vineri, 15 iunie 2012

atitudine fata de 1 pahar cu vin

Diferente de mentalitate la un pahar de vin bun: Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr - un restaurant ... Toti au cerut cate un pahar cu vin dar, cand a fost adus vinul, in fiecare pahar era o musca. Neamtul a cerut alt vin in acelasi pahar. Englezul a cerut vin nou in pahar nou. Finlandezu l a scos musca si a baut vinul. Rusul a baut vinul cu tot cu musca. Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul. Evreul a prins musca si a vandut -o chinezului. Romanul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat. Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit. Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului. Americanul a inceput proces impotriva restaurantului si a cerut 5 mil dolari daune morale. Scotianul a prins musca de gat si i- a zis: "Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut"!










Bărbaţii care zic că locul femeii e la bucătărie - pur şi simplu nu ştiu ce să facă cu ea în dormitor!Fănică se întoarce acasă noaptea târziu. Soția, cu o privire ucigătoarte îi arată ceasul.

- E ora două!

- Și ce-i cu asta? Dacă aș fi stat acasă n-ar fi fost tot ora două?



Si vreti sa spuneti ca sotul dumneavoastra s-a spânzurat? O întreaba judecatorul pe tânara vaduva.

-Da, domnule judecator, raspunde aceasta.

-Si cum explicati atunci multimea de cucuie pe care le are?

-S-a spânzurat cu un elastic..



Doi tractoristi pe camp, scot pita,slana, bat o ceapa de roata de la tractor si se pun sa manance. Vine seful turbat de nervi si ii intreaba:

- Voi de ce nu semanati?

Unu dintre ei raspunde:

- Pai... nu suntem frati!



De ce te plimbi prin benzinarie?.

- Vreau sa ma las de fumat.Doi tineri, în drumul lor spre biserică, unde mergeau să îşi oficieze căsătoria, au murit într-un accident de maşină. Ajunşi la poarta raiului, l-au întrebat pe Sfântul Petru dacă se pot oficia căsătorii şi în rai. Sfântul Petru i-a rugat să aştepte un pic până vine cu răspunsul. Au aşteptat ei o lună, au aşteptat două, pe urmă au început să se întrebe ce s-ar întâmpla dacă odată căsătoriţi nu se vor mai înţelege. După încă o lună, Sfântul Petru se întoarce şi le spune:- Am veşti bune, copii. Puteţi să vă căsătoriţi în rai.- Bine, dar există şi posibilitatea divorţului?La care Sfântul Petru spune iritat:- Mai, lăsaţi-mă în pace. Trei luni am căutat un preot în rai şi acum voi îmi cereţi să caut şi un avocat?



Intr-o farmacie, patronul vede un tip rezemat de perete. Il intreaba pe vanzator:

-Ce-i cu tipul ala? Ce are?

Vanzatorul:

- A venit sa-i dau ceva pentru tuse. N-am gasit siropul de tuse, asa ca i-am dat o sticla de laxativ

Patronul:

- Esti tampit! Cum sa-i dai laxativ pentru tuse?

Vanzatorul:



- Ooo, uita-te la el!. Ii este frica sa mai tuseasca!



Beţi suc de fructe !Sucul de fructe înseamnă energie.Energia înseamnă sport.Sportul înseamnă putere.Puterea înseamnă bani.Banii înseamnă femei,Femeia înseamnă necazuri...Mai bine beţi apă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini