vineri, 15 aprilie 2011

APEL LA PARLAMENT PENTRU CATEI

PLx 912 va intra in curand in plenul Camerei Deputatlor pentru vot.




Te rugam sa promovezi in continuare petitia Federatiei Nationale pentru Protectia Animalelor impotriva reintroducerii eutanasiei in masa a cainilor. Aceasta petitie ne poate ajuta sa mobilizam si mai multi participanti la viitoarele actiuni, nu doar de protest ci si voluntariat. Adresa petitiei: http://www.fnpa.ro/petitie/ Afis: http://www.fnpa.ro/afis-petitie.jpg Avatar: http://www.fnpa.ro/avatar-petitie.jpg



Poti strange semnaturi si pe hartie, prin parcuri si alte locuri frecventate de iubitori de animale. Lasa petitia si hartii tabelate pe la petshopuri si cabinete veterinare cu rugamintea sa fie completate de clientii lor.



Downloadeaza si printeaza petitia impreuna cu modelul de tabel:

http://www.fnpa.ro/tabel-pentru-strangere-semnaturi-petitie.doc



1. Tabelele cu semnaturi se trimit scanate la petitii@fnpa.ro sau copii xerox prin posta la Str. V.Milea nr. 2, bl. Mobilux, sc. C, ap. 26, Pitesti, jud. Arges. sau se inmaneaza personal daca sunteti din Bucuresti (Ionut Parausanu, 0727.769.509.)



2. Textul petitiei impreuna cu tabelele de semnaturi in original se trimit postal la adresa:



Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor

str. Izvor 2-4, sector 5, Bucuresti, Romania



Catre Comisia pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic



In atentia dei Sulfina Barbu, presedinte

In atentia Doamnelor si Domnilor Deputati



3. Textul petitiei si copii xerox dupa tabelele de semnaturi (pe care se mentioneaza ca originalele au fost trimise la Comisia pt. administratie publica) se trimit postal la adresa:



Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor

str. Izvor 2-4, sector 5, Bucuresti, Romania



Catre Camera Deputatilor

In atentia dei Roberta Anastase, presedinte



Un nou termen pentru colectarea semnaturilor va fi facut cunoscut in curand voluntarilor si colaboratorilor FNPA. Daca v-ati implicat in strangerea de semnaturi va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa petitii@fnpa.ro sau SMS pe 0727.769.509 care sa contina nume, email, telefon si localitate. Va vom trimite, cu prioritate, toate noutatile si informatiile necesare colectarii semnaturilor.



Trimiteti-ne un email la petitii@fnpa.ro pentru a va pune in contact cu alte persoane din orasul dvs. care pot colecta si trimite prin posta semnaturile.



Iata adresele de e-mail ale deputatilor care fac parte din Comisia de Administratie Publica si carora le puteti scrie in urmatoarele 3 saptamani, explicandu-le pe cat posibil, pe scurt, cat mai clar, cat mai convingator, de ce preferam sterilizarea (insotita de vaccinare antirabica, adoptie, microcipare, inregistrare intr-o baza unica de date, recensamant, educatie, conducerea administratiilor pentru caini din tara de catre cei mai buni specialisti, colaborarea cu ONG-urile, adapostire in masura posibilului, trierea cainilor reclamati si izolarea cainilor cu adevarat agresivi):



sulfina.barbu@cdep.ro, ion.calin@cdep.ro, ioncalin@yahoo.com, ionel.palar@cdep.ro, gheorghe.ciocan@cdep.ro, andras.edler@cdep.ro, mapostolache@cdep.ro, marin.bobes@cdep.ro, victor.boiangiu@cdep.ro, boiangiuvictor@yahoo.com, dan.bordeianu@cdep.ro, cristian.buican@cdep.ro, sorin.buta@cdep.ro, bogdan.cantaragiu@cdep.ro, deputat.cantaragiu@gmail.com, relu.fenechiu@cdep.ro, vasile.gherasim@cdep.ro, zanfir.iorgus@cdep.ro, ghervazen.longher@cdep.ro, costica.macaleti@cdep.ro, antonella.marinescu@cdep.ro, antonella_barbu@yahoo.com, dan.nica@cdep.ro, ioan.oltean@cdep.ro, cornel.pieptea@cdep.ro, neculai.ratoi@cdep.ro, denes.seres@cdep.ro, soporan.vasile@cdep.ro, v_soporan@yahoo.com, nicolae.stan@cdep.ro, claudiu.taga@cdep.ro, claudiu.taga@gauss.ro, eugen.uricec@cdep.ro, ecu777@yahoo.com, lucia.varga@cdep.ro, varga.lucia@yahoo.com, aurel.vladoiu@cdep.ro, deputat_vladoiu@yahoo.com, sorin.zamfirescu@cdep.ro, zgonea@cdep.ro, dusa_mircea@cdep.ro, carmen.moldovan@cdep.ro, mihaela.stoica@cdep.ro



Ar fi bine ca deputatii sa primeasca si plicuri pe adresa postala: Camera Deputatilor, Palatul Parlamentului, Comisia de Administratie Publica, str. Izvor 2-4, sectorul 5, Bucuresti. (In atentia...)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini