sâmbătă, 28 aprilie 2012

din Cartea Mondiala a Fericirii

cartea Mondială a Fericirii


> >> Însă, Daily Mail, prezintă o nouă carte, numită "Cartea Mondială  a Fericirii", scrisă de Leo Borman, în care Leo Bormans a adunat  cercetări şi descoperiri ale experţilor mondiali în psihologia  fericirii.

> >> Cercetarea arată că , în timp ce persoanele nefericite nu reuşesc  să obţină niciodată ceea ce îşi doresc. De asemenea, oamenii  fericiţi ştiu să evite dezamăgirile şi cum să genereze surprize  plăcute. Acest lucru se datorează faptului că ei se străduiesc să  îndeplinească obiective realiste şi sunt mulţumiţi cu ceea ce au.

> >> Doctor Jose de Jesus Garcia Vega de la Universitatea din Monterrey,  Mexic, spune că trebuie să acceptăm lucrurile pe care le avem.

> >> "Pentru a fi fericiţi trebuie să ne bucurăm de ceea ce avem".

> >> Nu are nici un rost să rămâi blocat într-un loc de muncă pe care îl urăşti, înconjurat de colegi neprietenoşi, doar pentru că  banii sunt suficienţi. Oamenii uită că le este permis să fie şi  fericiţi la servici. Mulţi dintre noi petrecem cei mai frumoşi ani  din viaţa noastră încercând să facem bani, iar în timpul acestui
proces ne sacrificăm sănătatea şi familia. Mai târziu, aceşti  oameni îşi cheltuie aceeaşi bani încercând să îşi recupereze  sănătatea pierdută şi familia îndepărtată.

> >> Nu insitaţi asupra trecutului, asupra lucrurilor care nu au  funcţionat cum trebuie sau a eşecurilor anterioare. În acelaşi  mod, nu visaţi la un viitor idealizat care nu există sau nu vă  îngrijoraţi că nu s-a întâmplat, încă.

> >> Nu trebuie să vă fie teamă să faceţi un pas înapoi şi să vă  reanalizaţi obiectivele. Imaginaţi-vă viaţa ca pe o poveste pe  care o puteţi modifica şi corecta pe măsură ce mergeţi mai  departe. Acest mod de abordare flexibilă necesită gândire pozitivă  şi o minte deschisă.

> >> Această teorie este susţinută de Ingrida Geciene de la  Universitatea Vilnius din Lituania, care a analizat fericirea  oamenilor din 31 de ţări europene. Aceasta a descoperit că În urma cercetării doamna Geciene a ajuns la concluzia că ţările nord  europene conţin mai mulţi voluntarişti, în timp ce ţările latine  precum Spania şi Italia au un procent mai ridicat de fatalişti.

> >> Cu toţii trăim fericirea în relaţie cu ceilalţi oameni. Trebuie să ţineţi minte că la fel cum alte persoane ne pot face pe noi fericiţi, şi noi suntem "alţi oameni" pentru altcineva. Cercetarea arată totodată că

> >> Dacă vreţi să fiţi mai fericiţi, Acceptaţi invitaţia la film, alăturaţi-vă unui club de carte sau unui grup de artişti. Cea mai  bună metodă de a savura plăcerea este în compania celorlalţi.

> >> Eunkook M. Suh, profesor de psihologie la Universitatea Yonsei din Seul, spune că
> >> Potrivit cercetărilor, Claudia Senik, profesor la Universitatea Sorbona din Paris spune că

> >> Trebuie să vă concentraţi asupra obiectivelor şi viselor pe care le aveţi astfel încât

> >> Aşa cum nu trebuie să vă comparaţi cu alte persoane, este  important să nu vă îngrijoraţi în legătură cu ceea ce cred  ceilalţi despre felul cum sunteţi. şi nu sunt îngrijoraţi în  legătură cu ceea ce cred alţii despre ei.

> >> Oamenii fericiţi nu se îngrijorează şi recunosc că 90% din griji  nu se îndeplinesc. Lăsaţi grijile nejustificate deoparte!

> >> Poate ca Ei invidiaţi pe cei cu o personalitate boemă şi care se  lasă duşi de val, însă nu vă păcăliţi. Puteţi obţine doar  ceea ce vă doriţi sau visaţi, asta dacă ştiţi exact ce doriţi  sau visaţi.

> >> Sentimentele şi emoţiile negative crează disconfort psihic şi  stres psihologic. De exemplu, atleţii se vor gândi întotdeauna cum  vor câştiga cursa nu cum vor pierde. Trebuie să trecem de la o  perspectivă negativă, cea cu jumătatea de pahar gol, la, şi  totodată să punem în practică optimismul. Optimismul este

mecanismul natural de autoapărare al minţii împotriva depresiei.

> >> Fericirea poate fi învăţata, iar găsirea unui scop în viaţă  îţi poate uşura drumul. Oamenii fericiţi apreciază şi  realizează că fericirea le va prelungi viaţa.

http://www.gnosa.rowww.sfat.infowww.impacareapersonala.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini