duminică, 18 martie 2012

PETEXPO 2012

PetExpo Romania are placerea sa va invite la cea de-a patra editie a celui mai important eveniment dedicat animalelor de companie din Romania, intre 22-24 iunie la Romexpo, Bucuresti!
Dupa succesul din 2010 si 2011, cand la PetExpo au venit in total mai mult de 20.000 de vizitatori, 2012 va aduce un spatiu de expunere mai generos si mai elegant, cu mai multi expozanti, mai multe evenimente interactive si mai multe surprize!
La PetExpo vor fi prezente toate tipurile de animale de companie de la catelusi si pisicute, la iepurasi sau paianjeni si acvarii impresionante. In cadrul expozitiei veti gasi cea mai mare varietate de tipuri de hrana de pe piata romaneasca, suplimente alimentare, produse farmaceutice si de igiena, accesorii, hainute si culcusuri, si servicii precum cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie, tot ceea ce un iubitor de animale si-ar putea dori. In plus, PetExpo va asteapta cu tombole, concursuri, demonstratii de dresaj si de coafura si multe alte surprize! Un eveniment unic, numai intre 22-24 iunie 2012 la Romexpo, chiar in prima zi a vacantei de vara!

Concurs! Vrei sa faci din animalutul tau VEDETA?! …afla cum pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/petexpo.ro

Echipa PetExpo Romania

Site: http://www.petexpo.ro/

E-mail: petexpo.ro@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini