joi, 1 martie 2012

recomandari foto-video

http://bitsandpieces.us/wp-content/uploads/2012/02/imageshomeless-but-not-al



one_small.jpg


http://www.realitatea.net/fara-cuvinte-o-pisica-cere-mancare-folosind-limbaj



ul-semnelor-video_918288.html

http://www.trilulilu.ro/video-animale/masaj-27

http://www.infoturism.ro/atractii-turistice/10-gradini-zoologice-fascinante/

despre tara noastra

neverificat






ROMANIA Interbelica ... document unic şi greu de procurat !!!



Portretul ROMANIEI Interbelice..., unic şi greu de procurat!

Deschideti linkul de mai jos si dati clik pe judetul care va intereseaza! Este aici o munca de Sisif, pe care sper sa o apreciati la justa ei valoare

Portretul Romaniei Interbelice EXCEPTIONAL! Transmiteti-l tuturor copiilor din casele Dumneavoastra, pentru ca acum istoria se face in... "limba materna" a fiecarei nationalitati, cu carti primite din afara..., cu teoriile tarii de origine..., cu mesajele profund ostile MARII ROMANII, care a stat ca un os in gat marilor puteri ale Europei !

Mai mult... Istoriile alternative aprobate de Ministerul nostru de resort au dat posibilitatea ca fiecare scoala sa interpreteze in mod propriu (si de cele mai multe ori diferit de la un judet la altul!)

evenimentele care constituie istoria adevarata a Teritoriilor Romanesti, indiferent cum s-au numit ele de-a lungul vremilor!

Foarte interesante pentru noi toti romanii (pentru tinerii nostri, in mod special) - sunt mai ales informatiile, necunoscute in marea majoritate, despre zone care... au fost... nu mai sunt... si nu se stie daca... si cand... vor mai apartine vreodata acestei tarisoare...

Dumnezeu sa apere si sa binecuvanteze Romania si romanii, oriunde s-ar afla ei !

Acesta este linkul..., de mai jos...

http://romaniainterbelica.memoria.ro/index.html

articol despre carnea macra ...primit prin mail

Vedeti cum carnea macra este de fapt facuta din resturi lipite intre ele! (VIDEO)


Un reportaj socant realizat de cei de la Australia’s TodayTonight TVshow despre lipiciul introdus in carne dezvaluie secretele murdare din aceasta industrie. Iar, daca folosirea acestor enzime – asa-numitul meat glue – este practicata in Marea Britanie, probabil ca asa se face peste tot. Daca le vezi in galantare, esti convins ca ceea ce cumperi sunt bucati de carne macra. De fapt, sunt resturi de carne tinute laolalta de acest lipici. Vita, porc, peste, orice… Ceea ce este grav este ca, odata gatita, te expui bacteriilor continute de bucatile de carne lipite…

Pudra alba vanduta la kilogram estesecretul murdar din industria carnii. Lipiciul acesta face ca resturi de vita, miel, gaina sau peste, ce de obicei sunt aruncate, sa devina ceva ce pare o bucata de carne macra. Restaurante si macelari pot vinde asa ceva. Uimitor este ca pana si bucatari profesionisti nu pot face diferenta odata gatita aceasta carne din resturi.

Ce este transglutaminase

Lipiciul pentru carne este o enzima sub forma de pudra, derivata din plasma din sangele vitelor si porcilor. De asemenea, contine si maltodextrin si sodium caseinate, o proteina din lapte.

Mai jos este un filmulet:

http://www.youtube.com/watch?v=J0EUBhVW5fM

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini