luni, 19 martie 2012

zodiile noastre in horoscopul egiptean primit prin mail

Nil (Puterea fluviului)




Nil corespunde perioadelor: 1 ianuarie – 7 ianuarie, 19 iunie – 28 iunie, 1 septembrie – 7 septembrie).

Persoanele din Nil sunt guvernate de Puterea fluviului.

Nativii nascuti sub acest semn sunt firi sensibile si blande. Se simt atrase de necunoscut si de aceea le plac calatoriile, aventura, excursiile cu prietenii. Sigure pe ele, stiu cum sa rezolve o problema indiferent de gravitatea acesteia. In viata fac pasi mici, insa care le aduc numai beneficii. Analizeaza cu mult tact si atentie fiecare lucru pe care il spun sau fiecare decizie pe care o iau.

In relatii sunt persoane sincere, dornice sa fie iubite si respectate. Le plac relatiile de lunga durata deoarece astfel simt ca au siguranta si se pot desfasura in voie.



Ra (Puterea soarelui)



Ra corespunde perioadelor: 8 ianuarie – 21 ianuarie, 1 februarie – 11 februarie, 18 noiembrie – 26 noiembrie.

Persoanele din Ra sunt guvernate de Puterea soarelui.

Nativii nascuti sub semnul Ra sunt persoane carismatice, prietenoase si deschise. Le place sa fie inconjurate de prieteni si stiu cum sa se faca placute intr-un mediu nou de cunostinte. Pentru ei familia joaca un rol foarte important si fiecare decizie pe care o iau are legatura cu aceasta. Nativii din Ra au o putere de convingere uimitoare, reusind de fiecare data sa obtina de la cei din jurul lor ceea ce isi doresc.

In relatii, persoanele din Ra sunt firi romantice si pasionale, care se dedica in intregime partenerului. Pentru ei legatura dintre parteneri este sfanta, iar intelegerea si respectul reprezinta pilonii relatiei.



Mut (Puterea intuitiei)



Mut corespunde perioadelor: 22 ianuarie – 31 ianuarie, 8 septembrie – 22 septembrie



Persoanele din Mut sunt guvernate de Puterea intuitiei.



Nativii nascuti sunt semnul Mut sunt firi emotive, prietenoase si sensibile. Ei incearca de fiecare data sa vada partea plina a paharului. Persoane optimiste, le place sa creada ca lumea poate fi mai buna si de aceea incearca sa faca ceva pentru a schimba oamenii cu care intra in contact. Cu o imaginatie bogata, cei nascuti sub semnul Mut vor reusi sa se descurce foarte bine pe plan profesional.

In relatii, nativii din Mut au nevoie de libertate si nu vor sa fie sufocati. Acestia se simt atrasi de parteneri sinceri, dispusi sa ii inteleaga si sa le ofere spatiul de care au nevoie pentru a se desfasura in liniste.



Geb (Puterea pamantului)



Geb corespunde perioadelor: 12 februarie – 29 februarie, 20 august – 31 august.

Persoanele din Geb sunt guvernate de Puterea pamantului.



Nativii din Geb sunt firi flexibile, aparent calme si timide, insa foarte tenace, cu un simt al intuitiei foarte bine dezvoltat. Sensibilitatea si naturaletea sunt elementele cheie care le caracterizeaza personalitatea. Le place rutina si incearca sa isi construiasca o lume a lor in care sa aiba liniste si sa nu fie deranjati. De fiecare data analizeaza totul cu atentie inainte de a face urmatorul pas.

In relatii, persoanele din Geb sunt firi emotive si pasionale. Pentru ele o relatie se cladeste pe intelegere si respect. Le plac relatiile de lunga durata deoarece se adapteaza destul de greu la nou.



Osiris (Puterea dreptatii)





Osiris corespunde perioadelor: 1 martie – 10 martie, 27 noiembrie – 16 decembrie

Persoanele din Osiris sunt guvernate de puterea dreptatii.



Nativii din Osiris sunt firi spontane si distractive. Pentru ei nu exista frontiere, le place sa exploreze necunoscutul, sa cunoasca locuri noi, sa interactioneze cu persoanele necunoscute. Au o foarte mare incredere in intuitia lor si acest lucru le ajuta mult in viata deoarece de fiecare data aleg calea cea buna. Chiar daca par firi puternice si dure, in realitate sunt persoane destul de sensibile, care ajung sa fie ranite destul de repede.

In relatii, persoanele din Osiris sunt destul de rezervate si nu isi dezvaluie usor sentimentele. Acestea refuza sa isi declare dragostea pana in momentul in care sunt sigure de sentimentele partenerului.





Isis (Puterea frumusetii)





Isis corespunde perioadelor: 11 martie – 31 martie, 18 octombrie – 29 octombrie, 19 decembrie – 31 decembrie.

Persoanele din Isis sunt guvernate de Puterea frumusetii.



Nativii din Isis au o personalitate puternica, frumusetea, naturaletea si eleganta fiind principalele caracteristici ale acestora. Persoane aventuriere si distractive, sunt pline de energie si le place sa se bucure la maximum de viata. Au foarte multi prieteni, cu care au o legatura destul de stransa. Atitudinea lor calma si increderea in propria persoana le ajuta foarte mult in luarea deciziilor importante.

In relatii, persoanele din Isis sunt firi romantice si pasionale, care iubesc sa fie indragostite. Le place sa isi rasfete partenerul si sa fie apreciate. In urma despartirilor sufera destul de mult si apeleaza la ajutorul prietenilor pentru a trece peste.



Thoth (Puterea cuvintelor)





Thoth corespunde perioadelor: 1 aprilie – 19 aprilie, 8 noiembrie – 17 noiembrie.

Persoanele din Thoth sunt guvernate pe Puterea cuvintelor.



Nativii din Thoth sunt firi sincere si prietenoase. Acestia au o atractie deosebita pentru lucruile ciudate, iesite din comun. Cu o personalitate puternica, le place sa isi exploateze toate laturile personalitatii si sa faca numai ce le place. Prietenii joaca un rol foarte important in viata lor deoarece acestia sunt cei care ii cunosc cu adevarat.



In relatii,persoanele din Thoth sunt firi pasionale, carora nu le place rutina. Fac tot posibilul ca de fiecare data sa vina cu ceva nou pe plan sentimental si sa isi surprinda partenerul in mod placut. Inventivitatea este punctul lor forte.



Horus (Puterea inaltimii)





Horus corespunde perioadelor: 14 aprilie – 8 mai, 12 august – 19 august

Persoanele din Horus sunt guvernate de Puterea inaltimii.



Nativii din Horus sunt firi sincere si prietenoase. Acestia sunt cosiderati cei mai fideli prieteni, fiind dispusi sa faca orice pentru a isi ajuta o persoana apropiata, la care tine. Puternice si dure, persoanele din Horus se remarca printr-o vointa de fier, incapatanare si curaj. Maestri in arta comunicarii, reusesc de fiecare data sa intoarca orice situatie in favoarea lor.

In relatii, persoanele Horus se tem de singuratate si de aceea fac tot posibilul sa fie intr-o relatie. Partenerul ideal pentru ele trebuie sa fie matur, independent si sigur pe el.



Anubis (Puterea vietii)



Anubis corespunde perioadelor: 8 mai – 27 mai, 29 iunie – 13 iulie

Persoanele din Anubis sunt guvernate de Puterea vietii.



Nativii din Anubis sunt firi echilibrate si responsabile. Le place singuratatea si de aceea incearca sa traiasca in doua lumi paralele: una in care prietenii si familia joaca un rol foarte important si cealalta in care sunt doar ei, singuri, in intimitate. Firi loiale si sincere, reusesc sa se faca placute si apreciate in societate. Sunt buni sfatuitori si au o influenta benefica pentru cei cu care intra in contact.



In relatii, persoanele din Anubis sunt firi romantice, care ajung sa fie dependente de partener. Le plac relatiile de lunga durata si rutina si ar face orice pentru a isi multumi partenerul.



Seth (Puterea malefica)





Seth corespunde perioadelor: 28 mai- 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie

Persoanele din Seth sunt guvernate de Puterea malefica.



Nativii din semnul Seth sunt aparent calmi, insa pot ascunde o personalitate destul de ciudata si complexa. Uneori prietenosi, alteori perfizi, persoanele din aceasta zodie sunt maestre in arta prefacatoriei. Increzatoare in propriile puteri, stiu ce isi doresc de la viata si nu renunta pana cand nu obtin acel lucru. Au spirit aventurier si adora vacantele, excursiile neplanuite si experientele unice.

In relatii, persoanele din Seth sunt atrase de flirt. Firi pasionale, le place sa isi domine partenerul si sa fie respectate. Daca descopera ca sunt inselate sau mintite, devin foarte razbunatoare.



Bastet (Puterea atractiei)





Bastet corespunde perioadelor: 14 iulie – 28 iulie, 23 septembrie – 27 septembrie, 3 octombrie – 17 octombrie.

Persoanele din Bastet sunt guvernate de Puterea atractiei.



Nativii din semnul Bastet sunt firi sincere si prietenoase. Intotdeauna atente la detalii, incearca sa isi protejeze familia si prietenii de rau. Vigilenta este caracteristica lor principala, punctul forte care ii diferentiaza de celelalte persoane. Desi pot parea slabi sau timizi, in realitate persoanele din Bastet sunt firi exagerat de protectoare, care sunt capabile sa faca orice pentru cei dragi.

In relatii, nativii din Bastet isi cuceresc partenerul prin sarmul lor natural. Sunt foarte prietenoasa si stiu cum sa intretina o conversatie, reusind sa isi ademeneasca posibilii parteneri. Acestia se simt atras de aventuri si de relatiile scurte, fiind adeptii libertatii si a distractiei.



Sekhmet (Puterea exigentei)





Sekhmet corespunde perioadelor: 29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie.

Persoanele din Sekhmet sunt guvernate de Puterea exigentei.



Persoanele din Sekhmet se caracterizeaza printr-o mare putere de concentrare, prin rabdare si seriozitate. Acestea sunt recunoscute pentru spiritul corect de care dau dovada. In relatiile cu prietenii si familia sunt firi severe, atente la detalii si nu accepta greselile. Sunt atente la detalii si iubesc ordinea si frumosul.

In relatii, nativii Sekhmet sunt destul de autoritare si reci pana in momentul in care sunt sigure de iubirea partenerului. In timp acestea devin foarte afectuoase si sensibile, cautand afectiune si iubire.

alte bancuri

BANCURI + Semne de imbatranire



Bogat cu pistol —————— Precaut

Sărac cu pistol —————— Delicvent

Bogat cu manichiura făcută ——- Play-boy

Sărac cu manichiura făcută ——- Gay

Bogat la bordel —————— În căutarea plăcerilor

Sărac la bordel —————— O caută pe fiica-sa

Bogat citind ziarul ————– Intelectual

Sărac citind ziarul ————– Caută de muncă

Bogat alergând ——————- Sportiv

Sărac alergând ——————- Hoț

Bogat cu valiză diplomat ——— Afacerist

Sărac cu valiză diplonmat ——— Traficant

Bogat la Poliție —————– Acuzator

Sărac la Poliție —————– Acuzat

Bogat odihnindu-se ————— Stresat

Sărac odihnindu-se ————— Lenes


Offf Ghinion


Date:

Undeva pe autostrada, accident de masina . Vine politia, ambulanta, strange cadavrele, ranitzii, se iau declaratzii... Vin la unu' care ramasese incremenit la volan dupa ce femeia de langa el zburase prin parbriz si murise. Asta era perplex.

-Dom'le va intzelegem ca suntetzi socat, dar trebuie sa va spunem ca sotzia dvs a murit.

-Nu era sotia mea.

-Aha. Oricum vad cat sunteti de tulburat, fiica dvs din pacate murit.

-Nu era fiica mea .

-Atunci poate o ruda apropiata, o prietena f buna ....

-Nu .....

-Atunci cine era dom'le?

-Era o prostituata. Am luat-o cu vreo 2 km in urma...

-Aaaaa... pai atunci sunteti un norocos dom'le !

-Noroc d'asta sa ai dumneata. V-ati uitat sa vedeti ce avea in gura???

//

/ Nu rade ca se ia !/

//

Trei surori bătrâne stăteau împreună, în aceeaşi casă.

Intr-o seară, una dintre ele îşi pregateşte o baie ca lumea, pune un

picior în apă, se opreşte şi ţipă la celelalte:

- Heeei, io intram acuma în baie sau ieşeam?

Una dintre celelalte două surori, aflate la parter, răspunde:

- Nu ştiu, stai să vin sus să văd. Începe să urce scările, dar pe la

jumătate se opreşte şi întreabă:

- Hei, io urcam scările acuma sau coboram?

A treia işi zice în sinea ei “Doamne fereşte, ce v-aţi prostit amândouă”

şi bate de trei ori în lemn. Apoi, cu voce tare:

- Staţi să văd întâi cine-i la uşă şi apoi vin io să v-ajut…



La farmacie se prezinta un barbat care ii spune farmacistei:

- Doamna, am o problema,Penisul imi sta tot timpul in sus, chiar si daca fac sex 12 ore pe zi.Ce imi puteti oferi?

Farmacista se duce in spate, se sfatuieste cu colegele apoi se intoarce si spune tipului:

- Cazare, mancare si 300 de eur pe luna e bine?



Subject: Solutia inginerilor
TRAIASCA INGINERII!!!!!!!!!!!!!

Intrebarea lui Newton

Newton a intrebat: cum se poate scrie 4 in 5?

1. studentii la medicina au raspuns: asta-i o gluma

2. studentii din cercetare au raspuns: imposibil

3. studentii la managment au raspuns: nu am gasit solutia pe internet

4. studentii la inginerie au raspuns: "F(IV)E"Raspanditi acest mail daca sunteti mandri ca sunteti ingineri!

Cine stie, poate devin si altii.........

umor

Alcoolul ucide celulele nervoase... Raman doar cele linistite.






Dacă simţi că soarta îţi pregăteşte un şut în fund, nu încerca să te întorci: lovitura în testicule este mult mai dureroasă.





O tipă cu o maşină trăsnet într-un service auto. Mecanicul întreabă:

- Ce s-a intamplat?

- Merge aiurea si se opreşte motorul.

Mecanicul deschide capota si găseşte un biletel: “Este o proastă, nu ştie să conducă iar eu n-am de gând să plătesc. Soţul” .

Mecanicul închide capota:

- Ne pare rău, dar nu vă putem ajuta, mergeti la un alt service.

Tipa furioasă:

- La mama dracului, sunteti al şaptelea service care mă refuză!





Un tip cu doua gagici la o terasa, apare chelnerul si intreaba:

-Cu ce va servim?

-O bere la tap, si la caprele astea cate o limonada...





La Radio Erevan, un ascultator intreaba:

- Ce este un “titlu onorific”?

Radio Erevan raspunde:

- Titlu onorific este atunci cand sotia spune: “Sotul meu este capul familiei”.





Unguru si Romanul la pescuit. Prinde ungurul pestisorul de aur si il cheama pe roman. Pestisorul incepe sa vorbeasca:

PESTISORUL: Daca imi dai drumu va indeplinesc fiecaruia cate-o dorinta

Ungurul: Vreau ca toata Ungaria sa fie inconjurata de Zidul Chinezesc fara urme de Roman in ea. Zis si facut

Romanul: Pestisorule, ai indeplinit dorinta ungurului?

PESTISORUL: da.

Romanul: Zidul chinez, pestisorule, are geamuri, gauri?

PESTISORUL: nu.

Romanul: Atunci umple Ungaria cu apa.





- Ieri a fost ziua sotiei mele si i-am facut o surpriza neasteptata!

- Nu mai spune! Ce cadou i-ai facut?

- O ciocolata cu lapte!

- Bine, dar asta consideri tu surpriza?

- Sigur ca da, ea se astepta la o rochie!





La Radio Erevan, un ascultator intreaba:

- Cand a folosit Lenin pentru prima data expresia: “Invatati! Invatati! Invatati!”

Radio Erevan raspunde:

- Cand a vazut carnetul de note al lui Stalin.





La Radio Erevan, un ascultator intreaba:

- Care a fost cel mai nefericit si ghinionist om de pe glob ?

Radio Erevan raspunde:

- Iuri Gagarin, pentru ca dupa ce a inconjurat globul pamantesc de sapte ori, tot in URSS a cazut.









Intra o fetita intr-o farmacie si spune :

- Puteti sa-mi dati un prezervativ ?

- Bine... dar cred ca este pentru parinti tai zice farmacista

- Este pentru mine… ca am trei papusi deja si nu vreau mai multe...





Planurile de viitor, care nu corespund posibilitatilor tale financiare, intelectuale şi fizice, se numesc vise.





Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cand are nevoie de ajutor.





Sotul prinde amantul soţiei şi îl ia la omor. Soţia disperată il apuca de mână:

- Ce faci ?!!! Nu te gandesti ca este tatăl copiilor tăi ?





El şi ea în pat, după ce s-a consumat noaptea nunţii. După o tăcere îndelungată ea, în sfârşit, întreabă:

- De fapt, tu ce leafă ai?

- 900 de lei.

Ea, cu un oftat lung:

-Şi asta-i mică!

despre alaptat - banc

EFECTELE ALAPTATULUI ... - bestial


Tanara sotie ii trimite de la spital o telegrama sotului:"Scumpul meu Petre, alaltaieri s-a nascut ingerasul nostru de baiat. E dulce, dar din pacate eu nu am lapte, asa ca am fost obligata sa angajez o doica de lapte din Grenada . Eu n-am nici o vina, dar se pare ca din cauza ca ea este negresa, pielea copilului s-a inchis la culoare si este aproape neagra. Te iubesc si abia astept sa viu acasa cu odorul nostru.

Telegrama lui Petre catre mama lui, proaspata bunica:

"Draga mama, Anca a nascut alaltaieri un baiat. Totul a decurs bine, dar ea neavand lapte, a fost obligata sa angajeze o doica de lapte din Grenada care este negresa. Cum a inceput sa alapteze copilul, pielea lui delicata a devenit neagra. Anca n-are nici o vina ca n-a gasit o doica alba. Te sarut cu drag,

fiul tau Petre.



Telegrama Mamei catre Petre:

Draga Petrisor, ma bucur ca sunt bunica si va felicit. Pot s-o inteleg pe Anca, pentru ca eu am fost exact in aceiasi situatie cand te-am nascut. N-am avut lapte si a trebuit sa te hranesc cu lapte de vaca.

Eu n-am nici o vina ca ai iesit un bou...

alta recomandare

http://www.youtube.com/watch?v=GwplIipnRuk

RECOMANDARE TANGO - LUSH - STERILIZARE CATEI

http://www.revistatango.ro/lush-romania-lanseaza-campania-de-sterilizare-a-cainilor-comunitari-3122.html

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini