vineri, 1 iulie 2011

de pe mail

Un amic mi-a pus la dispozitie o comoara.


Un gest minunat din partea lui !

Sute de piese, romanesti sau straine, in limba romana, cu actori celebri.

Accesati deci :



http://teatrale.nobody.ro/




Si alegeti: comedii, tragedii........

Auditie placuta!

ref mail

Cum sa iti protejezi agenda cu adresele de e-mail?


Tocmai am aflat o smecherie de la un prieten, foarte interesanta si ingenioasa in simplitatea ei.

ASa cum se stie, daca si cand un virus intra in computerul dvs., el se indreapta direct spre agenda de adrese de e-mail si se trimite singur la fiecare dintre adrese, infectand toate aceste adrese asociate.

Aceasta smecherie nu va opri virusul sa intre in computerul dvs., dar il va opri sa utilizeze agenda dvs. ca sa se mai raspandeasca si va va alarma cu privire la faptul ca un "vierme" (un virus) a intrat in computerul dvs.



Iata ce trebuie sa faceti :

Intai deschideti agenda de adrese si dati click pe "New contact" (contact nou) de parca ati dori sa introduceti o adresa noua in lista dvs. de adrese. In fereastra care se va deschide si care va cere sa introduceti numele noului prieten, scrieti "A".

La rubrica "email address" introduceti: AAAAAAA@AAA.AAA

apoi salvati noua adresa in agenda.

Iata ce se intampla in acest caz : Numele de "A" va fi plasat in fruntea listei din agenda de adrese, ca fiind intrarea nr. 1. De la acest punct va porni "viermele" (virusul) efortul sau de a se trimite la toti prietenii dvs. Daca prima sa incercare este un esec, (ceea ce desigur ca se va intampla din cauza acestei adrese ciudate: "A") virusul nu merge mai departe si prietenii dvs. nu vor fi infectati.

Al doilea mare avantaj al acestei metode: daca un email nu poate fi inmanat, veti fi anuntat in "inbox'-ul dvs. aproape instantaneu. Deci,daca veti primi un email trimis catre "AAAAAAA@AAA.AAA" prin care sunteti anuntat cu el nu a putut fi inmanat, inseamna ca aveti un virus in sistem. Ingenios, nu-i asa ?



Daca toti pe care ii cunoasteti fac aceasta operatie, in scurta vreme nu va trebui sa va temeti sa deschideti un e-mail de la prietenii dvs.



Succes tuturor !

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini