marți, 1 mai 2012

recomand concursuri

Marturisesc ca sunt o mare "concursionista" - daca pot spune asa, inca de mica obisnuiam sa particip; a inceput in liceu - cu taloanele revistelor de integrame, a continuat cu taloanele revistelor Unica si Avantaje (am si castigat cosmetice), apoi 2000plus pana la incetarea aparitiei (am si castigat carti, casete audio), taloanele tombolelor diferitelor expozitii/targuri/magazine, participarea la concursuri ca urmare a achizitionarii anumitor produse (pai de ce nu, daca tot le foloseam, era pacat sa nu imi incerc norocul si sa ma si distrez: capucino, supe plic - am castigat o carte de bucate enciclopedia Knorr si o cana+lingura Maggi, Cocolino - am primit mascota ursulet, cosmetice Timotei/Pantene, Rex, Danone etc), continui si acum, atat prin posta, cat si prin mijloacele moderne: internet, sms. Pana si pisicuta mea Ascu participa, a si castigat la revista Pisica hrana uscata si medicamente, iar la KiteKat 1 soricel. Acum am participat la concursul cascavaleriigustului de la Hohland, produsele-s foarte bune, oricum le consumam, mor dupa cascavalul pane, pe pachet gasim 1 magnet haios cu 1 dintre bucatari, o reteta si 1 cod, premiile-s variate, cel mare consta intr-un card Visa emis de Raiffeisen si adus de un curier cu 1 contract aferent contului si bun si pentru plata on-line; sunt o firma serioasa si isi onoreaza promotiile, operatorii-s mereu disponibili si amabili, iar intre 3 - 30 zile de la validarea castigatorului (documentele scanate prin fax/mail) vine curierul cu premiul la adresa indicata. De asemenea, mama a participat la concursul Napolact 1 casa in deal Ardeal, a tot introdus coduri ... dar fara a i se cere alte date in afara telefonului si trebuie sa pastreze in mod ciudat bonul/factura fiscala nu si ambalajul doveditor cu codul ... Nu inteleg la ce ajuta/ce dovedeste bonul/factura fiscala - faptul ca ai cumparat 1 produs marca respectiva, depinde si cum sunt trecute la casa de marcat produsele, totul este sa ti se dea bonul si sa nu fie deteriorat/pierdut, dar ambalajul cu codul mi se pare cel mai important totusi; in plus, poti cumpara astfel 1 produs pe zi dar poti trimite in fapt cate coduri vrei - ex. vezi in vitrina magazinului, caci arati doar faptul ca ai cumparat 1 produs deci ai platit taxa de participare nu si ce anume ...
La fel, nu inteleg bancile cand solicita factura la utilitati, ce valoare are 1 astfel de document atat timp cat sunt multe cazuri in care solicitantul creditului nu este si titularul contractului de utilitati ori proprietarul locuintei, caci sunt cazuri in care parintii sunt titularii ori solicitantii sunt chiriasi, deci ce dovedeste in aceste cazuri prezentarea oricarei facturi ?!

umor

*Exista 3 lucruri importante in viata: sexul, secretul si prietenia.


Asadar, faceti sex, pastrati secretul si ramaneti prieteni.



* Nu-mi mai merge netu' prin wireless de doua zile. Cred ca bulangiu' asta de vecin iar a uitat sa plateasca factura.



* Astazi am incercat sa evit vodca, dar e cu 40% mai tare decat mine.





*Nu te lua dupa ce zice lumea, nu esti grasa. Hai, sus barbia... asa, si cealalta!





*Chuck Norris a reusit sa faca sa planga un Happy Meal





* - Dragul meu, spune-mi, nu arat prea grasa in blugii astea?

- Te superi daca-ti spun adevarul?

- Nu...

- M-am culcat cu sora-ta.



* - De unde vii la ora asta?

- Dar ce cauta barbatul asta in patul nostru?

- Nu schimba subiectul! De unde vii la ora asta?





* Daca oameni necunoscuti te invita la vanatoare, intreaba mai intai care va fi rolul tau!



* Barbatii si femeile sunt de acord intr-o singura privinta: n-au incredere in femei.



* Culmea adolescentului rebel: sa locuiesti singur si sa fugi de acasa!



* Fiecare femeie are o prietena care mananca ca o vaca si nu se ingrasa!



* Sotul intra rapid in casa, se arunca catre sotie, o saruta si primeste ca raspuns un sarut fierbinte.

- Acum, spune sotul, spune-mi cum arat fara mustati?

- Ah! Tu erai ?!!



* Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!



* A pleca mai devreme de la locul de munca este un semn rau. Unul de la noi a plecat odata mai devreme si ... a divortat!



* - Gandeste-te, draga, zece ani si nici o cearta!

- Stiu, las ticalos ce esti!



*A te intoarce este un semn rau... Mai ales daca esti o femeie tanara, proaspat casatorita si n-ai fost acasa de 3 zile.



* Cheltuim atat de multi bani pe haine scumpe cand cele mai bune momente in viata sunt cele fara haine....



* Deoarece Dumnezeu nu reuseste sa urmareasca chiar totul, a creat batranele si bancile din curte.





* Unde credeti ca se roaga oamenii cu adevarat la Dumnezeu: intr-o biserica sau intr-un avion cu un motor in flacari?



* Daca prietena ta nu se mai epileaza, inseamna ca nu mai are pe nimeni in afara de tine.

NU RENUNTA NICIODATA!

Nu renunta niciodata. Dar niciodata!

15 motive pentru a continua să faci ceea ce iubeşti, indiferent de ceea ce spun cei din jurul tău.
 
1. Winston Churchill a rămas repetent în clasa a şasea şi a pierdut toate competiţiile electorale pentru funcţii publice până când, la vârsta de 62 de ani, a devenit prim-ministru. Mai târziu, avea să scrie: “Nu renunţa niciodată. Niciodată, niciodată, niciodată, niciodată – în nimic, mare sau mic, măreţ sau neînsemnat. Nu renunţa niciodată cu excepţia cazurilor în care o faci pe considerente de onoare sau de bun simţ Niciodată, niciodată, niciodată – nu renunţa niciodată.”
2. Thomas Edison era considerat de către profesorii săi “prea prost pentru a învăţa ceva”. A fost concediat de la primele două locuri de muncă pentru ca era “neproductiv”. Ca inventator, a avut 1.000 de încercări nereuşite până să inventeze becul. Când un reporter l-a întrebat “Cum v-aţi simţit eşuând de 1.000 de ori?”, Edison a răspuns: “Nu am eşuat de 1000 de ori, ci becul a fost o invenţie cu 1000 de paşi”.
3. Albert Einstein nu a vorbit până la vârsta 4 ani şi nu a citit până la 7 ani. Părinţii au crezut era debil mintal, iar unul dintre profesori l-a descris ca fiind “lent la minte, pierdut pentru totdeauna în vise prosteşti”. A fost exmatriculat din şcoală şi i-a fost refuzată admiterea la Scoala Politehnică din Zurich.
4. Louis Pasteur a fost un elev mediocru, iar la lucrarea de licenţă s-a clasat pe locul al cincisprezecelea din 22 de studenţi la chimie.
5. Henry Ford a dat faliment de cinci ori înainte de a reuşi cu Uzinele Ford.
6. Walt Disney a fost concediat de către un editor de ziar deoarece era “lipsit de imaginaţie şi de idei bune”. A dar faliment de mai multe ori înainte de a construi Disneyland.
7. Fred Astaire a fost catalogat astfel de către directorul MGM în faţa căruia, în 1933, a dat primul test: “Nu poate juca. Nu poate cânta. Uşor chel. Poate dansa puţin”. Mai târziu, avea să spună: “Cu cât urci mai sus în carieră, cu atât îţi sunt permise mai multe greşeli. Iar odată ajuns în vârf, dacă faci suficiente greşeli, acesta este considerat a fi stilul tău”.
8. Sidney Poitier a fost “răsplătit” astfel de către directorul de casting după prima sa audiţie: “De ce nu te opreşti din a face oamenii să îţi piardă timpul şi nu te duci să te faci spălător de vase sau ceva?”. A fost momentul în care, îşi aminteşte Poitier, a decis să îşi dedice viaţa actoriei.
9. Charlie Chaplin a fost iniţial respins de către şefii de la Hollywood pentru că pantomima sa a fost considerată “un nonsens”.
10. Beethoven mânuia penibil vioara, iar profesorul său a spus despre el că “nu există nicio speranţă să devină compozitor”.
11. Van Gogh a vândut doar o singură pictură în timpul vieţii sale. Şi chiar şi aceasta surorii unuia dintre prietenii săi. Acest lucru nu l-a oprit să continue să picteze peste 800 de lucrări.
12. Rodin era considerat cel mai slab elev din şcoală, iar tatăl său s-a exprimat tranşant: “Am un idiot drept fiu”. A fost respins de trei ori la admitere la Ecole des Beaux-Arts.
13. Stravinsky a fost a izgonit din Paris de către critici şi de către publicul furios după premiera operei “Încoronarea primăverii”.
14. Jack London a primit şase sute de respingeri din partea editorilor înainte de a vinde prima sa poveste.
15. Jerry Seinfeld “a îngheţat” pe scena clubului în care a avut loc prima sa reprezentaţie şi nu a fost capabil să scoată vreun cuvânt. Batjocorit de public, a revenit noaptea următoare şi şi-a terminat numărul în aplauze frenetice.

album catei

am vazut publicitate in presa conform careia din 9 mai cu ziar si ulterior cu revista  Libertatea ofera album/enciclopedie despre catei si 2 stikere, altele putand fi achizitionate contra cost de la chioscuri, parea reusit, erau dragalasi

reduceri C&A AFI COTROCENI

Dupa vizita la Iris Mall am mers a doua zi tot cu mama cu RATB la AFI pe care am avut astfel ocazia sa-l revad dupa 2 ani. Si aici aveau la gablonturile de la Six din C&A oferte cu 5 lei, precum si alte reduceri. Calatorind mult, mama a vrut sa faca o comparatie intre ofertele anumitor magazine cu filiale si aici, nu numai in strainatate; astfel ca am mai fost la Mark&Spencer (ex. 230 lei camasa), Pimkie, Waikiki (reduceri la bermude, tricouri, bluzite, cam 30 lei/buc), Tako, H&M, Deichman, Leonardo, Imaginarium (casuta papusi mare cu etj la 999 lei), etc. Am intrat si in farmacia SensiBlu preschimbandu-mi cardul de fidelitate si in Real sa-i luam cate ceva Asculicai. N-am fost in Bonsai, MeliMelo, Flanco, libraria Carturesti pentru ca nu mai aveam timp, se facuse tarziu. Am mai vazut farmacia Dona, Apple store, Orange ... Am servit la Paul cate o tarta cu fragi la 12 lei/buc si cate 1 fresh la o cafenea.

recomandare calatorii

http://www.wall-street.ro/slideshow/Turism/130913/vacante-peste-tot-in-lume-cu-costel-gilca.html



ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini