luni, 28 februarie 2011

recomandare wallpapers for desktop

http://allwomenstalk.com/8-gorgeous-animal-wallpapers-for-your-desktop/

recomandare

http://www.egirl.ro/Cum-administram-medicamentele-orale-unui-animal-de-casa,



a6321.html?utm_term=nl-link&utm_source=nl-general&utm_content=460156%40gmail


.com&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Egirl-Newsletter-General-20110223

3D

Click pe rand, pe fiecare fotografie, apoi cu click stanga apasat, deplaseaza mausul in oricare directie si vei vedea totul in 3D; rotind scrolul (rotita aia de pe maus!), poti apropia sau departa imaginea.


Enjoy!




PICTURE NUMBER 1






PICTURE NUMBER 2






PICTURE NUMBER 3






PICTURE NUMBER 4






PICTURE NUMBER 5

alta recomandare

http://www.9am.ro/top/International/208280/Top-10-Destinatii-turistice-perfe


cte-pentru-gurmanzi.html




 

videoclip primit pe mail

Take the 5 minutes to watch this video. It's great!


This unique video is of a tourist who sat on the beach to watch the seals and penguins on Gold Harbor, South Georgia . Unexpectedly, one of the seals is apparently attracted to her and slowly works his way over to her. He seems to 'fall in love' and snuggles and flirts with her. It is quite an unusual and interesting scene. The seals are huge (6,000 lbs), yet she never seemed afraid...more amused...while someone shot the video of this incident.



Gold Harbor, South Georgia, is located off the southern tip of South America . (sub arctic) It is a small bay five miles S-SW of Cape Charlotte, with Bertrab Glacier at its head, along the east end of Georgia . The west end of the beach where a glacial stream flows is a breeding ground for various types of penguins and large seals....It is not a frequent destination for tourists.



Enjoy!

Romania interbelica

Portretul ROMANIEI Interbelice ... unic şi greu de procurat!


Deschideti linkul de mai jos si dati clik pe judetul care va intereseaza! E aici o munca de Sisif, pe care sper sa o apreciati la justa ei valoare









Portretul Romaniei Interbelice EXCEPTIONAL ! Transmiteti-l la toti

copii din casele Dumneavoastra, pentru ca acum istoria se face in ...

"limba materna" a fiecarei nationalitati, cu carti primite din afara

... cu teoriile tarii de origine ... cu mesajele profund ostile MARII

ROMANII, care a stat ca un os in gat marilor puteri ale Europei !

Mai mult ... Istoriile alternative aprobate de Ministerul nostru de

resort au dat posibilitatea ca fiecare scoala sa interpreteze in mod

propriu (si de cele mai multe ori diferit de la un judet la altul !)

evenimentele care constituie istoria adevarata a Teritoriilor

Romanesti, indiferent cum s-au numit ele de-a lungul vremilor !



Foarte interesante pentru noi toti romanii (pentru tinerii nostri, in mod

special) - sunt mai ales informatiile, necunoscute in marea majoritate,

despre zone care ... au fost... nu mai sunt ... si nu se stie daca ... si

cand ... vor mai apartine vreodata aceste i t arisoare ...

Dumnezeu sa apere si sa binecuvanteze Romania si romanii, oriunde s-ar afla ei !

Acesta este linkul... de mai jos...



http://romaniainterbelica.memoria.ro/index.html

horoscop japonez

Horoscopul Japonez al simbolurilor si al personalitatii


Spre deosebire de horoscopul european, in Horoscopul Japonez exista 11 zodii. Iata care sunt cele 11 zodii japoneze si care sunt trasaturile de caracter asociate lor:

Horoscopul japonez a luat nastere in secolul 1 I.H. la curtile imperiale japoneze, insa a devenit popular in Tara Soarelui Rasare incepand cu anii 1500. Conform viziunii nipone, in functie de intervalul de timp in care te-ai nascut, personalitatii tale ii sunt imprimate anumite trasaturi si particularitati. Chiar daca de-a lungul timpului, aceste trasaturi sunt supuse influentei unor factori externi, decizionali sau anumitor circumstante, ele fac parte din natura intrinseca a fiintei umane. Spre deosebire de horoscopul european, in Horoscopul Japonez exista 11 zodii. Iata care sunt cele 11 zodii japoneze si care sunt trasaturile de caracter asociate lor:

FLOARE DE CIRES - daca te-ai nascut in perioda 15 februarie - 20 martie

Pentru japonezi, floarea de cires are un simbol aparte, fiind asociata cu frumusetea, cu iubirea, cu afectiunea, cu gingasia si efemeritatea, dar si cu insufletirea sufleteasca, caldura, energia si naturaletea. Persoanele care apartin acestei zodii sunt persoane afectuoase, cu talente deosebite, avand darul de a-i binedispune pe cei din jur si de a le transmite ganduri pozitive.

Oamenii Floare de Cires pot si insa extrem de sensibili si vulnerabili. Atunci cand sufera, suferinta lor este atat de intensa, incat poate avea efecte autodistrugatoare.

SOARE - daca te-ai nascut in perioda 21 martie- 29 aprilie

Soarele reprezinta pentru japonezi un simbol al perfectiunii, al puterii, al misterului, dar si al dorintei de a trezi lucrurile la viata, aducandu-le pe drumul intelept, drumul cel bun. Persoanele apartinand zodiei Soare sunt persoane entuziaste, norocoase, pozitive, sigure pe ele, inzestrate cu simt practic si logic. Sunt ordonate, iubesc regulile si lucrurile prestabilite. In sentimentele si relatiile de iubire pot fi extrem de pasionale. Oamenii Soare iubesc inflacarat, pana la ardere, si de multe ori, din lipsa de precautie, involuntar poate, au tendinta de a-i rani pe ceilalti.

BAMBUS- daca te-ai nascut in perioada 30 aprilie - 4 iunie

In cultura japoneza, bambusul semnifica bunastarea, fericirea, armonia, prietenia, dar si longevitatea si permanenta. La fel cum bambusul este dependent de lumina, Oamenii Bambus au tendinta de a deveni dependenti de iubirea si afectiunea celor din jurul lor. Sunt persoane care infloresc in conditii prielnice firii lor. Devin luminoase si radiaza fericire atunci cand se simt iubite. Se daruiesc poate prea mult celorlalti. Oamenii Bambus sunt insa mai puternici decat par. Chiar daca nu indragesc schimbarile, se adapteaza lor la fel de natural si nonsalant ca orice alte zodii din horoscop. Sunt de neclintit in opiniile si convingerile lor si stiu sa lupte pentru ceea ce isi doresc.

BOU - daca te-ai nascut in perioada 5 iunie - 6 iulie

Boul este un simbol al fertilitatii, al familiei, al linistii.

Persoanele apartinand acestei zodii sunt persoane care pun familia si linistea familiala mai presus de orice. Sunt extrem de atasate de ideea de camin, de stabilitate, de prietenia sincera si dezinteresata care poate exista intre oameni. Sunt pragmatice si realiste, traditionaliste. In acelasi timp, sunt dispuse sa se conformeze regulilor, sa accepte lumea asa cum este ea, chiar daca nu este intotdeauna cum si-ar dori. Acesti nativi isi doresc liniste si pace in viata. Echilibrul lor interior este dat de armonia din sanul familiei.

Conflictele intense cu persoana iubita ii destabilizeaza si ii determina sa dea inapoi.

FLOAREA DE LOTUS - daca te-ai nascut in perioada 7 iulie - 1 august

Floarea de Lotus este un simbol al frumusetii, al puritatii sufletesti, al sinceritatii, al iertarii, al abundentei, dar si al capacitatii de a se regenera. Precum Floarea de Lotus, o floare splendida care se ridica la suprafata apei in care traieste, oamenii Lotus au capacitatea de a se ridica asupra celorlalti. Sunt de o noblete si delicatete sufleteasca iesita din comun.

Sunt demni, sinceri, intelegatori, maiestuosi, simpli, capabili sa traverseze situatiile mai putin delicate cu fruntea sus. Onoarea si datoria sunt extrem de importante pentru ei. Au un simt al sinelui foarte bine dezvoltat si isi gasesc cu greu un partener.

PODUL JAPONEZ - daca te-ai nascut in perioda 2 august - 27 august

Podul este un simbol al medierii, al conexiunii, dar si un simbol al incercarilor pe care le ai de depasit pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

Nativii apartinand acestei zodii sunt persoane ambitioase, tenace, care reusesc in viata nu datorita norocului, ci perseverentei cu care isi urmaresc telurile.

Oamenii -Pod sunt maestri ai exprimarii, iar comunicarea, fie ea de orice natura- artistica, intelectuala sau prin intermediul cuvantului, face parte din darurile cu care au fost inzestrati. In acelasi timp, sunt firi calme, echilibrate, reusind intotdeauna sa calmeze spiritele si sa aplaneze conflictele in jurul lor. Iubirea pentru ei inseamna exteriorizare, impartasirea gandurilor, dar si legaturi emotionale puternice pe care le pot intensifica prin intermediul comunicarii.

PIATRA DE GRADINA - daca te-ai nascut in perioada 28 august - 10 octombrie

Alaturi de apa, vegetatie si pamant, piatra este un element omniprezent in cultura si gradinile japoneze. Ea exprima trainicie, stabilitate, forta, consecventa. Oamenii-Piatra par reci, severi, duri, implacabili, lipsiti de afectiune. Aparent, sunt. Doar cei apropiati si cei care ii iubesc sunt insa capabili sa vada dincolo de suprafata. Daca reusesti sa ajungi la sufletul lor, te vei trezi coplesita de afectiunea lor. Oameni-Piatra sunt persoane pe care te poti baza. Te poti increde in ei, te poti baza pe ajutorul lor indiferent de situatie. Oamenii-Piatra sunt consecventi in sentimentele lor si cred in fidelitate.

IMPARATUL - daca te-ai nascut in perioada 11 octombrie - 18 noiembrie

Imparatul este un simbol al fortei si al autoritatii, al stapanirii de sine, dar si al superioritatii. Persoanele apartinand zodiei Imparat au o personalitate puternica, incercand, chiar si fara sa constientizeze, sa-si impuna vointa asupra celorlalti. Totodata, Oameni-Imparat au o putere de influenta foarte mare, o vointa de fier si o capacitate de munca incredibila.

Greutatile nu-i doboara si nici nu ii pot indeparta de la obiectivele pe care si le-au propus. Sunt energici, au incredere in ei insisi si in ceea ce pot realiza. Oamenii-Imparat s-au nascut sa straluceasca, sa conduca, sa fie in centrul atentiei. In iubire, pot fi la fel de temperamentali ca si in celelalte domenii. Au uneori tendinta de a domina si a trece cu vederea dorintele celuilalt.

IMPARATEASA - daca te-ai nascut in perioada 19 noiembrie - 26 decembrie

Imparateasa se impune prin intelepciune, prin inteligenta, printr-un spirit superior, iar nu neaparat prin forta. Nativii acestei zodii au anumite trasaturi in comun cu ale Oamenilor-Imparat. Au poate o personalitate la fel de puternica. Spre deosebire de acestia, sunt insa mai temperati, mai rabdatori, mai putin impulsivi, mai pasivi si mai cumpatati in deciziile lor.

Pun mai mult pret pe spiritualitate si pe spirit, pe evolutia interioara. Sunt modesti, creativi si hotarati sa schimbe lumea doar prin metode juste si chibzuite. Au prestanta. In iubire, acesti nativi pun mare pret pe fidelitate, pe intelegere si pe respect.

LUNA - daca te-ai nascut in perioada 27 decembrie - 18 ianuarie

Luna nu este doar un astru al misterului si al intuitiei, ci si un simbol al clarviziunii. Oamenii-Luna sunt enigmatici, fascinanti, spirituali, cuceritori, cu un simt intuitiv foarte bine dezvoltat. Sunt nonconformisti, atrasi de tot ceea ce inseamna nou si progres. Este o placere sa-i ai ca interlocutori in zilele lor bune. Sunt sclipitori de inteligenti, iar ideile lor reusesc sa starneasca interesul. Au insa tendinta de a avea schimbari bruste de dispozitie si adeseori se lasa prada sentimentelor. Nervozitatea reprezinta unul din punctele lor slabe. In iubire sunt impulsivi si cu toane, insa odata ce s-au calmat stiu cum sa-ti intre din nou in gratii. Nu poti rezista farmecului pe care il emana.

TESTOASA SACRA - daca te-ai nascut in perioada 19 ianuarie - 14 februarie

Testoasa este un simbol sacru al intelepciunii si al autodeterminarii. Nativii acestui semn sunt blajini, prietenosi, placuti, capabili sa se sacrifice si sa faca compromisuri de dragul persoanei iubite.

Totodata, sunt pasnici, buni la suflet, incapabili sa faca cuiva in mod voit. Circumspectia face parte din modul de a fi si de a simti al acestor nativi.

Oamenii - Testoasa pot realiza lucruri marete in viata prin autocontrol si autoimpunere. Exercitiile lor de vointa sunt extraordinare. Se hotarasc si iau decizii cu greu. Deciziile lor sunt insa irevocabile. Oamenii-Testoasa nu se uita inapoi.

recomandari

http://www.realitatea.net/spectacolul-naturii-au-inflorit-prunii-in-china-vezi-video_808409.html

http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-8339913-fotogalerie-cine-sunt-vecinii-nost


rii-speciile-pasari-care-traiesc-bucuresti.htm?cfnl=



 

bancuri

Trei amici, evident romani, erau intr-o barca si dadeau la peste cand deodata un inger vindecator apare langa ei.




Astia, inmarmuriti, dupa ce le revine glasul incep sa ii ceara:

- Eu am o durere mare de spate de cativa ani, nu pot sa scap de ea...Ingerul ii atinge spatele si e vindecat!

- Eu trebuie sa port ochelari toata viata, ca nu vad bine, si as vrea sa vad si eu clar lucrurile care ma inconjoara...

Ingerul ii ia ochelarii, ii arunca in apa si ochii i se vindeca, vede perfect.. Se uita ingerul si la al treilea...

- Pe mine sa nu ma atingi!!! Io primesc pensie de boala...





Un canibal se mută la oraş iar după ceva timp vine maică-sa în vizită. Şi, în timp ce mîncau, asta zice:

- Ştii, nu prea îmi plac vecinii tăi...

- Atunci mănîncă doar legumele.





Afis intr-un bar:

"Daca beti ca sa uitati, va rugam platiti inainte!"





Doi condamnati la moarte.

- Vreo ultima dorinta?

- As vrea sa ascult un disc cu Guta.

- De acord! Si tu?

- Pe mine va rog sa ma omorati inainte!



- Ce este mai rau: ignoranta sau dezinteresul?

- Nu stiu si nici nu ma intereseaza!



Unuia i-a murit soacra si i-a scris urmatorul epitaf: "Doamne primeste-o cu aceeasi bucurie cu care ti-o trimit eu"





Epitaful unui lenes: "Aici continua sa se odihneasca..."





De ce nu sunt lovituri de stat in SUA? Pentru ca e singura tara din lume care nu are ambasada americana.





Un student la facultatea de drept, examen oral.

− Ce este frauda?

− Ceea ce incercati dumneavoastra sa faceti cu mine!

− Explica-te!

− Conform codului penal: "Comite frauda acel ce profita de ignoranta altuia pentru a-l prejudicia"





- Bula, cum iti imaginezi tu scoala ideala?

- Inchisa, doamna, inchisa!









Un enorias ii zice alarmat predicatorului:

- In timpul predicii de azi mi-au furat ceasul si portofelul!

- Aleluia! in sfarsit ii atragem pe pacatosi!





Un tip batran si foarte bogat era grav bolnav. Vin unele dintre rude sa-l viziteze si intalnesc medicul.

- Doctore, mai e vreo speranta?

- Niciuna! Pacientul se va vindeca!







Un lautar tigan intra in cabina lui, cu un aer de nemultumit si incepe sa-si stranga lucrurile.

Dupa el intra stapanul localului si zice nervos:

- Atunci... e adevarat?... pleci?

- Sigur! Plec in strainatate! Asta-i o tara de rasisti si xenofobi!

- D...dar, spectacolul? Ma lasi asa suspendat? Si de unde ai scos-o pe asta cu rasismul si xenofobia?

- Sunteti!

- Bine! Cineva ti-a zis ceva, nu? Pai il dau afara, iti jur!

- Nu, eu am facut un sondaj, si asta-i o tara de rasisti si xenofobi!

- Un sondaj? Si pot sa stiu ce intrebai?

- Eu intrebam: "Sunteti pentru exterminarea ungurilor, tiganilor si farmacistilor?"

- Farmacistii? De ce farmacistii?

- Exact asa raspundeau toti!





Patru tipi casatoriti merg la pescuit. Cam dupa vreun ceas se putea asculta urmatoarea conversatie:

- Nici nu va-nchipuiti ce a trebuit sa fac sa pot veni la pescuit! Am promis ca in urmatorul sfarsit de saptamana voi zugravi toata casa.

- Nici pe mine nu m-a lasat sa vin pana n-am promis ca voi schimba toata gresia in jurul piscinei.

- Voi va plangeti pentru niste fleacuri. Eu a trebuit sa promit ca voi renova bucataria inclusiv schimbarea electrocasnicelor...

Si asa au continuat sa pescuiasca pana cand si-au dat seama ca cel de al patrulea nu zisese nimic.

- Hei, tu, doar nu vrei sa ne faci sa credem ca n-a trebuit sa promiti nimic!

- Eu am pus desteptatorul sa sune la 4:30 AM si cand a sunat, m-am apropiat de sotia mea si i-am susurat la ureche: "pescuit sau sex?"

Si ea mi-a raspuns: "Sa te imbraci bine!"





Intr-un bar: Doi unguri si un roman, primul ungur catre al doilea:

-Stii care-i diferenta dintre un roman si o nuca de cocos?

-Nu.

-Nuca iti ofera tot timpul ceva de baut pe cand romanul niciodata. La care romanul de alaturi:

-Nu te supara, vrei ceva de baut? Ungurul:

-Mi-ar placea…

-Atunci du-te si cumpara-ti o nuca de cocos.





AUTORI DE FRAZE CELEBRE

1. Sunt inconjurat de animale. (Noe)

2. Viata este in continua miscare. (Parkinson)

3. Nu e nimic asa de important ca sa nu pot uita. (Alzheimer)

4. Viata mea e plina de aspiratii. (un astmatic)

5. Eu am inceput rozandu-mi unghiile. (Venus din Milo)

6. Niciodata n-am studiat drept. (Cocosatul de Notre Dame)

7. Cred in reincarnare. (unghia)

8. Imi place umanitatea. (un canibal)

9. Esti singura femeie din viata mea. (Adam)

10. Mai bine sa dai decat sa primesti. (un boxer)





Un baietel si tatal sau stateau in fata custii unui leu, cand la un moment dat baiatul se apropie prea mult de cusca si leul este gata sa il prinda.

Un barbat aflat in apropiere, vazand ce se intampla, a sarit si l-a salvat pe baiat. Un jurnalist care tocmai se afla prin apropiere, hotarat sa scrie un articol despre aceasta intamplare, incepe sa ii puna tanarului salvator tot felul de intrebari.

La un moment dat, cand il intreaba din ce partid face parte, tanarul raspunde: “Din Partidul Neonazist”

A doua zi, pe prima pagina a ziarului, cu litere foarte mari scria: “Un nazist ii fura hrana unui emigrant african!”





Doi amici, vara torida, in barca la pescuit, beau bere cu lansetele in apa, fumeaza niste trabucuri ... cand deodata unul din ei se opreste si zice din senin:

- Auzi ma, cred ca divortez de nevasta-mea, nu mi-a mai vorbit de o saptamana!

- Baa, io zic sa te mai gandesti, femeie buna ca asta e mai greu de gasit...

islanda

Dacă tot a devenit cunoscută din cauza vulcanului Eyjafjallajökull care a acoperit Europa şi a cauzat pagube imense transprtatorilor par avion,de ce să nu aflăm mai multe lucruri despre această ţară minunată numită Islanda.


Islandezii nu au nume de familie cum ar fi Ionescu sau Popescu, în

schimb poartă numele tatălui cu sufixul -son (dacă e vorba de un băiat) sau -dottir (dacă e vorba de o fată). Deci numele unui bărbat numit Thor Sigurdsson înseamnă că e Thor, fiul lui Sigurd

. Din cauza obiceiului de mai sus cartea de telefoane din

Islanda este ordonată după numele mic şi nu după numele de familie cum e în alte părţi. Deci dacă cauţi Thor Sigurdsson trebuie să te uiţi la litera T.

. Tot din această cauză islandezii nu folosesc formula "domnul"

sau "doamna" sau chiar "domnişoara" - folosesc doar numele, chiar şi când discută cu preşedintele ţării (de parcă te-ai adresa cu "Traian"lui Băsescu)

. Denumirea de gheiser provine din limba islandeză. La originea

denumirii stă numele unui anumit izvor faimos intermitent de apă

fierbinte - Geysir - care nu mai e activ.

. În Islanda se vorbeşte limba islandeză, o limbă asemănătoare

cu cea norvegiană folosită acum 1000 de ani

. Democraţia islandeză este printre cele mai vechi din lume,

parlamentul ţării a fost fondat în anul 930 e.n.

. Apa de robinet este pompată din izvor direct în casele

islandezilor, este destul de pură ca să nu necesite nici o filtrare.

. Apa caldă din casele islandezilor provine din gheisere şi

izvoare calde (îi invidiez pentru facturile mici la întreţinere)

. Islanda are multe râuri şi multe hidrocentrale, deci curentul

e foarte ieftin la ei. De fapt e destul de ieftin ca să merite

transportul bauxitei la ei şi transformarea sa în aluminiu.

. Islanda nu este atât de rece precum vă imaginaţi. Temperatura

medie de iarnă din Reykiavik este de 1 grad Celsius, mult mai cald ca în Miercurea-Ciuc. Cauza: Curentul Golfului.

. Islanda e o ţară verde - din cauza temperaturilor relativ

ridicate şi cantităţii mari de precipitaţii vegetaţia abundă (deşi au

păduri puţine).

. Islanda este doar puţin spre sud de la Cercul Arctic, deci

zilele de vară şi nopţile de iarnă sunt lungi - pe 21 decembrie soarele răsare la 11:30 şi apune la 3:30, iar pe 21 iunie soarele apune pe la miezul nopţii şi răsare la ora 3:00 dimineaţa.

. Islanda nu are armată, nu are marină şi nici forţe aeriene.

. Peste 93% dintre islandezi sunt conectaţi la Internet. Un oraş

islandez, Seltjarnarnes a fost primul a cărui locuitori s-au conectat

la internet broadband în proporţie de 100%. Conexiunea folosită în

zonele cele mai populate a ţării este ADSL2+ (până la 24 Mbit/s

downstream şi până la 3.5 Mbit/s upstream)

. Potrivit unui sondaj recent, islandezii sunt printre cei mai

mulţumiţi europeni de condiţiile lor de viaţă.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini