duminică, 29 mai 2011

Goran

Goran Bregovic va concerta in Parcul Plumbuita din Bucuresti (cartier Colentina), duminica, 5 iunie 2011, in cadrul unui eveniment organizat de Primaria Sectorului 2.
Concertul va incepe la lasarea serii, iar intrarea este libera. Si, in spiritul pur romanesc, cei ce vor veni in Parcul Plumbuita se vor putea delecta cu mici si bere.
Cu trei zile inainte de showul din Plumbuita, adica pe 2 iunie, Goran Bregovic are programat un concert la Timisoara, in Parcul Rozelor. Spectacolul face parte din seria actiunilor `Arta contra drog` organizate de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film `Dracula` si EURAD (Europe Against Drugs).
Pe 16 iunie, Goran Bregovic si bandul sau Wedding and Funeral Orchestra vor concerta in Piata Mare din Sibiu, in cadrul Festivalului International de Film Transilvania 2011 (TIFF).
Goran Bregovic revine in Romania, locul unde declara ca ii place sa concerteze, datorita publicului care il motiveaza, de fiecare data, pentru a crea niste concerte spectaculoase ce incing atmosfera.
La inceputul acestui an, Goran Bregovic a venit special la Bucuresti pentru a inregistra o piesa cu Florin Salam.
Unicitatea l-a transformat pe Goran Bregovici într-un icon al Balcanilor. Combinând sunete de talgere cu tuba, preluând influenţe din tango, ska, reggae, folosind chitară electrică împreună cu instrumente tradiţionale şi ritmuri autentice ţigăneşti, muzica lui Bregovici uneşte curentele tradiţionale şi le reinventează.
“Din punct de vedere ştiintific, muzica este primul limbaj al omului – a existat înainte de vorbire. Şi este singura limbă pe care oamenii o au în comun. Daca vei cânta muzică bună în Papua Noua Guinee, va fi acelaşi lucru. Oamenii o vor trăi”, spune artistul.
Bregovici cântă împreună cu Wedding and Funeral Band, orchestra compusă din suflători ţigani, voci tradiţionale bulgăreşti, chitară electrică, percuţie tradiţională şi cor bisericesc. “Orchestra este de închiriat pentru nunţi, dar şi pentru înmormântări, deşi costa mai mult pentru înmormântări, aşa că… ar fi mai bine să nu muriţi!”, îşi avertizează Bregovici publicul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini