate.  Ce sa faci in viata asta: va trebui sa inveti care e valoarea banilor, sa fii responsabila si sa dai socoteala pentru faptele tale. Daca nu vei face asta, intotdeauna vei avea probleme financiare greu de depasit.
 
LECTIA 9 (NU AI IN NUME CIFRA 9)
Greselile vietilor anterioare: fara prea mult respect pentru viata celorlalti, ai facut numai ce ai vrut, influentand in mod negative destinele celor apropiati.  Ce sa faci in viata asta: va trebui sa inveti ca daruirea de sine nu inseamna neaparat un sacrificiu. Esti menita sa te dedici celor aflati in nevoie. Poate ca nu-ti dai seama deocamdata, dar altfel nu-ti vei gasi linistea.

3 dorinte de pe mail atribuite luia Alexandru cel Mare

Inainte de a muri, Alexandru cel Mare si- a chemat generalii  şi si-a spus  ultimele trei dorinte.

                  1]   Sicriul sa fie dus pe umerii celor mai buni medici  ai vremii.

                  2] Comorile dobândite [argint, aur, pietre preţioase], sa fie risipite pe tot drumul pana la  mormânt.

                  3] Mâinile sale să atarne in afara sicriului, sa poata fi vazute de toti.
                Unul dintre generalii sai, surprins de aceste dorinţele neobişnuite l-a întrebat pe Alexandru  care sunt motivele acestor dorinte.

                 Alexandru a explicat:

                  1] Vreau ca medicii cei mai eminenţi ai vremii sa-mi duca  sicriul ca in felul acesta sa arate tuturor cat de neputinciosi sunt in fata mortii.

                  2] Vreau ca pamantul să fie acoperit  de comorile mele pentru ca toată lumea sa poata vedea că toate comorile ce le castigam aici pe pamant, aici raman.

                  3] Vreau ca mâinile mele să atarne în aer goale, pentru a permite oamenilor să vadă că vom pleca cu mâinile goale, asa cum am venit,    atunci cand se termina tezaurul cel mai de pret -Timpul.

      
                Timpul este viata noastra.
                Cel mai bun cadou pe care il poti da cuiva este timpul tău!

recomandare

http://www.gandul.info/magazin/galerie-foto-unde-a-adormit-pisica-lui-david-cameron-9786536

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/actrita-de-oscar-hilary-swank-a-fost-saptamana-trecuta-in-romania-vezi-care-a-fost-scopul-acestei-vizite-surpriza-268482.html


http://www.feminis.ro/calatorii/locuri-secrete-de-vizitat-in-milano-16471

sminchy.wordpress.com

sfstelian.org


relaxare totala

Relaxare in 5 minute
 
Copii, job, treburi gospodaresti, cumparaturi, oboseala, agitatie si ganduri de vacanta stresate de lipsa banilor, sunt situatii care iti pot da uneori stari de spirit ceva mai proaste. Cand simti ca tristetea iti apare pe chip, iata cateva metode de relaxare rapida.

1. Ai nevoie de 5 minute de liniste. Retrage-te intr-un loc linistit, in care sa nu auzi niciun zgomot, respira adanc si numara descrescator, de la 300 la 1.

2. Ai o stare mai proasta? Motivul poate fi glicemia scazuta, asa ca te linistesti daca mananci cateva alune crude sau fructe deshidratate.

3. Stretching-ul este un remediu perfect impotriva starilor ne nervi. Deschide geamul, si fa intinderi ale bratelor, ca si cum ai vrea sa “culegi” stelele de pe cer. Fa cateva fandari, genuflexiuni, indreapta-ti coloana, mergi cateva secunde pe varfurile picioarelor sau sari cat de mult poti. Ai 5 minute de miscare relaxanta, pe care o poti asorta cu o melodie antrenanta, care iti place. 

4. Exista o tehnica a agresivitatii inofensive, care te ajuta sa te eliberezi de o situatie stresanta. Rupe un ziar sau o bluza veche, pe care nu o mai porti. 

5. Te simti coplesita? Sarutul este un foarte bun remediu al stresului. 5 minute de imbratisari si sarutari activeaza serotonina, hormonal fericirii, si te elibereaza de stres.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini