vineri, 18 noiembrie 2011

Wagner arte si pisici din/pe portelan

http://www.wagnerarte.ro/
http://www.121.ro/content/mesajul_din_sticla/index.php3?cd=18&cm=11&cm_cal=11&cy=2011

cum faci bani ...

http://www.incont.ro/externe/reclame-cu-pisici-sau-cum-faci-bani-din-inregis



trarile-cu-feline-video.html
 

umor

In SUA se organizeaza o competitie pentru cele mai adecvate definitii ale unor termeni contemporani. Pentru competitia din 2010 termenul de definit a fost "corectitudinea politica".


Castigatorul a dat urmatoarea definitie: "Corectitudinea politică este o doctrină cultivată de o minoritate delirantă, ilogică, promovată de mass-media oficială, care sustine ca este posibil să apuci o bucată de căcat de partea curată".







Un cuplu trece prin fata unei cofetarii:

- Mmmmm ce bine miroase, spune ea.

- Daca vrei mai trecem odata.



La maternitate, asistenta intra si ii spune proaspetei mamici:

- Tatal copilului e pe coridor cu un buchet de flori. Poate sa intre?

- Fereasca Dumnezeu! Sotul meu poate veni din clipa in clipa.



I: Cum iti faci sotia sa planga in timp ce faci dragoste?

R: Ii dai telefon si-i spui!



Femeile se impart in doua categorii: Doamne si Doamne Fereste!



- Draga mea! Am decis, te parasesc!

- Ai gasit una mai buna?

- Mai buna nu. Mai ieftina.



Burlac – barbat care vine in fiecare dimineata la serviciu din directii diferite.



Intr-un bar intra un tip foarte multumit:

- De baut la toata lumea. Fac cinste! Mi s-a nascut un fiu!

- Ce greutate?

- 4 kg!

- Lungime?

- 53 cm!

- Cum se simte sotia?

- Ea inca nu stie!



- Fetelor, va place pestele?

- Nu, ca ne bate!



I: In al Doilea Razboi Mondial, de ce tancurile franceze aveau oglinzi retrovizoare?

R: Ca sa vada frontul.



De cand a aparut criza financiara in Romania, femeile sunt obligate sa se casatoreasca din dragoste.



Nea Vasile isi duce soacra la doctor si il roaga totodata:

- Va rog, tratati-o ca pe propria dumneavoastra soacra.



Cand informaticienii se plictisesc...

Apar chestii ca acestea!!!

a 25 etapa pentru superblog

Ambele modelele PA246Q si PA236Q sunt echipate cu panouri P-IPS care garantează un spectru de culoare extins, acoperind 98% din spectrul Adobe RGB fiind capabil să redea peste 1,07 miliarde de culori; adică un spectru cu peste 30% mai larg decât cel pe care îl pot oferi panourile LCD standard,  pre-calibrate în fabrică, garantând o fidelitate cât mai ridicata a culorilor afisate. Ca experienta de vizualizare să fie desăvârsită, atat PA246Q cat si PA236Q adoptă unghiuri de vizibilitate mari de 178° atât pe orizontală, cât si pe verticală, eliminand schimbarea de culoare a ecranului, indiferent de unghiul din care este privit.
Datorită design-ului ergonomic, monitorul LCD profesional PA246Q se ajustează extrem de usor si precis pentru o pozitie ideală, ecranul permitand sa fie rotit la 90 grade  pentru o pozitie ideală de vizualizare a documentelor de tip portrait.
Dintre caracteristicile acestor dispozitive care le fac indispensabile enumeram: conectivitate ridicată, scala reală Quick Fit, ajustare personalizabilă de culori si functia multitasking Picture-in-Picture, care permite utilizatorilor să vizualize imagini si de la alte surse de semnal, în acelasi timp.
Cine nu si-ar dori asemenea dispozitive care garantează că la imprimare obtii ceea ce vezi pe ecran.

etapa 24 din superblog

http://www.autonom.ro/

Chiar daca Autonom intelege nevoia de mobilitate a bloggerului,  gata intotdeauna - ca orice "reporter" - sa cerceteze lumea si s-o redea, cred ca parteneriatul dintre Autonom si bloggeri pe termen lung ar trebui sa se manifeste atat pentru cei cu carnet, cat si pentru cei fara carnet, fara discriminari .... dar asta ar presupune largirea gamei de servicii ...

etapa 23 a superblog

ZENBOOK, lansat official în România vineri 11 noiembrie, poate ajuta in obtinerea echilibrului interior pe care oricine il doreste,  caracteristicile acestuia tehnologice împletindu-se cu stilul personal al vietii fiecaruia.
Tinand seama ca un ultrabook nu este doar un instrument de lucru, ci si un dispozitiv pentru divertisment, fiecare ZENBOOK este echipat cu tehnologia ASUS SonicMaster, dezvoltat de echipa ASUS Golden Ear si Bang & Olufsen ICEpower, iar SonicMaster oferă un spectru audio larg care poate umple o cameră cu muzică jazz sau cu sunetul unui torent montan.
Toate aceste elemente, combinate, transforma ZENBOOK intr-unul dintre cele mai echilibrate notebook-uri constituind un echilibru zen perfect între performantă, autonomie, sunet si stil desăvârsit, un dispozitiv portabil cu o viteză impresionantă de lucru, oricare atingere a tastaturii acestuia sau a touchpad-ului avand rezultate instantanee, structura acestuia din aluminiu polizat, care înglobează  tehnologie avansata, utilizand cele mai recente procesoare Intel Core i7 sau i5 din a doua generatie - optimizate pentru laptop-uri, SATA versiunea 3.0, cea mai rapida unitate de stocare SSD, Bluetooth V4.0 si USB 3.0. , tehnologia USB Charger+ care utilizeaza puterea portului USB 3.0 pentru reîncărcarea dispozitivelor portabile într-un timp mult mai redus decat perioada necesară în mod normal adăugat de cei de la ASUS,  dispunanad in acelasi timp de functia instant-on care porneste sistemul aflat în asteptare în numai 2 secunde, păstrând active toate aplicatiile care  rulau, oferind un timp incredibil de standby de până la 2 săptămâni, de patru ori mai mult comparativ cu standardul industriei. Astfel devine primul PC din lume simplu, subtil, dar în totalitate sofisticat, ASUS ZENBOOK poate fi gadgetul perfect în această nouă fază a evoluţiei tehnologice care încurajează oamenii  sa interacţiuneze cu tehnologia.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini