luni, 21 februarie 2011

invitatie primita pe mail - despre ceasuri

http://blogatu.ro/2011/02/concurs-castiga-un-voucher-de-300-lei-pentru-cumparaturi-de-pe-watchshop-ro.html
http://www.watchshop.ro/
Asta da invitatie si totodata provocare!
Sunt maniaca : ceasuri, bijuterii, gablonturi originale/deosebite, hainute pulovere/tricouri/rochite/pantaloni ... dar cine nu e ?!
Asadar, sa revin la subiect.
http://www.watchshop.ro/
Ceasuri de purtat la mana http://www.watchshop.ro/ceasuri-de-mana/ / de gat / tip breloc, cu diferite preturi, luate de oriunde - din strainatate, de pe aeroporturi / nave de croaziera, de la Juliana Cocor/Ferdinand, ori chiar din magazinase la orice pret; unele de marca, altele doar trendy; Meli Melo, http://www.bijouxterner.com/web/guest/home; colorate / contrastante, cu cadrane cu forma deosebita - patrat, romb, cu reflexii / imitatie cristal, etc sau imprimeu - animalute, copii, inimi, bicicleta, mira, cifre inreliefate / modelate / caligrafiate; majoritatea cu curea - evident colorata / imprimata - tip leopard / crocodilata, doar cateva cu bratara de la Juliana Cocor/Ferdinand cu zorzonici "amulete noroc"- instrumente muzicale, etc; ceasurile care se poarta la gat sunt pe lant / siret , aurii/argintii, unele anticate, in forma de barca, cheita cu inima, instrument muzical, autoturism gen Bentley, bicicleta, pestisor, pisicuta Hello Kitty, punguta / sac cu bani ...Am mai vazut la o expozitie la Dalles ceas robot pentru purtat la gat - dar inca nu mi-am cumparat si ceas celular - la Juliana Cocor - dar l-am ratat, se vanduse ...
http://www.watchshop.ro/ceasuri-de-mana/filtre/informatii-generale-tip-dama/
O alta categorie - ceasuri de interior = de camera - in forma de ceainic din fier, animalute colorate : testoasa ninja, masinuta, casetofon - din plastic cu melodii (am vazut din plastic cu melodii si  pisic cu trompeta la Unirea, dar si catei / casuta / ceainic, dar nu mi-am cumparat inca) / pentru perete - cu peisaje / imagini din cafenele, in forma de farfurie anticata din strainatate din metal, publicitare - de la banci / asociatii de protectie a animalutelor Daisy Hope, etc. Am mai vazut ceasuri cu plante / imagini cu cai, in forma de roata / motocicleta ... la Juliana Cocor - dar din lipsa peretilor necesari ... nu mi-am achizitionat si aceste modele.
Ceas cu cuc / pendula n-am avut niciodata si nu stiu daca as suporta sa functioneze ... par enervante / stresante.
http://www.watchshop.ro/ceasuri-de-mana/filtre/informatii-generale-tip-barbatesc/
Cu siguranta ar mai fi multe de spus/scris despre acest subiect ...
De asemenea, merita urmarite targurile colectionarilor / anticarilor.
Exista si reviste de specialitate / cu numere speciale dedicate acestor articole.
Avem chiar un muzeu al ceasului, cat o mai rezista ... nereabilitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini